- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Sevgilim olduğunu biliyorum amaBilmediğiniz bir numaraysa zaten niye cevap veresiniz ki
Kararsız kaldımDirekt engelle
24Yaş kaç?
Sizi deneyen insan=size güvenmeyen insan anlamına gelir. Neden size güvenmeyen bir insanla devam edip kendinize saygısızlık yapıyorsunuz acaba?kızlar merhaba sevgilim büyük ihtimal beni deniyor farklı bir numaradan mesaj atmış naslln Cevap vermeyecekmisin falan yazmış sizce ne yapmalıyım
Kendisi bilir ben güvendiğim için problem etmiyorum amaSizi deneyen insan=size güvenmeyen insan anlamına gelir. Neden size güvenmeyen bir insanla devam edip kendinize saygısızlık yapıyorsunuz acaba?
Değmez bence cevap verme. He seviyorum güveniyorum diyorsan o zaman hiç uğraştırma çocuğu. Zaten seninde cevap veresin var gibi.Sevgilim olduğunu biliyorum ama
Var da veremiyorum arkadaşlar engel oluyorDeğmez bence cevap verme. He seviyorum güveniyorum diyorsan o zaman hiç uğraştırma çocuğu. Zaten seninde cevap veresin var gibi.
E o zaman sende ne ona geliyon ne buna. veremiyorsan niye soruyorsun. Kim niye engellesin ki seni. Ayrıca ben cevap vermen taraftarı değilim ama sen istediğin için söylüyorum. Sevgilinin kendi numarasına Yaz cevabı bence.Var da veremiyorum arkadaşlar engel oluyor
Bu cümlenin üzerine diyecek laf bulamıyorum. Size sevgilinizle mutluluklar!!!Kendisi bilir ben güvendiğim için problem etmiyorum ama
Yeni hat aldı o yüzden Emin'imnasıl bu kadar eminsiniz sevgiliniz olduğundan?
O zamn da istediği cevabı vermiş olırmuyum diye düşünüyorum.kimsiniz diye mesaj at ?
Kendimi Kezban gibi hissederim o şekildeSevgilinin telefonuna bu numarayi taniyor musun bana mesaj atmış diyerek sor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?