Ben 90 lar kuşağı çocuğuyum..ben 80 ler sonu kuşagım
90 ların tadı bence en guzelı
ben bu yasta bu kafayla 90ları yasamak ısterdım
sızde bı sorun yok zamanın hızı acemılıgı sızın olgunlugunuzla ters dusmus sadece
Tinder ne kızBen de 70 li yillarda yasamak isterdim ama Amerika'da.
Cep telefonu, internet cikti cikali insanlar iliskilerini daha baska yasiyor. Kimsenin birbirine tahammulu kalmadi. Eee bu olmazsa nasil olsa internette secenek cok. Simdi bir de tinder cikmis. Hic bakmadim niyetim yok Turkiye'de kullanilis amaci da belli.
Tinder mi demek istedin. Tunceri aradim bulamadim.:)Tuncer ne kız
Allah sonumuzu hayır etsin daha neler göreceğizTinder mi demek istedin. Tunceri aradim bulamadim.:)
Dunyada arkadas bulma amacli ama sanirim Turkiye'de Erkekler tarafindan gecelik iliski bulmak icin kullanilan bir aplikasyon.
Çok teşekkür ederim..Allah gönlünüze göre versin. Size de sizin gibi samimi duygularla değer verecek bir eş nasip etsin.
Herkese Merhabalar;
Belki çoğunuzun yaşadığının yanında benim bu durumumum bir ehemmiyeti yok. Buraya sadece hislerimi yazmak istedim. Çünkü bu hislerim ve kaygılarım yüzünden bazen bir çıkmazın içinde hissediyorum. Yaşım 23 hissi bir insanımdır. Bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaş tecrübem olmadı. Ama insanları ilişki halindeki insanları hep gözlemledim. Bilmiyorum neden böyle hissediyorum. Ama bu yaşadığım zaman dilimine ait hissetmiyorum kendimi. Belki 70'li yılların türkiye'sinde yaşayan bir kadın olsaydım daha mutlu olurdum. Şimdiki ilişkiler bana çok suni ve hesaplı geliyor. Sanki bir tür alışveriş gibiler. Bedenini beğendim. İstersen evlenerek sevişelim. Yada evlenmeyerek. Kadın ve erkeğin arasındaki iletişim sadece cismani doyumlara indirgenmiş durumda. Hatırla Sevgili diye bir dizi vardı. Birçoğunuz bilirsiniz. Beklemek özlemek,zorluk ve o yoğun duygu hali o kadar güzel anlatılmış ki hayran kalıyorum. Şimdi ise herşey bir telefon mesaji ile başlayıp bir telefon mesajı ile bitiyor. Bunları ifade ettiğimde anormal etiketi yiyorum. Çünkü normal olan gezmemiz bol bol resim çekip ele güne harikayız mesajı vermekmiş. Bana yaklaşmaya iletişim kurmaya çalışan erkekleri itiyorum. Çünkü zihnimdeki sevgi algısına zarar gelmesini istemiyorum. Sizce bu tür duygular sadece şarkı ve filmlerde mi güzeldir?
Çok teşekkür ederim. Güzel bir ömür diliyorum. Aslında kendimi belkide net ifade edemedim. Herşeye kolayca ulaşmak ve bunun getirdiği tatminsizlik bu zamanda had safhada. Düşünsenize eskisi gibi türküler yazılmıyor. Artık kimsenin bir Mihribanı bir Zahidesi yok. Bazen çok fakir olduğumuzu düşünüyorum. Şimdiki şarkılar ve dizi filmlerde bunun isbatıdır. Abuk subuk kaprisler, sadece bedeni güzel insanların üzerine yakıştırılan aşk. Tahammülsüzlük bencillik bunlar pompanalıyor. Bende dizi izlemiyorum. Hatırla Sevgili çok eskidir. Tarihi olduğu için çok sevmiştim.Yalnız değilim bu dünyada çok sevindim =))
Benim gibi yapabilirsin, sosyal medya kullanmıyorum mesela
Teknolojiyi ihtiyacım kadar kullanıyorum
Dizi izlemiyorum, televizyon karşısında boş vakit geçirmiyorum
İlişkiler her devirde böyleydi aslında sadece aşikar değildi, şimdi her şey çok ortada
Ama aile kavramının bozulduğu çok net, insanlar evleniyor, çoğalıyor ama aile - akrabalık tükeniyor janjanlı diziler ve evlilik programları yüzünden. Bir kütüphane yap kendine, benim öyle bir dünyam var, bir kaç yakın arkadaşım haricinde tek iletişimim KK =)) Rabbim gönlüne göre birini çıkarsın karşına ama şunu diyebilirim ki gayet normalsin =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?