"Cidden tutmadın mı?" diyormuşum ben de, ehehe. Bizim Türk erkeklerine bakma sen, evleneceği kadının kimse elini tutmasın ister ama sevgili olmaya gelince fellik fellik kaçar. Cidden mantıklı bir adam senin daha önceden kimle ilişki yaşadığını, kimin elini tuttuğunu falan sorgulamaz, şimdiye bakar. Hiçbir sevgilimin önceki ilişkilerini onlar kendileri anlatmadıkça sormamışımdır. Kendini kısıtlama, yaşaman gerekiyorsa ilişkini de yaşayacaksın. İlişki yaşamadan, kıyaslama yapmadan doğru erkeğin o olup olmadığını nasıl anlayacaksın?
Bak burada bir kadın vardı konusunu okudun mu bilmem. Kadın dayak yemiş, aldatılmış, çalışmaya zorlanarak parası elinden alınmış. Evli falan değil ha, sevgilisi yapıyor bunları. "Niye bırakmıyorsun, bu ilişki normal değil" dediğimizde "Benim ilk ilişkim, doğru ilişki nasıl olur bilmiyorum ki" demişti. O yüzden ilişkilerinin olması da sana tecrübe kazandırır, hepsinden çıkaracağın dersler olur. İlla doğru erkeği bulacağım düşüncesiyle kendini geri çekme, tek bir kişiye kendini saklamaya çalışma tavsiyem.