- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi benveyineben
-
bu insan erkek degil bayanBen bu kişinin erkek olduğunu boşanmış biri olduğumu ve bu kişiye bir takım hisleriniz olduğunu düşünüyorum çünkü bayan ve mormaş bir arkadaşınız olsa neden bu kadar kafaya takasınız kendinizin çözmenizi istemiş olabilir yazmadıkça hala tavsiye bekliyorum demek de anlamsız zaten konuşma çabanoz var bu kişiyle ama eşinizle düzeltme yoluna gitmişsiniz yazmazsa yazmayım siz de hiç arkadaşınıza
baska secenegim yoktu..yurtdisinda yasiyor ve konusabilecegini sanmiyorumBöyle bir konuyu mesajla konuşmak yanlış bence de. Ama belki biraraya gelme imkanınız yoktur. Bence hiçbir şey yazmayın. Zaten sizin şu anki durumunuzu merak ettiğini zannetmiyorum. Eğer öyle olsaydı, "sana cevap yazamadım bir türlü, kafamı toparlayamadım. Merak ettim ne yaptınız?" gibi en azından ilgilendiğini belirten bir şey yazardı. Ya da karı-koca arasına girmek istemiyorsa da bunu uygun bir dille söyleyebilirdi.
Hiçbir şey yazmayın bence. İyice tanımış oldunuz böylece arkadaşınızı.
oyle ya buraya yazdaydim keskekeşke bize yazsaydınız
oyle de olabilirKarı koca arasına girmek istememiştir yakınınız, bence bir şey yazmayın eğer o size yazarsa biz çözüme gittik dersiniz :)
ben de oyle dusunuyorumBen de birkaç gün önce buna benzer bir konu açmıştım, aynı böyle cevapsız mesaj üzerine. Anlıyorum seni bu konuda.
Eğer çok yakın değilseniz unutmuştur belki. Daha önceden de böyle huyları var mıydı? Bir de şu geldi aklıma. Eğer uzun birşey yazması gerekiyorsa daha fazla zamanı olduğu bir an bekliyordur veya üşenip erteliyordur, vs. Şu zaman olmamak meselesini de anlamıyorum. Sanki herkes dünyayı kurtarıyor. Günlerdir 5 dalika zaman bulamamak filan inandırıcı gelmiyor bana. İnsan değer vermediğini sürekli erteler, istese çoktan cevaplardı. Ama ayıp etmiş.
aynen oyle kendi evliligimle ugrasirken baska erkegi ne yapayim benAboo Müge Anlı halt etsin bu nasıl dedektiflik
Belki onunda başka bir sıkıntısı vardır bunun üzerine unutmuştur size yazmayı. Bir sorun bence.hanimlar iyi aksamlar
yakin zamanda esimle buyuk problem yasadik.ayrilmak istedim.
ikilemde kaldim
sonra yakin sandigim bosanmanin
ne demek oldugunu bilen birine icimi doktum
tavsiye istedim
kimseye anlatmadigim ozelimi hisslerimi yazdim
mesaj attiktan 2-3 gun sonra vaktim yoktu sonra yazarim dedi
ve yazmadi daha..neti yok diyecem ama paylasim begenilerini goruyorum
siz ne dusunurdunuz
hala cevap- tavsiyeni bekliyorum diye yazayim mi
artik ne yazacagi onemli degil
esimle konustuk cozmek yoluna girdik
kimki bu tavsiye beklediğinizhanimlar iyi aksamlar
yakin zamanda esimle buyuk problem yasadik.ayrilmak istedim.
ikilemde kaldim
sonra yakin sandigim bosanmanin
ne demek oldugunu bilen birine icimi doktum
tavsiye istedim
kimseye anlatmadigim ozelimi hisslerimi yazdim
mesaj attiktan 2-3 gun sonra vaktim yoktu sonra yazarim dedi
ve yazmadi daha..neti yok diyecem ama paylasim begenilerini goruyorum
siz ne dusunurdunuz
hala cevap- tavsiyeni bekliyorum diye yazayim mi
artik ne yazacagi onemli degil
esimle konustuk cozmek yoluna girdik
bu insan erkek degil bayan
neden fikrini onemsedim cunku iki cocukla bosandi
bosanma ve yalniz kalmanin ne oldugunu anlar bir abla tavsiyesi verir diye dusundum
Hiç mesaj atmayın o yazarsada lafı hiç uzatmadan kısaca hallettim ben deyin. Mesafe koyun aranıza, siz yakın görüp içinizi dökmüş üstünede tavsiye istemişsiniz o tenezzül edip cevap dahi yazmamış. Boş verin, üzülmeyin umarım en kısa zamanda sorununuzu çözersiniz.biraz kirildim acikcasi
o kotu donemdeyken destek oldugumu sanmistim
onemli degilmisim diye dusumuyorum artik
tesekkur ederim iyiki varsinizHiç mesaj atmayın o yazarsada lafı hiç uzatmadan kısaca hallettim ben deyin. Mesafe koyun aranıza, siz yakın görüp içinizi dökmüş üstünede tavsiye istemişsiniz o tenezzül edip cevap dahi yazmamış. Boş verin, üzülmeyin umarım en kısa zamanda sorununuzu çözersiniz.
Ben bu kişinin erkek olduğunu boşanmış biri olduğumu ve bu kişiye bir takım hisleriniz olduğunu düşünüyorum çünkü bayan ve mormaş bir arkadaşınız olsa neden bu kadar kafaya takasınız kendinizin çözmenizi istemiş olabilir yazmadıkça hala tavsiye bekliyorum demek de anlamsız zaten konuşma çabanoz var bu kişiyle ama eşinizle düzeltme yoluna gitmişsiniz yazmazsa yazmayım siz de hiç arkadaşınıza
Buna bi cevap yazmak istiyorum ama banlanmak istemiyorum. Tek soyleyebilecegim iste insanlara iftira atmak bu kadar kolay... "Bence" ile baslayan laflar, "bence de!" Lerle insanlarin hayatlarini karartiyor.
Konu sahibine gelince, gormus ve sonra unutmustur diye dusunuyorum. Veya sizi yakindan taniyan biriyse veya konuyu gercekten guzel acikladiysaniz sizin barisma ihtimalinizi gormus ve cok ciddiye almamistir. Sonucta da barismissiniz zaten. Bazen bende "ayrilcam ya biktim!" Vb Diyen arkadaslarimi cok ciddiye almiyorum. Gercek ayriligin nasil oldugunu bildigimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?