cevapsiz mesaj

bu insan erkek degil bayan
neden fikrini onemsedim cunku iki cocukla bosandi
bosanma ve yalniz kalmanin ne oldugunu anlar bir abla tavsiyesi verir diye dusundum

baska secenegim yoktu..yurtdisinda yasiyor ve konusabilecegini sanmiyorum
bir de oyle bir andi ki icimde tutamadim birini yazmam anlatmam gerekti

ben de oyle dusunuyorum
biri yalnis mesaj yazip arkasindan ozur dilese bile problem degil diye cevap yazarim
onemsememistir muhtemelen

Belki onunda başka bir sıkıntısı vardır bunun üzerine unutmuştur size yazmayı. Bir sorun bence.

Çok büyük saygısızlık,görgüsüzlük ve insanlık dışı bir tutum.
Böyle yapınca insanlar bir şey oldum zannediyor ne yazık ki bu tavır moda gibi bir şey.
Vakti yoktur başka şeye bulunur görürsün ama yüzleri kızarmadan yalan sıralanır dönülmez sorsan suçlu hissettirir.
Bu tür insanlara söylememek ve kendine de aynı tavırda bulunmak lazım umursamayanı asla umursamayın lay lay lom yapın gitsin değmez.

unut bosver o da sana bısey sorarsa sen de ona cevap verme

kimki bu tavsiye beklediğiniz

bu insan erkek degil bayan
neden fikrini onemsedim cunku iki cocukla bosandi
bosanma ve yalniz kalmanin ne oldugunu anlar bir abla tavsiyesi verir diye dusundum

belki abla dediginiz yardim beklediginiz o kisi bence size karismak istememistir
bir insan 5 cocukla bosanir ama gucludur imkanlari yeterlidir ayaklari uzerinde durur
ama bir cocukla yada cocuksuz bosanmayi goze alamayacak kadar kendini gucsuz hisseden insanlarda vardir
arkadasiniz size cevap yazmadiysa bence israr etmeyin
herkesin imkanlari yasam sartlari maddi ve manevi olanaklari farklidir

Bence hicbirsey buna sebep degil. Cunku karsidaki kisi onun fikrine deger vermis, vaktini ayirip derdini yazmis. Umursanmama, yok sayilmak cok kotu duygular, ben de yasadim. Ne olursa olsun, bunun yolu bu degil diye dusunuyorum.

biraz kirildim acikcasi
o kotu donemdeyken destek oldugumu sanmistim
onemli degilmisim diye dusumuyorum artik
Hiç mesaj atmayın o yazarsada lafı hiç uzatmadan kısaca hallettim ben deyin. Mesafe koyun aranıza, siz yakın görüp içinizi dökmüş üstünede tavsiye istemişsiniz o tenezzül edip cevap dahi yazmamış. Boş verin, üzülmeyin umarım en kısa zamanda sorununuzu çözersiniz.

tesekkur ederim iyiki varsiniz

Buna bi cevap yazmak istiyorum ama banlanmak istemiyorum. Tek soyleyebilecegim iste insanlara iftira atmak bu kadar kolay... "Bence" ile baslayan laflar, "bence de!" Lerle insanlarin hayatlarini karartiyor.

Konu sahibine gelince, gormus ve sonra unutmustur diye dusunuyorum. Veya sizi yakindan taniyan biriyse veya konuyu gercekten guzel acikladiysaniz sizin barisma ihtimalinizi gormus ve cok ciddiye almamistir. Sonucta da barismissiniz zaten. Bazen bende "ayrilcam ya biktim!" Vb Diyen arkadaslarimi cok ciddiye almiyorum. Gercek ayriligin nasil oldugunu bildigimden.

Ben de çok şaşırdım yahu. Ne kolay insanların birileri hakkında yorumlar yapıp damga vurması. O arkadaşa gelince. Arkadaş değilmiş. Ben gerekirse uyku uyumam o arkadaşımı cevapsız bırakmam. Ki orda burda beğeni yapmaya zamanı da varmış. Önemsememiş basbayağı. Kesinlikle bir şeyler yazın. "İlgin için teşekkür ederim, gerek kalmadı." gibisinden bilsin yaptığını. Daha da muhatap olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…