• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevapsiz mesaj

benveyineben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
40
13
88
Denizli
hanimlar iyi aksamlar
yakin zamanda esimle buyuk problem yasadik.ayrilmak istedim.
ikilemde kaldim
sonra yakin sandigim bosanmanin
ne demek oldugunu bilen birine icimi doktum
tavsiye istedim
kimseye anlatmadigim ozelimi hisslerimi yazdim
mesaj attiktan 2-3 gun sonra vaktim yoktu sonra yazarim dedi
ve yazmadi daha..neti yok diyecem ama paylasim begenilerini goruyorum
siz ne dusunurdunuz
hala cevap- tavsiyeni bekliyorum diye yazayim mi
artik ne yazacagi onemli degil
esimle konustuk cozmek yoluna girdik

Ben de birkaç gün önce buna benzer bir konu açmıştım, aynı böyle cevapsız mesaj üzerine. Anlıyorum seni bu konuda.
Eğer çok yakın değilseniz unutmuştur belki. Daha önceden de böyle huyları var mıydı? Bir de şu geldi aklıma. Eğer uzun birşey yazması gerekiyorsa daha fazla zamanı olduğu bir an bekliyordur veya üşenip erteliyordur, vs. Şu zaman olmamak meselesini de anlamıyorum. Sanki herkes dünyayı kurtarıyor. Günlerdir 5 dalika zaman bulamamak filan inandırıcı gelmiyor bana. İnsan değer vermediğini sürekli erteler, istese çoktan cevaplardı. Ama ayıp etmiş.

Böyle önemli bir konuyu mesajla konuşmaya çalışmanız garip geldi bana. Ben olsam böyle bir konuyu telefonda hatta yüzyüze konuşmak isterdim. Konu belirtmeden önemli bi hususta görüşmek için randevu isteyebilirdiniz mesajla, böylece hem meraklanır sizi de bu kadar bekletmezdi:) Bence mesaj yazdığınız için bile ciddiye almamış olabilir. Yine de aranızdaki iletişimi bilemem tabii.

Annemin dediği gibi "Bendeki dert elalemde duvardaki delik gibidir". Böyle insanlarda var işte derdini anlatırsın cevapsız... "Cevap yazmana gerek kalmadı,ilgine teşekkür ederim" yazardım :KK14:

Ben bu kişinin erkek olduğunu boşanmış biri olduğumu ve bu kişiye bir takım hisleriniz olduğunu düşünüyorum çünkü bayan ve mormaş bir arkadaşınız olsa neden bu kadar kafaya takasınız kendinizin çözmenizi istemiş olabilir yazmadıkça hala tavsiye bekliyorum demek de anlamsız zaten konuşma çabanoz var bu kişiyle ama eşinizle düzeltme yoluna gitmişsiniz yazmazsa yazmayım siz de hiç arkadaşınıza

Karı koca arasına girmek istememiştir yakınınız, bence bir şey yazmayın eğer o size yazarsa biz çözüme gittik dersiniz :)

Ben bu kişinin erkek olduğunu boşanmış biri olduğumu ve bu kişiye bir takım hisleriniz olduğunu düşünüyorum çünkü bayan ve mormaş bir arkadaşınız olsa neden bu kadar kafaya takasınız kendinizin çözmenizi istemiş olabilir yazmadıkça hala tavsiye bekliyorum demek de anlamsız zaten konuşma çabanoz var bu kişiyle ama eşinizle düzeltme yoluna gitmişsiniz yazmazsa yazmayım siz de hiç arkadaşınıza

Aboo Müge Anlı halt etsin bu nasıl dedektiflik :rolleyes:

Bence bisey yazma olurda sana isi duser ararsa o zaman kirgin oldugunu soylersin :)

Düşününce bana da öyle geldi,cünkü bayan olsa bi saat bile cevap yazmasa kızarız bu nasıl arkadaşmış deriz..cevap yazmadığı halde aradan üç beş gün geçtikten sonra, cevabını bekliyorum demeyi düşünmeyiz,yani erkek olması muhtemel biri..

ne duyarsız insanmış, insan ayıp olmasın diye bile bir kaç şey de olsa yazar, ki sen güvenip yazmışsın. Ne insanlar var ya

Böyle bir konuyu mesajla konuşmak yanlış bence de. Ama belki biraraya gelme imkanınız yoktur. Bence hiçbir şey yazmayın. Zaten sizin şu anki durumunuzu merak ettiğini zannetmiyorum. Eğer öyle olsaydı, "sana cevap yazamadım bir türlü, kafamı toparlayamadım. Merak ettim ne yaptınız?" gibi en azından ilgilendiğini belirten bir şey yazardı. Ya da karı-koca arasına girmek istemiyorsa da bunu uygun bir dille söyleyebilirdi.

Hiçbir şey yazmayın bence. İyice tanımış oldunuz böylece arkadaşınızı.

Back
X