Reçeller - Marmelatlar Ceviz Reçeli

kızlar haziran ayındayız şu reçeli yapalım
hürrem cnm ben kireçli filan tarifte buldum acısını çıkarmak için bazı işlemler yapılıyor ve bütün olarak tatlı gibi acaba oda fayda edermi

senin tarifinle yaparsam çok şeker gidiyor sanki
öbür tariflerde şekeri az oluyor sonuçta babamda şeker var babannemde şeker var çok şifalı kolestrol düşürüyor diye onlarada yapıcam kendimede ama şekeri fazla değilmi ben şimdi erzurum ispirden birine sipariş verip 3 kilo kadar getirticemde hangi tarifi yapmalıyım şaşırdım

ceviz reçeline yazdığın ... son mesajı yeni gördüm malesef... çünkü şehir dışındaydım...net yoktu orada. canım tadını sen ayarlarsın şeker meselesini yani... ama kireç olmaz sen şifa için yapıyorsun.. ayrıca benim yazdığım tarif acı olmuyor.. kaşık kaşık reçel gibi ye...ama az tatlı olsun dersen şeker miktarını düşürebilirsin elbette. lütfen kusura bakma ... geç yazdığım için...

blenderden geçirirken suyuda kalıyor mu atılıyor mu... bir de tarcın toz mu kabuk mu olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…