Ellerinize sağlıkÖncelikle herkese merhabaYarışmaya ilk defa katıldığım için çok heyecanlıyım umarım beğenirsiniz.
lafı fazla uzatmadan tarifime geçeyim zira kızım öyle beni izliyor birazdan yaygara kopartacak gibi
Malzemeler:
Eki Görüntüle 1807623
*12 adet tuzsuz etimek
Şerbeti için:
*1.5 su bardağı şeker
*2 su bardağı su
Muhallebisi:
*1 lt. süt
*6 yemek kaşığı şeker
*1 paket vanilya
*1 yemek kaşığı sanayağ
6 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır nişastası
Üzeri için:
*1 paket krem şanti
*1 su bardağı soğuk süt
YAPILIŞI
şekerle suyumuzu tencereye alıp kaynatıyoruz. kaynadıktan sonra limon ekleyip altını kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 1807621
Borcamımıza dizdiğimiz tuzsuz etimeklerimizin üzerine sıcakken döküyoruz.
Eki Görüntüle 1807625
Ayrı yerde muhallebimizin sanayağ ve vanilya harici malzemelerini koyup kaynatıyoruz.
Eki Görüntüle 1807630
kaynamaya başlayınca margarin ve vanilyamızı ekleyip bir-iki taşım daha kaynatıp ocağımızın altını kapatıyoruz.
hazırlamış olduğumuz muhallebimizi blender dan geçiriyoruz.
Eki Görüntüle 1807635
etimeklerimizin üzerine hazırlamış olduğumuz muhallebimizi döküyor ve yayıyoruz.
Eki Görüntüle 1807642
Eki Görüntüle 1807644
Üzeri için kremşantimizi hazırlıyoruz. ve muhallebimiz soğuduktan sonra üstüne döküyoruz.. muhallebim soğurken üstünü süslemek için ceviz ve fındıklarımı mikserden geçirdim
Eki Görüntüle 1807646
Eki Görüntüle 1807649
veeee tatlımız hazırrr!! biraz dinlenmesi ve krem şantisinin kıvama gelmesi için bozdolabında 1-2 saat bekletin.
umarım beğenirsiniz...
işteeeeee sunumuuuummmmmm
Eki Görüntüle 1807650
Eki Görüntüle 1807652
afiyet olsunnnn
Teşekkür ederim :)Ellerinize sağlık
Ellerine sağlık canım
2 saattir uğraşıyoruzEllerine sağlık canımHarika olmuş Çok şükür başarmışsın
Yarışmada bol şans diliyorum
Bende düşündüm ama krem şantide beyaz oda beyaz diye vazgeçtimKuzum var ya gönlümü caldinben üstüne Hindistan cevizi serperdim ön numara beş yıldız oluyor. Yarışmada başarılar dilerim canım
Çilekli santi ile harika olurBende düşündüm ama krem şantide beyaz oda beyaz diye vazgeçtim
Çok teşekkür ederim
Bende ekleyemiyeceksin diye korktum ama sonunda hallettin2 saattir uğraşıyoruzfotoğrafların boyutu bir türlü değişmedi sonunda oldu...
Beğenmene sevindim,çok teşekkür ederim
Uuuuuu evet bunu hiç düşünmemiştim harika olur bencedeÇilekli santi ile harika olur
İlgin için çok teşekkür ederim Nevreste'ciğimBende ekleyemiyeceksin diye korktum ama sonunda hallettin
Gerçekten miOff off. .
Süper yaa . .
Ellerine sağlık. .
Başarılar dilerim. .
Öyle miYolliyim hemen
Yaparım yerim Sağol tatlım ♡
Çok teşekkürler ederim canımEllerine sağlık bomba gibi duruyor.
Enfes görünüyor başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?