Sağol rakibem teşekkür ederimeline sağlık rakibemcok sevdiğim bir tatlidir
biraz da diger rakibelerimi ziyaret edeyim sana kolay gelsinSağol rakibem teşekkür ederim
Hadi bakalımbiraz da diger rakibelerimi ziyaret edeyim sana kolay gelsin
Teşekkür ederim..evet öyle de farklı bir lezzet olur :)Eline sağlık ben bu tatlıyı krem şanti ile yapıyorum en üstüne de çikolata eritip döküyorum .
Başarılar dilerim .
Di mi benimde diğer tariflere içim gittiEline sağlık çok güzel görünüyor nerden girdiysem bu bölüme
Teşekkür ederim ablacımEllerine sağlık Denas, pek güzel olmuş tatlınnn
Evet öyle gerçektenGünlerin favori tatlısı:)Çok güzel görünüyor.Etimekleri sabah kahvaltıda yiyorum.Böyle de değerlendirebilirim. Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim.Benımde kurtarıcı tarıflerımden bırıdırcok guzel gorunuyor ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum
Teşekkür ederim :)Elinize sağlık. Başarılar ☺
Çok teşekkür ederim:)Ellerinize sağlıkDenas14__
Bende yaparım bu tatlıdan. Ama şekeri önce kavuruyorum sonra üzerine suyu ekleyip ağzını kapatıyorum tavada. Sıcakken şerbeti dökmek etimekleri dağıtabilir,bu şekilde birşey olmuyor
Birde üzerine Hindistan cevizi serpiyorum..
Tarif değişebilir,tadı bence harikaHem hafif hemde serinletici bence
Yarışmada bol şans,başarılar dilerim
Ben şeker top top olmaya başlayınca kapatıyorum altını. Belki anneniz biraz rengini değiştiriyordur. Ondan acı olabilirÇok teşekkür ederim:)
Evet annemde öyle yapıyor. Ama ben öyle sevmedim acımsı tadından dolayı.böyle denedim daha çok beğendik. Yok dağılma yapmıyor.
Teşekkürler yorumunuz için
Bakalım böylede deneyin yazın banaBen şeker top top olmaya başlayınca kapatıyorum altını. Belki anneniz biraz rengini değiştiriyordur. Ondan acı olabilir
Rica ederimTanıdık tarif olunca atladım hemen bakayım aynımı yapmış degişikmi diye Belki bu şekilde daha güzel olur ,birdahaki sefere bu şekilde yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?