Tatlı Tarifi Cevizli Etimek Tatlısı - Dr.oetker kremşanti sporsonluğunda

Eline sağlık ben bu tatlıyı krem şanti ile yapıyorum en üstüne de çikolata eritip döküyorum .
Başarılar dilerim .

Günlerin favori tatlısı:)Çok güzel görünüyor.Etimekleri sabah kahvaltıda yiyorum.Böyle de değerlendirebilirim.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Günlerin favori tatlısı:)Çok güzel görünüyor.Etimekleri sabah kahvaltıda yiyorum.Böyle de değerlendirebilirim.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Evet öyle gerçekten
Bende kıtır yemeyi severim ama böyle çok güzel hafif bir tatlı oluyor

Çok teşekkür ederim.

Benımde kurtarıcı tarıflerımden bırıdır cok guzel gorunuyor ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum

Ellerinize sağlık Denas14__
Bende yaparım bu tatlıdan. Ama şekeri önce kavuruyorum sonra üzerine suyu ekleyip ağzını kapatıyorum tavada. Sıcakken şerbeti dökmek etimekleri dağıtabilir,bu şekilde birşey olmuyor
Birde üzerine Hindistan cevizi serpiyorum..
Tarif değişebilir,tadı bence harika Hem hafif hemde serinletici bence
Yarışmada bol şans,başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim:)

Evet annemde öyle yapıyor. Ama ben öyle sevmedim acımsı tadından dolayı.böyle denedim daha çok beğendik. Yok dağılma yapmıyor.

Teşekkürler yorumunuz için

Çok teşekkür ederim:)

Evet annemde öyle yapıyor. Ama ben öyle sevmedim acımsı tadından dolayı.böyle denedim daha çok beğendik. Yok dağılma yapmıyor.

Teşekkürler yorumunuz için
Ben şeker top top olmaya başlayınca kapatıyorum altını. Belki anneniz biraz rengini değiştiriyordur. Ondan acı olabilir
Rica ederim Tanıdık tarif olunca atladım hemen bakayım aynımı yapmış degişikmi diye Belki bu şekilde daha güzel olur ,birdahaki sefere bu şekilde yapayım

Bakalım böylede deneyin yazın bana gerçekten çok güzel oluyor dağılma vs olmuyor. Hem daha basite indirgenmiş hali

Oyyy kimler gelmis ,denasim gelmisss Bi geldin pir geldin canim Ellerine saglik ,harika olmus ya Ben kek ile yaparim bu tarifi ama senin tarifini mutlaka deniycem.Basarilar diliyorum canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…