Çok teşekkür ederim canım:)Ellerine sağlık.Çok iştah açıcı duruyor. Başarılar dilerim.
Yükleme kısmı sunumu hazırlamaktan daha zor.Bende o zorluktan geçtiğim için seni çok iyi anlıyorum.
Çok teşekkür ederim :)Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Rica ederim canımİlgin için çok teşekkür ederim Nevreste'ciğim
Çok teşekkürlerçok severim etimek tatlısını elinize sağlık .yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim sağolunÇok severim etimek tatlısı :)
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Teşekkür ederim :)Ellerine sağlık. Yarışmada başarılar diliyorum
Öncelikle herkese merhabaYarışmaya ilk defa katıldığım için çok heyecanlıyım umarım beğenirsiniz.
lafı fazla uzatmadan tarifime geçeyim zira kızım öyle beni izliyor birazdan yaygara kopartacak gibi
Malzemeler:
Eki Görüntüle 1807623
*12 adet tuzsuz etimek
Şerbeti için:
*1.5 su bardağı şeker
*2 su bardağı su
Muhallebisi:
*1 lt. süt
*6 yemek kaşığı şeker
*1 paket vanilya
*1 yemek kaşığı sanayağ
6 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır nişastası
Üzeri için:
*1 paket krem şanti
*1 su bardağı soğuk süt
YAPILIŞI
şekerle suyumuzu tencereye alıp kaynatıyoruz. kaynadıktan sonra limon ekleyip altını kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 1807621
Borcamımıza dizdiğimiz tuzsuz etimeklerimizin üzerine sıcakken döküyoruz.
Eki Görüntüle 1807625
Ayrı yerde muhallebimizin sanayağ ve vanilya harici malzemelerini koyup kaynatıyoruz.
Eki Görüntüle 1807630
kaynamaya başlayınca margarin ve vanilyamızı ekleyip bir-iki taşım daha kaynatıp ocağımızın altını kapatıyoruz.
hazırlamış olduğumuz muhallebimizi blender dan geçiriyoruz.
Eki Görüntüle 1807635
etimeklerimizin üzerine hazırlamış olduğumuz muhallebimizi döküyor ve yayıyoruz.
Eki Görüntüle 1807642
Eki Görüntüle 1807644
Üzeri için kremşantimizi hazırlıyoruz. ve muhallebimiz soğuduktan sonra üstüne döküyoruz.. muhallebim soğurken üstünü süslemek için ceviz ve fındıklarımı mikserden geçirdim
Eki Görüntüle 1807646
Eki Görüntüle 1807649
veeee tatlımız hazırrr!! biraz dinlenmesi ve krem şantisinin kıvama gelmesi için bozdolabında 1-2 saat bekletin.
umarım beğenirsiniz...
işteeeeee sunumuuuummmmmm
Eki Görüntüle 1807650
Eki Görüntüle 1807652
afiyet olsunnnn
Teşekkür ederim kakao'cumennn sevdiklerimdennn ellerine sağlıkk.. BAŞARILARR
Annem de o şekilde yapıyor. Şekeri önce karamelize ediyor kavuruyor sonra yavaşca su ekliyor.ama o bana aci geliyor. Hoşuma gitmedi denedim öyle..:) böyle daha hafif oldu sankiEllerine sağlık Denas14, en sevdiğim tatlılardandır kendisi
Şekerini az karamelize edip, şerbetini öyle yapmanı tavsiye ederimBildiğin ekmek tatlısı olur tadı
Başarılar diliyorum
Kıyamam hamiş olunca tabiOhhh canm super gorunuyo tatlın. Benmde canım çok çekti valla. (her gorduğumu ccanım çekio da) kesin yarın yaparım bn bunu
Beğenmene sevindim kardeşim canımsınKardeşim döktürmüşsün harikkkkaaaa olmuş başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?