cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Merhaba kızlar...15 ay geride kaldı ve hala burnumla çok mutluyum...Birkaç resim ekledim bakabilirsiniz..

ne mutlu sana :) baya uzun bir süre geçmişş.. bende ilk etapta emre ilhan a olmayı düşündüm ama kendisi çok yoğundu ameliyat gününü agustos ayına veriyordu.. aklımda iki doktor vardı ya emre bey yada göksel bey bn göksel beyi tercih ettim. bakalım sonuç ne olacak. ama senin adına çok sevindim 3. ameliyatında mutluluğa kavuşmuşsun :)

Canım çok teşekkür ederim..Evet çok mutluyum...İnşallah sende çoook memnun kalırsın ameliyatından..Herkes için bunu diliyorum...

Canım çok teşekkür ederim..Evet çok mutluyum...İnşallah sende çoook memnun kalırsın ameliyatından..Herkes için bunu diliyorum...

Rica ederim :) İnşallah tek istediğim bu. Zor bir karar verip ameliyat oluyorsun sonrasında memnun olmamak çok kötü bir duygu olsa gerek.. Allah herkesin yardımcısı olsun bu konuda.

cevoo merhaba bende ne yazıkki 3. operasyonumu olucam ve banada kaburgadan kıkırdak koyucaklar sana bısey sormak ıstıyorum kaburgadan alınan kıkırdagın ılerıde erıme ıhtımalı varmıymıs emre beye bu konuda bısey sordunmu ben artık makalelerı bıle okuyorum doktorların ve ılerde erıyebılme ıhtımalı oldugu yazıyo emre bey bu konuda hıcbısey soyledımı sana.su anda mesela senın burnunda bı kuculme degısıklık soz konusumu ve konulan kıkırdaklar dısarıdan bellı oluyomu bılgı verırsen cok sevınırım acayıp moralım bozuk

cevoo arkadaşlık teklifimi kabul edersen sevinirim, ağustosta bende emre beye ameliyat olucam resimlerini görmek isterim.

Merhaba selin,
Ben iki kere ameliyat oldum.ikincide kulagimdan kikirdak alindi.durumum ayni cevoo nun eski hali gibi.suan ucuncu bir revizyon olucam.kikirdaklar disardan belli oluo bende:((senin doktor kaburgadan alicakmis sanirim ben bir arkadasta gordum cok muntazam ve guzeldi.erime cook az olur fakat kenarlardan kose yapabiliomus zamanla..benim burnumdan alinan kikirdaklar oldugu gibi duruolar...cok uzgunum keske hic dokunmasaydim..bence goruntun cok rahatsiz edici degilse hic kalkisma derim.

hadi ya cokmu belli oluyo senin nereye koydular kıkırdağı benim sırtına konulucak bende cok üzgünüm allah hepimizin yardımcısı olsun.çokmu bellioluyo ya

senin ameliyatını kim yapıcak ben ismail kuranla bide ufuk bilkayla grüştüm yarında ozcan çakmakla grüşücem cok iyi bir doktormus bende makaleleri okurken buldum ismini kıkırdaklarla ilgili makaleleri okuyorumdüşün ya o kadar sıyırdım artık.makalelerde ismini gordum sonra dedimki bi bakıyım kimmiş bu doktor.avrupada fasiyal cerrahide türkiye delegesiymiş.mail attım kıkırdak erirmi diye erimez yazmış yarın grüşmeye gidicem bakalım inşallah mutlu donerim Allahımhepimiz için hayırlısını nasip etsin

bende selinle aynı durumdayım:(
bize en iyi cevabı cevoo verbilir herhalde:(

jacoste senin sorunların nasıl benimsırtı cok alınmıs ve cok kaldırılmıs bır brun bıde kalın derili olunca cok kotu duruyo

benim burun ucunda bi yamukluk var ve kemeri fazla kavisli. izmirde görüştüğüm doktorlar kulaktan kıkırdak alınması lazım dedi hep :(
ben bide istanbul a gelip istanbuldaki doktorlarla görüşmek istiorumm..

ben yarın ozcan çakmak ile gorusucem sorunlarımız aynı hemen hemen burun sırtı olayı.bakalım ne dıcek ısmaıl kurana gıttım onada ıyı dıyorlar hatta ben gıttıgımde sabah ankaradan bı kızın burnunu revize etmişti onunda cok kotuydu resmını gosterdı bana kaburgasından kıkırdak basından fasya almıs bana da aynı seyı soyledı aynı ıslemler olcakmıs hemen hemen.hayırlısı ya ama nedense ısmaıl kurana karsı acayıp bı guven var ıcımde

istersen sende bir goruş ismail kuranla.ben ozcan beyle gorustukten sonra sanada haber veririm.emre ilhanla bende gorustum ama benimkini yapmak istemedi hocamın yaptıgı burnu benim düzeltmem dogru olmaz dedi.ikinci kez operasyonumu yapan onun hocam dediği doktordu.

cok iyi olur:)
ben ist.u bilmiorum. ne zaman gelicem, kac gün kalıcam, kimlerle görüşücem belli deil daha:S olmazsa senin söylediğin doktorlarla da görüşürüm

cevoo merhaba bende ne yazıkki 3. operasyonumu olucam ve banada kaburgadan kıkırdak koyucaklar sana bısey sormak ıstıyorum kaburgadan alınan kıkırdagın ılerıde erıme ıhtımalı varmıymıs emre beye bu konuda bısey sordunmu ben artık makalelerı bıle okuyorum doktorların ve ılerde erıyebılme ıhtımalı oldugu yazıyo emre bey bu konuda hıcbısey soyledımı sana.su anda mesela senın burnunda bı kuculme degısıklık soz konusumu ve konulan kıkırdaklar dısarıdan bellı oluyomu bılgı verırsen cok sevınırım acayıp moralım bozuk[/QUOTE

Canım ben ameliyatımı olalı 16 ay oluyor ve konan kaburga ve kulak kıkırdaklarda bir erime yok ve olacak gibi de gözükmüyor..Hiç moralini bozma bu yüzden..Ne bir küçülme ne de eğrilik söz konusu değil, için rahat olsun..Taş gibi duruyor..Bu söylediğin oraya konan kıkırdağın beslenip beslenmemesi ile alakalı sanırım..

bende selinle aynı durumdayım:(
bize en iyi cevabı cevoo verbilir herhalde:(

Canım yukarıda da yazdığım gibi kıkıdaklar erime falan yapmıyor..Ameliyatı yapan doktor tabiki çok önemli..Çok başarılı sonuçlar elde edilebiliyor bu teknikle..İçiniz rahat olsun..BEn 16 aydır böyle bir sorun yaşamadım ve doktorum da böyle bir tehlikenin olduğunu, bunun kıkırdağın beslenip beslenmemesiyle alakalı olduğunu ve ancak iki yılda anlaşılabileceğini anlattı..Ben henüz bir sorun yaşamadım..Gayet güzel kan akışı olduğu belli, çünkü dışarıdan da çok sağlıklı gözüküyor..

ya kızlarr.. bende ameliyat olacağım ama şu revizyon ameliyatlarını duyunca korkmaya başladım... hem maddi hem manevi yorgunluk yaneee...

Back
X