cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

cevoo merhaba bende ne yazıkki 3. operasyonumu olucam ve banada kaburgadan kıkırdak koyucaklar sana bısey sormak ıstıyorum kaburgadan alınan kıkırdagın ılerıde erıme ıhtımalı varmıymıs emre beye bu konuda bısey sordunmu ben artık makalelerı bıle okuyorum doktorların ve ılerde erıyebılme ıhtımalı oldugu yazıyo emre bey bu konuda hıcbısey soyledımı sana.su anda mesela senın burnunda bı kuculme degısıklık soz konusumu ve konulan kıkırdaklar dısarıdan bellı oluyomu bılgı verırsen cok sevınırım acayıp moralım bozuk[/QUOTE

Canım ben ameliyatımı olalı 16 ay oluyor ve konan kaburga ve kulak kıkırdaklarda bir erime yok ve olacak gibi de gözükmüyor..Hiç moralini bozma bu yüzden..Ne bir küçülme ne de eğrilik söz konusu değil, için rahat olsun..Taş gibi duruyor..Bu söylediğin oraya konan kıkırdağın beslenip beslenmemesi ile alakalı sanırım..

neeee kaburgadan kıkırdak mıııııı:45: yoook ben vazgeçtiiimmmm galiba:58:

Merhaba kızlar, uzun zamandır forumu takip edemediğim için resimlerimi kaldırmıştım..Ancak çok arkadaşlık telebi geldiği için resimleri görmek adına, tekrar yükledim birkaç tane..Yeni katılan arkadaşların görebilmesi için..fırsatım olursa yeni resimlerimden de eklerim daha sonra..

Merhaba kızlar, uzun zamandır forumu takip edemediğim için resimlerimi kaldırmıştım..Ancak çok arkadaşlık telebi geldiği için resimleri görmek adına, tekrar yükledim birkaç tane..Yeni katılan arkadaşların görebilmesi için..fırsatım olursa yeni resimlerimden de eklerim daha sonra..

cevo sana msj atamadığım için buradan sorayım: 1) nefes alma problemi hala yaşamıyosun di mi?
2) istanbula gelince ameliyat sonrası ne kadar yattın ve nerde kalmıştın, bi misafirhane benzeri önereceğin bi yer var mı?
3) (benim için en önemlisi) burnundan banttır alçıdır her neyse ne zaman çıktı? benin ders dönemim başlıycak. ameliyat yetişir mi diye çok merak ediyorum. yani doktora 12 eylül pazartesini istedim diyelim. sonra 1 hafta sonra burnumdan her şey çıkıyor mu? yüzüm (biraz şiş olsa da ) normal görünüyor mu? bu benim için çok önemli. cevaplarsan çok sevinirim canım.

NefeS alma sorunum hiç yok. Ameliyat için en az 2-3 hafta ayırmalısın kendine normal hayata dönmek için. 5 günde tamponlar çıkıyor ama yinede burnun şişmemesi için flaster takılıyor bu da iki hafta falan kalıyor. Ben 6 gün hastanede yattım. Sonra sıklıkla geldim gittim istanbula. Ama şimdi hastanede kalınmıyor bildigim kadarıyla. Belki anlaşmalı bir yer gösterirler. Onu da doktor beyin asistaniyla görüşmelisin.

Son düzenleme:
NefeS alma sorunum hiç yok. Ameliyat için en az 2-3 hafta ayırmalısın kendine normal hayata dönmek için. 5 günde tamponlar çıkıyor ama yinede burnun şişmemesi için flaster takılıyor bu da iki hafta falan kalıyor. Ben 6 gün hastanede yattım. Sonra sıklıkla geldim gittim istanbula. Ama şimdi hastanede kalınmıyor bildigim kadarıyla. Belki anlaşmalı bir yer gösterirler. Onu da doktor beyin asistaniyla görüşmelisin.

ne mutlu! ben de randevu aldım. görüşmeye gidicem bu hafta içinde. bir gün ben de ağzımı kapatım burnumdan sorunsuzca ve bol bol nefes alabilecek miyim? o günü öyle çok istiyorum ki.. yahut fotoğraflara rahatça poz verebileceğim günleri. eski halini koymuşsun ya fotoğraflara. ben ondan bi derece daha iyiyim ama burnun iki yani içeri çökmüş durumda.

bakalım doktor bey neler söyleyecek. ama yazdıklarının bana cesaret verdiğini ve emre beye dair ciddi bir güven oluşturduğunu bilmelisin

ne mutlu! ben de randevu aldım. görüşmeye gidicem bu hafta içinde. bir gün ben de ağzımı kapatım burnumdan sorunsuzca ve bol bol nefes alabilecek miyim? o günü öyle çok istiyorum ki.. yahut fotoğraflara rahatça poz verebileceğim günleri. eski halini koymuşsun ya fotoğraflara. ben ondan bi derece daha iyiyim ama burnun iki yani içeri çökmüş durumda.

bakalım doktor bey neler söyleyecek. ama yazdıklarının bana cesaret verdiğini ve emre beye dair ciddi bir güven oluşturduğunu bilmelisin

İnşallah sen de dilediğin gibi nefes alıp, mutlu fotoğraflar çektirebilirsin..Revizyon sabır isteyen bir süreç..Emre beye güven o sana olabilecekleri söyleyecektir..Çok başarılı bir ameliyat geçirmeni diliyorum, seni çok iyi anlıyorum..

cevocum senın ustunede butun olarak konuldu dımı kose fılan verdımı bırde yanlarada konuldu dedın ya normalde yandakı burun duvarının ustunemı konuldu bıde emre bey derın ınce oldugu ıcın ozel teknık uygulamıs ya hanı bıseye sararakmı koymus acaba oyle yapanlarda var cunku.ya bır soru daha hıc olmamıs halınle su ankı halın bırbırıne benzıyormu

Arkadaşlar buradaki herkese çok teşekkür ediyorum..Ve beni kendi deyimiyle ucube burnumdan kurtaran doktoruma da çok teşekkür ediyorum.. Artık kimseye kimseyi tavsiye etmiyorum..Pek çok kimse belkide benden de cesaret alarak ameliyat oldu yada ucube burnumla yeni burnum arasındaki farkı görüp karar verdi..Ama ben artık bu noktada biraz önce yazdığımı yineliyorum.. Kimseye kimseyi tavsiye etmiyorum..Artık kimsenin hastası değilim..Diyerek forumdan ayrılıyorum.. Allah herkesin yardımcısı olsun..Allah'a ısmarladık..

Merhaba kızlar;

Ben yaklaşık 3 aydır bu forumda dolaşıyorum..3. ameliyatımı olacağım..Revizyon olacak yani..Doktorumu bu forumda buldum ve 21 ocakta kalktım ıstanbula gittim görüştüm..Bütün kalbimle ona güveniyorum..En doğru kararı verdiğimi biliyorum..Doktorum Emre ılhan..Burnumun şimdiki halinin profilimde resimleri var.Bakabilirsiniz..Bana şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin..Fotoğraflarını paylaşan ve ameliyatlarıyla ilgili süreçte bizleri bilgilendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...Ve bu süreçte bana en çok destek olan arkadaşım Kellyr, en çok da sana..........olumunekankayizsmile 9 martta ameliyat oluyorum...

revizyon ameliyatınızı kıme olucaksınız bende arastırıyorum

Canım konuyu söyle bir karıştırırsan ben ameliyat olalı epey oldu ve üzerinden de çok sular aktı. Şimdi bakıyorumda insan bazen çok büyük konuşuyor. Ben sana ne yazık ki kimseyi tavsiye edemicem. Ama inşallah en iyisini bulursun. Şansın açık olsun. Çok zor bu işler valla. Allah yardımcın olsun.

Canım konuyu söyle bir karıştırırsan ben ameliyat olalı epey oldu ve üzerinden de çok sular aktı. Şimdi bakıyorumda insan bazen çok büyük konuşuyor. Ben sana ne yazık ki kimseyi tavsiye edemicem. Ama inşallah en iyisini bulursun. Şansın açık olsun. Çok zor bu işler valla. Allah yardımcın olsun.

Galiba ben seni anliyorum Cevoo, revizyon ameliyati zor is, insaninin moralini cok bozuyor. Bende 3kere ameliyat oldum ve su an cok mutsuzum, keske hic olmassaydim diye dusunuyorum. Onun icin bence de kimseye tavsiye etme, bir doktor guzel burunlar yapabilir ama revizyon zor is...

cevoo ne olur cevap ver.ben msj sayısı yüzünden foto da göremiyorum.bu cümleyi neden kurdun?bence herkesin kafası karıştı.yani sen ameliyat olalı 1,5 sene falan geçti sanırım.başta memnundun da şimdi bozulmalar mı oldu burnunda ve memnun değil misin?ne olur son kez açıkla öyle kapat konuyu.bunu bir yönlendirme olarak almıyacağım.yani yeni ameliyat olmuş kişilerden hep yorumlar okuyoruz da üzerinden epey geçmiş birinin yorumu bence çok değerli.lütfen rica ediyorum.

cevoo ne olur cevap ver.ben msj sayısı yüzünden foto da göremiyorum.bu cümleyi neden kurdun?bence herkesin kafası karıştı.yani sen ameliyat olalı 1,5 sene falan geçti sanırım.başta memnundun da şimdi bozulmalar mı oldu burnunda ve memnun değil misin?ne olur son kez açıkla öyle kapat konuyu.bunu bir yönlendirme olarak almıyacağım.yani yeni ameliyat olmuş kişilerden hep yorumlar okuyoruz da üzerinden epey geçmiş birinin yorumu bence çok değerli.lütfen rica ediyorum.

çok doğru demişsin,mesela ben de üçüncü ameliyatımı olacağım olsam mı olmasam mı olmasam bu görüntüyle nasıl yaşıcam karar veremiyorum

Sevgili arkadaşlar, sizi çok ama çok iyi anlıyorum.. Ancak ne yazık ki, bu işlerin sonuçları öyle altı ayda bir senede çıkmıyor ortaya..Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz, biliyorum.. Ben çok umutluydum, bu altı ay bir seneye yakın ameliyattan sonra böyle sürdü ama yer yer incelmeler ve değişmeler başlayıp dolgudan başka çaremin olmadığı bana söylenince çok sükutu hayale uğradım diyebilirim..Çok iyi düşünün kendiniz karar vereceksiniz elbette.. İyi araştırın.. Ama olacağın da önüne pek geçilemiyor sanırım..Ben artık kimseyi tavsiye edip insanların kararlarını etkilemek istemiyorum.. Ben de doktor arayışındayım çünkü malum.. Buldum gibi de.. Ama bir süre daha bekliycem.. Çok yoğun bir süreçten geçiyorum çünkü.. Pek çok alternatifiniz olsun ve hepsiyle tek tek görüşün.. Revizyon ilk ameliyatlardan çok daha pahalı olacaktır bunu da göze almak durumundasınız.. İnsan iyi ve sağlıklı olmak için çok yüksek paraları da gözden çıkarabiliyor, yeter ki artık sorun yaşanmasın.. Allah hepinizin yardımcısı olsun..

sevgili cevoo
adına hakikaten çok üzüldüm.şimdi tabi foto göremediğim için kesin bir şey söylemem mümkün değil ama abartıyor olabilir misin?Neden diyorum;açıkçası ben burunda köklü bir değişime gidilen her ameliyettan sonra bir miktar değişimi zaten bekliyorum.burun ucunun hafif düşmesi,burun kanadının hafif incelmesi gibi.sanma ki 2 sene içinde bir miktar oldu,her yıl git gide daha fazla olacak.hayır.bak ben ameliyat olalı 8 yıl oldu,evet berbat bir burnum var ama,her geçen yıl daha kötüleşti diyemem ne olduysa yaklaşık bir sene içinde oldu ve oturdu burun daha da değişmedi.Bu sonradan oluşan az miktar değişim öyle köklü bir yeni ameliyata gerk kalmadan,artık oluşan soruna göre belki minirinoplasti denilen burun ucunu hafif askıya almayla,belki çok hafif daha kıkırdak dolgu eklenerek,belki çok hfif törpüleme yapılarak giderilebilir.
emre bey sana tam ne dedi bilmiyorum ama seninki de bence böyle çok küçük bir müdaheleyle kalıcı bir şekilde düzeltilebilecek bir durumdur bence.Yani öyle olduğunu umuuyorum.ve yeni doktor yenibaştan bir kıkırdak tahribatına girecekse bundan kaçın derim.her ameliyatta deri daha çok inceliyor,kıkırdaklar tahrip oluyor,ellendikçe ileride deforme olma riski artıyo .yani bir ameliyat daha olursun,başta iyi gözükür ama sonradan şimdikinden çok daha kötüü bir hale de gelebilir ve düzelme şansın iyice azalabilir Allah korusun
zira bu yüzden "bu da olmadı,hooop başka doktor arayım" dan çok,mevcut durum en az müdaheleyle,dokuları yenibaştan fazla ellemeden nasıl düzeltilebilir bunun için uğraş.Ve bence bunu en iyi yapacak olan burnunu tanıyan yani oradaki dokuları bizzat kendi elleriyle dizayn etmiş olan bir önceki doktorundur.Yeni doktor,yeni köklü müdahele anlamına gelebilir.gelmeye de bilir tabi.senin bileceğin iş.bunları elbet sen de düşünmüşündür,o yüzden akıl vermek gibi algılama ne olur.yardımcı olmak istedim.çok dikkatli olman lazım zira bu 4. ameliyatın olacak. Allah yar ve yardımcın olsun

Sevgili arkadaşlar merak edenler için resim koydum. Son durum bu. Havada kalmasın söylediklerim diye. Arkadaş listemdekiler görebilirler..

Sevgili arkadaşlar, sizi çok ama çok iyi anlıyorum.. Ancak ne yazık ki, bu işlerin sonuçları öyle altı ayda bir senede çıkmıyor ortaya..Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz, biliyorum.. Ben çok umutluydum, bu altı ay bir seneye yakın ameliyattan sonra böyle sürdü ama yer yer incelmeler ve değişmeler başlayıp dolgudan başka çaremin olmadığı bana söylenince çok sükutu hayale uğradım diyebilirim..Çok iyi düşünün kendiniz karar vereceksiniz elbette.. İyi araştırın.. Ama olacağın da önüne pek geçilemiyor sanırım..Ben artık kimseyi tavsiye edip insanların kararlarını etkilemek istemiyorum.. Ben de doktor arayışındayım çünkü malum.. Buldum gibi de.. Ama bir süre daha bekliycem.. Çok yoğun bir süreçten geçiyorum çünkü.. Pek çok alternatifiniz olsun ve hepsiyle tek tek görüşün.. Revizyon ilk ameliyatlardan çok daha pahalı olacaktır bunu da göze almak durumundasınız.. İnsan iyi ve sağlıklı olmak için çok yüksek paraları da gözden çıkarabiliyor, yeter ki artık sorun yaşanmasın.. Allah hepinizin yardımcısı olsun..

Canım çok üzüldüm son durumuna.Herşey çok iyi gitmişti oysaki.Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.Bende 2 ameliyat 1 de rütuş(Doktor böyle diyor)oldum ve şimdi tekrar olmayı düşünüyorum hafif bir çöküklük var.Bir ara dolguyu araştırmıştım ama kalıcı olmadığını öğrenince diyorumki son kez kıkırdakla doldurayım belki bu kez erimez:(((Offf öyle karmakarışığım ki.

Canım ben de ince derime çare arıyorum işte.. Allah herkesin yardımcısı olsun.. sıkıntılı bu işler valla.. İnşallah seni mutlu edecek bir çözüm bulursun..

Sevgili arkadaşlar merak edenler için resim koydum. Son durum bu. Havada kalmasın söylediklerim diye. Arkadaş listemdekiler görebilirler..

Canım benim senin ameliyat olduğun aralar bende 2. ameliyatımı oluyordum farklı doktorlara ve bende çok büyük bir hüsrana ugradım eskiden burun ucum asimetrikti şimdi ise fonksiyonellikle ilgili yani burun yapısıyla ilgili bir sürü sıkıntım var ve bende tekrar ameliyat olmak zorundayım. Senin ameliyat olduğun zaman senden bi kaç gün önce ameliyat olmuş ve senin için inan bana çok dua etmiştim bu burun mevzusundan çok çekmiş biri olarak ...ve şimdi görüyorum ki yine sıkıntılar bitmemiş anlattıklarından anladığım kadarıyla... canım, şuan ki esas sorun ne, senin canını sıkan durumu tam tanımlarmısın dediğin gibi resimlerde o kadar da anlaşılan bişey yok ve düşündüğün bi doktor var mı?

Back
X