sevgili cevoo
adına hakikaten çok üzüldüm.şimdi tabi foto göremediğim için kesin bir şey söylemem mümkün değil ama abartıyor olabilir misin?Neden diyorum;açıkçası ben burunda köklü bir değişime gidilen her ameliyettan sonra bir miktar değişimi zaten bekliyorum.burun ucunun hafif düşmesi,burun kanadının hafif incelmesi gibi.sanma ki 2 sene içinde bir miktar oldu,her yıl git gide daha fazla olacak.hayır.bak ben ameliyat olalı 8 yıl oldu,evet berbat bir burnum var ama,her geçen yıl daha kötüleşti diyemem ne olduysa yaklaşık bir sene içinde oldu ve oturdu burun daha da değişmedi.Bu sonradan oluşan az miktar değişim öyle köklü bir yeni ameliyata gerk kalmadan,artık oluşan soruna göre belki minirinoplasti denilen burun ucunu hafif askıya almayla,belki çok hafif daha kıkırdak dolgu eklenerek,belki çok hfif törpüleme yapılarak giderilebilir.
emre bey sana tam ne dedi bilmiyorum ama seninki de bence böyle çok küçük bir müdaheleyle kalıcı bir şekilde düzeltilebilecek bir durumdur bence.Yani öyle olduğunu umuuyorum.ve yeni doktor yenibaştan bir kıkırdak tahribatına girecekse bundan kaçın derim.her ameliyatta deri daha çok inceliyor,kıkırdaklar tahrip oluyor,ellendikçe ileride deforme olma riski artıyo .yani bir ameliyat daha olursun,başta iyi gözükür ama sonradan şimdikinden çok daha kötüü bir hale de gelebilir ve düzelme şansın iyice azalabilir Allah korusun
zira bu yüzden "bu da olmadı,hooop başka doktor arayım" dan çok,mevcut durum en az müdaheleyle,dokuları yenibaştan fazla ellemeden nasıl düzeltilebilir bunun için uğraş.Ve bence bunu en iyi yapacak olan burnunu tanıyan yani oradaki dokuları bizzat kendi elleriyle dizayn etmiş olan bir önceki doktorundur.Yeni doktor,yeni köklü müdahele anlamına gelebilir.gelmeye de bilir tabi.senin bileceğin iş.bunları elbet sen de düşünmüşündür,o yüzden akıl vermek gibi algılama ne olur.yardımcı olmak istedim.çok dikkatli olman lazım zira bu 4. ameliyatın olacak. Allah yar ve yardımcın olsun