- 20 Kasım 2018
- 14.309
- 54.450
- 598
- 35
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
Tamda benim kanayan yarama değindin. Zamanında abimden az dayak yemedim öyle gitme böyle giyme diye. Halbuki hiçte açık giyinmediğim halde. Şimdi kızı ve eşi hertğrlü giyiyor ve kendisi alıyor alsın sorun değil ama olan bana oldu. Çok içimde kaldı şimdi tesettürlüyüm ama zorla tesettüre girdim o yüzden hakkını vermeden giyiniyorum. Sen ama daha başındasın içinde kalacağına yap sonra daha çok üzülüyor insanBugün köyde düğün yemeğine gittik. Orada bir kız vardı. Yemek dağıtıyordu. Crop ve dizleri yırtık pantolon giymiş. Bana göre çok normal.Makyaj yapmış.. çok güzel olmuş çok beğendim.Ama benim çevrem çok muhafazakar . Tişört giyip uçlarını hafif katlayıp kısaltsam ananem veya annem tişörtü dizlerime kadar indirildi. Arkam gözükmesin diye . Ananem sürekli yaşlı yelekleri alırdı bana giy arkan göğüslerin gözükmesin derdi. İri göğüslü bir kızım 95 üstü giyorum. O yüzden de saklayamiyorum belli oluyor . Neyse konuya gelirsek. O kızı annem ve ananem çok yargıladı. İşte şöyle giyinmiş böyle giyinmiş. Mesela ben şort giymek istiyorum hayatımda hiç giymedim çok özeniyorum giyenlere.. crop yırtık pantolon. Annem izin vermezdi. Çok çirkin yakışmamış derdi. Sürekli yargılandım. Mesela bir tane crop aldım. Onun içinde kendimi çok suçlu hissettim. Giymemem gerekiyormuş gibi. Öyle dolabımda duruyor . Bilmiyorum. Eğer ünide giyersem ve beni fotolarda görürlerse o*rospu damgası yerim diye çok korkuyorum. Biliyorum çok saçma ama öyle hissediyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Anlattıklarım kopuk kopuk olduysa kusuruma bakmayın.
Kilosuna laf demekte zorbalık oluyor ama dr hanım. Demesek mi öyleOnların doğrularını kabul etme. Yeni nesiller bir şeyleri değiştirmezse bu ülke nasıl değişecek?
Medeniyet çıplaklık değil diyenler olur belki. Doğuyu da gördüm, batıyı da yurtdışını da…Medeniyet çıplaklıkmış arkadaşlar
Bir de kilo ver kaç kilosun 95 ölçü çok değil mi ya
Ama amacım zorbalamak değildi ama yaşına göre gerçekten çokKilosuna laf demekte zorbalık oluyor ama dr hanım. Demesek mi öyle
Sağlık için de zayıflık iyi burada haklısınız ama veremiyorsa ya? Psikolojisi bile iyi değil ki bu kızın? Yemeye vermiş olabilir kendini. Hayatının ipleri kendinde değil. Buna da kızıyor . Doluyor doluyor, buraya yazıyor. E hayatı değişmiyor . O evden kurtulmalı önce üniversiteye giderek. Rejim şu bu kolay.Ama amacım zorbalamak değildi ama yaşına göre gerçekten çok
Hayır belki kilolu bile değildir meme ölçüsü 95’miş.Sağlık için de zayıflık iyi burada haklısınız ama veremiyorsa ya? Psikolojisi bile iyi değil ki bu kızın? Yemeye vermiş olabilir kendini. Hayatının ipleri kendinde değil. Buna da kızıyor . Doluyor doluyor, buraya yazıyor. E hayatı değişmiyor . O evden kurtulmalı önce üniversiteye giderek. Rejim şu bu kolay.
Ya üniverstede nerden haberleri olcak coğu kisi öyle yapiyor zaten bir çok kapalı kadin bile ünide acılıyor eve gidince kapaniyor ailenin her dedigini yaparsan kendi hayatin olmaz bu sekilde korka korka yaşamaBugün köyde düğün yemeğine gittik. Orada bir kız vardı. Yemek dağıtıyordu. Crop ve dizleri yırtık pantolon giymiş. Bana göre çok normal.Makyaj yapmış.. çok güzel olmuş çok beğendim.Ama benim çevrem çok muhafazakar . Tişört giyip uçlarını hafif katlayıp kısaltsam ananem veya annem tişörtü dizlerime kadar indirildi. Arkam gözükmesin diye . Ananem sürekli yaşlı yelekleri alırdı bana giy arkan göğüslerin gözükmesin derdi. İri göğüslü bir kızım 95 üstü giyorum. O yüzden de saklayamiyorum belli oluyor . Neyse konuya gelirsek. O kızı annem ve ananem çok yargıladı. İşte şöyle giyinmiş böyle giyinmiş. Mesela ben şort giymek istiyorum hayatımda hiç giymedim çok özeniyorum giyenlere.. crop yırtık pantolon. Annem izin vermezdi. Çok çirkin yakışmamış derdi. Sürekli yargılandım. Mesela bir tane crop aldım. Onun içinde kendimi çok suçlu hissettim. Giymemem gerekiyormuş gibi. Öyle dolabımda duruyor . Bilmiyorum. Eğer ünide giyersem ve beni fotolarda görürlerse o*rospu damgası yerim diye çok korkuyorum. Biliyorum çok saçma ama öyle hissediyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Anlattıklarım kopuk kopuk olduysa kusuruma bakmayın.
Evet ya maalesef çocukken nasıl büyüdüysen öyle gidiyor.ben de hiç istediğim açıklıkta giyinemiyorum.Benim ailem sozde giydigime hic karismadi, bakin sozde diyorum cunku birisi acik giyinse (ailemizde bir tane basortulu kadin yok, buyuk anneler, neneler dahil) hemen vay memesi gozukmus, insan oyle kiloluyken sunu giyer mi ya da zayifsa bir gram et bin ayip orter diyerek giyeni, geleni geceni elestirirlerdi, yani bunlar en basit elestiriler.
Dolayisiyla ben ve akranim akrabalarimizin acik giyinebildikleri tek yer yazlik evlerimizin oldugu sehirlerdi.
Gecenlerde annem bana, sen niye hic sort giymiyorsun diye sordu, bilmem alismamisim simdide rahat hissetmiyorum 2 cocuklu halimle dedim ve annem beni niye kizim yobaz bi ailedede buyumedin ki diye yaftaladi ajsjsjsjjs.
Hayir, eskilerin yobaz tanimi neden sadece ortululuk onuda hic bilemiyorum, zira bence benim ailem laik, kimisi ateist kimisi deist kimisi inancli olmasina ragmen yobaz insanlar, ozelliklede ailemin kadinlari (ailede su an babam ve 2 kuzenim haric erkek yok, biz asiri kadin dolu bir aileyiz)
Sizde boyle insanlarin giyiminin surekli elestirildigi bir ortamda buyumussunuz, dolayisiyla sucluluk hissetmeniz normal.
Dun mesela kizlarimi gezmeye goturmek icin ikisine de sari giydirdim, kendimde sari elbise giymek istedim, elbisenin gogus kismi bi tik acik kaldi benim icin, igne taktim yok, hafif dikis attim yok rahat edemedim, gittim basma elbise giydim. Annem diyor ki, babannelere donmussun, yahu kafamda surekli elestiren insanlar dolasiyorken giyinemiyorum iste anla diye kizasim geldi, sustum.
Maalesef ben de böyle şeyler giyemiyorum.yanlış yetişirilme bütün hayatımızı etkiliyor maalesef.Bugün köyde düğün yemeğine gittik. Orada bir kız vardı. Yemek dağıtıyordu. Crop ve dizleri yırtık pantolon giymiş. Bana göre çok normal.Makyaj yapmış.. çok güzel olmuş çok beğendim.Ama benim çevrem çok muhafazakar . Tişört giyip uçlarını hafif katlayıp kısaltsam ananem veya annem tişörtü dizlerime kadar indirildi. Arkam gözükmesin diye . Ananem sürekli yaşlı yelekleri alırdı bana giy arkan göğüslerin gözükmesin derdi. İri göğüslü bir kızım 95 üstü giyorum. O yüzden de saklayamiyorum belli oluyor . Neyse konuya gelirsek. O kızı annem ve ananem çok yargıladı. İşte şöyle giyinmiş böyle giyinmiş. Mesela ben şort giymek istiyorum hayatımda hiç giymedim çok özeniyorum giyenlere.. crop yırtık pantolon. Annem izin vermezdi. Çok çirkin yakışmamış derdi. Sürekli yargılandım. Mesela bir tane crop aldım. Onun içinde kendimi çok suçlu hissettim. Giymemem gerekiyormuş gibi. Öyle dolabımda duruyor . Bilmiyorum. Eğer ünide giyersem ve beni fotolarda görürlerse o*rospu damgası yerim diye çok korkuyorum. Biliyorum çok saçma ama öyle hissediyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Anlattıklarım kopuk kopuk olduysa kusuruma bakmayın.
Evet sürekli bunu papağan gibi tekrarlayıp duruyorlar.ben de içimden diyorum basbayağı da çıplaklık demek ki.nerede geri kalmış, sefalet içinde yaşayan halk var hepsi kapalı.afrikada açık giyinip yine sefalet içinde yaşayan ülkeler var ama kapalı olup da iyi yaşayan yok.Onların doğrularını kabul etme. Yeni nesiller bir şeyleri değiştirmezse bu ülke nasıl değişecek?
Medeniyet çıplaklık değil diyenler olur belki. Doğuyu da gördüm, batıyı da yurtdışını da…Medeniyet çıplaklıkmış arkadaşlar
Bir de kilo ver kaç kilosun 95 ölçü çok değil mi ya
Ne demekmiş o kapalı olanlar mı sefalet içinde zengin olan mı açıkEvet sürekli bunu papağan gibi tekrarlayıp duruyorlar.ben de içimden diyorum basbayağı da çıplaklık demek ki.nerede geri kalmış, sefalet içinde yaşayan halk var hepsi kapalı.afrikada açık giyinip yine sefalet içinde yaşayan ülkeler var ama kapalı olup da iyi yaşayan yok.
Aynen öyle.Afganistan, malezya,Suriye, ırak, Filistin, cezayir, Endonezya...Ne demekmiş o kapalı olanlar mı sefalet içinde zengin olan mı açık
Öffff gene saçmalamışsın ha. Açık kadın kapalı kadın yok. İyi insan kötü insan var. Kusura bakma da dayanamadım artık. Senin yaşadığın hayatı da,çoğu din hatta dinsiz kabul etmez. İnsanları ayrıştırmaktan vazgeç.Evet sürekli bunu papağan gibi tekrarlayıp duruyorlar.ben de içimden diyorum basbayağı da çıplaklık demek ki.nerede geri kalmış, sefalet içinde yaşayan halk var hepsi kapalı.afrikada açık giyinip yine sefalet içinde yaşayan ülkeler var ama kapalı olup da iyi yaşayan yok.
Açık bir kadınım yoruma korkunç kızdım. Şort giyince maaşımıza 50 şer bin fazla vermiyorlar .Ne demekmiş o kapalı olanlar mı sefalet içinde zengin olan mı açık
Bu kadar sığ mi düşünüyorsunuz gerçekten?Açık bir kadınım yoruma korkunç kızdım. Şort giyince maaşımıza 50 şer bin fazla vermiyorlar .Yaz mevsimi giydim şortu. Eeee fazla gelir geldi mi? ülkelerin yanlış yönetim biçimleri ile, kadınların giyim stilleri bir tutuluyor pes.
İşe başlayana kadar ailenle ortayollu ilerle. İşe başlayıp evini ayırdıktan sonra keyfince giyin. Aksi taktirde aileler çok yoruyor. O kız da gelmiş düğünde yemek dağıtıyor, yapmayabilirdi de insan bir teşekkür eder takdir eder. Bu insanlar cidden garipBugün köyde düğün yemeğine gittik. Orada bir kız vardı. Yemek dağıtıyordu. Crop ve dizleri yırtık pantolon giymiş. Bana göre çok normal.Makyaj yapmış.. çok güzel olmuş çok beğendim.Ama benim çevrem çok muhafazakar . Tişört giyip uçlarını hafif katlayıp kısaltsam ananem veya annem tişörtü dizlerime kadar indirildi. Arkam gözükmesin diye . Ananem sürekli yaşlı yelekleri alırdı bana giy arkan göğüslerin gözükmesin derdi. İri göğüslü bir kızım 95 üstü giyorum. O yüzden de saklayamiyorum belli oluyor . Neyse konuya gelirsek. O kızı annem ve ananem çok yargıladı. İşte şöyle giyinmiş böyle giyinmiş. Mesela ben şort giymek istiyorum hayatımda hiç giymedim çok özeniyorum giyenlere.. crop yırtık pantolon. Annem izin vermezdi. Çok çirkin yakışmamış derdi. Sürekli yargılandım. Mesela bir tane crop aldım. Onun içinde kendimi çok suçlu hissettim. Giymemem gerekiyormuş gibi. Öyle dolabımda duruyor . Bilmiyorum. Eğer ünide giyersem ve beni fotolarda görürlerse o*rospu damgası yerim diye çok korkuyorum. Biliyorum çok saçma ama öyle hissediyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Anlattıklarım kopuk kopuk olduysa kusuruma bakmayın.
Polemiğe girmeyeceğim. Seni de tanıyorlar sitede beni de. Son yorumum bu sana da.Bu kadar sığ mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Ya sen ne komik geri kafalı bir kişisin devamkeee sen çıplak gez belki ultra zengoolursun.Aynen öyle.Afganistan, malezya,Suriye, ırak, Filistin, cezayir, Endonezya...
Kıvırcık mıymış, konularını benzettim ama üslubundan emin olamadımKivircik yapacagin tek sey üniversite kazanıp gitmek. Ona da cok asilmiyorsun.
Noldu nereleri tercih ettin, gidiyor musun evden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?