Çevre tarafindan yargılanmaktan korkmak

Tamda benim kanayan yarama değindin. Zamanında abimden az dayak yemedim öyle gitme böyle giyme diye. Halbuki hiçte açık giyinmediğim halde. Şimdi kızı ve eşi hertğrlü giyiyor ve kendisi alıyor alsın sorun değil ama olan bana oldu. Çok içimde kaldı şimdi tesettürlüyüm ama zorla tesettüre girdim o yüzden hakkını vermeden giyiniyorum. Sen ama daha başındasın içinde kalacağına yap sonra daha çok üzülüyor insan

Kilosuna laf demekte zorbalık oluyor ama dr hanım. Demesek mi öyle

Ama amacım zorbalamak değildi ama yaşına göre gerçekten çok
Sağlık için de zayıflık iyi burada haklısınız ama veremiyorsa ya? Psikolojisi bile iyi değil ki bu kızın? Yemeye vermiş olabilir kendini. Hayatının ipleri kendinde değil. Buna da kızıyor . Doluyor doluyor, buraya yazıyor. E hayatı değişmiyor . O evden kurtulmalı önce üniversiteye giderek. Rejim şu bu kolay.

Hayır belki kilolu bile değildir meme ölçüsü 95’miş.

Ya üniverstede nerden haberleri olcak coğu kisi öyle yapiyor zaten bir çok kapalı kadin bile ünide acılıyor eve gidince kapaniyor ailenin her dedigini yaparsan kendi hayatin olmaz bu sekilde korka korka yaşama

Evet ya maalesef çocukken nasıl büyüdüysen öyle gidiyor.ben de hiç istediğim açıklıkta giyinemiyorum.

Maalesef ben de böyle şeyler giyemiyorum.yanlış yetişirilme bütün hayatımızı etkiliyor maalesef.

Evet sürekli bunu papağan gibi tekrarlayıp duruyorlar.ben de içimden diyorum basbayağı da çıplaklık demek ki.nerede geri kalmış, sefalet içinde yaşayan halk var hepsi kapalı.afrikada açık giyinip yine sefalet içinde yaşayan ülkeler var ama kapalı olup da iyi yaşayan yok.

Ne demekmiş o kapalı olanlar mı sefalet içinde zengin olan mı açık

Öffff gene saçmalamışsın ha. Açık kadın kapalı kadın yok. İyi insan kötü insan var. Kusura bakma da dayanamadım artık. Senin yaşadığın hayatı da,çoğu din hatta dinsiz kabul etmez. İnsanları ayrıştırmaktan vazgeç.

Ne demekmiş o kapalı olanlar mı sefalet içinde zengin olan mı açık
Açık bir kadınım yoruma korkunç kızdım. Şort giyince maaşımıza 50 şer bin fazla vermiyorlar . Yaz mevsimi giydim şortu. Eeee fazla gelir geldi mi?ülkelerin yanlış yönetim biçimleri ile, kadınların giyim stilleri bir tutuluyor pes.

Bu kadar sığ mi düşünüyorsunuz gerçekten?

İşe başlayana kadar ailenle ortayollu ilerle. İşe başlayıp evini ayırdıktan sonra keyfince giyin. Aksi taktirde aileler çok yoruyor. O kız da gelmiş düğünde yemek dağıtıyor, yapmayabilirdi de insan bir teşekkür eder takdir eder. Bu insanlar cidden garip

Çıplaklığı modernlik sanan , kapalılığı kesin cennetliğim sanan insanlardan bıktık yahu. Bırakın herkes çok uç noktalarda olmadığı sürece istediğini giysin. Giyemeyince mutsuz olunuyor. Açık bir kadınım mesela. Deniz kıyısı olmayan şehirdeyim. Sütyenle dışarıda gördüğüm kadınlardan rahatsızım. Sadece sütyen var üstte. Ama bunu içimde tutuyorum. Ne o kadınlara tek sözüm oluyor ne de tek kötü bakışım. Aynı şekilde diz üstü şort giyerken bana da vayyyyy bu çok açık diyenleri de umursamıyorum ki diyen yüzbinde bir çıkıyor. Saygı saygı saygı. O zaman çözülecek bu giyim sorunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…