Çevre tarafindan yargılanmaktan korkmak

Niye 2 köylü akrabanın lafını takasınız. En son gittiğim düğünde akrabalar “gizli gizli” videomu çekiyordu çok açık giyinmişim diye. Birine döndüm neden çekiyorsun dedim kekeledi, utandı önüne döndü. Uzaktan biri karışırsa ağızının payını verin. Bu tipler anca arkadan konuşmayı biliyor, yüzünüze bir şey diyemez. Zaten annenize anneannenize çare yok. Zaten üniversiteye gidecekmişsiniz, ne istiyorsanız onu yapın, kim nerden görecek

Çok haklısınız.Soyundukça kendini medeni sananların yobazları, kapandıkça cennetlik sanan yobazlardan daha çekilmez.O kendinden başka herkesi yobaz sanıyor aynaya bakmadan.Afedersin düştüğü b....çukurundan haberi yok.

Ben kendini çok fazla beğenen bir insan değilim,hoşuma giden fazla özelliğim yoktur.Ama "İnsanlar ne der?" kafasını aşabilmiş olmama bayılıyorum.Sana ne?Ona ne?Herkes dönüp önüne baksın.Kim ne derse desin,buna aneniz ve anneanneniz de dahil.Bu hayata bir kere geliyorsunuz ve istediğiniz gibi yaşamak hakkınız.

Kıvırcık mıymış, konularını benzettim ama üslubundan emin olamadım
Kivircik evet.
Oss siralamasindan hayal kurmasina, ninesinden gastronomi istemesine her seyi ayni. Kivircik diyenleri de gormezden geliyor.

Oss dedim yalniz, yasim çıktı ortaya her sene adı degisiyor sinavin, napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…