yaa inanın insanlar tarafından çook zayıfsın kısasın küçük duruyorsun yaşıtlarına göre felan filan demelerinden cook sıkıldım varmı bunlara bi çözümm :/ ben takmıyorum ama çevremdekiler böle söleyince artık takmaya başladımm(
Eminim bunu sana kilolu olupta bir türlü zayıflayamayan insanlar söylüyordur.....
canım bazıları bunu iyiliğin için de söylüyor olabilir.
ben de 19 yaşındayım, kilom da 39 ve boyumuz da aynı.
aynı durumdayız yani..
ben bu halimden memnun değilim, gerçekten böyle küçük görünüyorum :/
2-3 kilo aldığımda bile çok fark ediyor
ufacık hissetmiyorum kendimi o zaman.
ama böyle, oturuyorum mesela, bakıyorum bacaklarıma ne kadar az yer kaplıyor diyorum.
üniversiteye başlayacağım ve böyle olsun istemiyorum.
o yüzden 4-5 kilo almak istiyorum.
başkaları için değil kendimi mutlu etmek için..
sen de düşünebilirsin belki 3-4 kilo almayı :) çok değil zaten..
canım kilonu yazana kadar aman kızı niye üzüyorlarsa diye içimden geçiriyordumki 39 kilo olduğunu görünceye kadar :) kesinlikle kötü niyetle dediklerini düşünmüyorum canım tam tersine gerçekten çok zayıfsın öyle söyleyenler sağlık açısından düşünüyor olabilirler.
En iyisi kafana takmamak. Bana da deniyordu hep boyun kisa diye mesela (kendi annem bile, düsün yani). Ben bunu iyice takinti yaptim. Kendime güvenim kayboldu. Ama baktim elden bisey gelmiyor. Olan bana oluyor. Baskalarinin ne dedigini sallamiyorum artik.
Kisaysan kisasin, zayifsan zayif. Sagligin yerinde oldugu sürece gerisi bos.
takma kafanı bende aynı durumdayım yaşım 23 ama görsen 16-17 yaşında sanarsın , boyumda kısa 1,56 cm , kilom 40 yani senin durumdayım bendesana tavsiyem sana öyle dediklerinde evet öyleyim de onlar sana dediklerinde sende kendine gül bunu atlatmanın yolu ne topuklu nede kilo almak sadece kendinle barışık olman bunu bitirebilir. Rahatla yaşlandığında 40-45 olduğunda falan 30-35 görüneceğin günleri düşün
yaa inanın insanlar tarafından çook zayıfsın kısasın küçük duruyorsun yaşıtlarına göre felan filan demelerinden cook sıkıldım varmı bunlara bi çözümm :/ ben takmıyorum ama çevremdekiler böle söleyince artık takmaya başladımm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?