Çevremdeki insanların fiziğimle ilgili eleştirileri

Eminim bunu sana kilolu olupta bir türlü zayıflayamayan insanlar söylüyordur.....

canım bazıları bunu iyiliğin için de söylüyor olabilir.
ben de 19 yaşındayım, kilom da 39 ve boyumuz da aynı.
aynı durumdayız yani..

ben bu halimden memnun değilim, gerçekten böyle küçük görünüyorum :/
2-3 kilo aldığımda bile çok fark ediyor
ufacık hissetmiyorum kendimi o zaman.
ama böyle, oturuyorum mesela, bakıyorum bacaklarıma ne kadar az yer kaplıyor diyorum.
üniversiteye başlayacağım ve böyle olsun istemiyorum.
o yüzden 4-5 kilo almak istiyorum.
başkaları için değil kendimi mutlu etmek için..

sen de düşünebilirsin belki 3-4 kilo almayı :) çok değil zaten..

yaa bende istiyorumda almayı işde bi türlü alamıyorum bi 50 felan olsam veya 45 işde hiiç o kiloya cıkmadımm Alamıyorum yani alsam milletin dilide durucak bende rahatlıyacam ...

canım kilonu yazana kadar aman kızı niye üzüyorlarsa diye içimden geçiriyordumki 39 kilo olduğunu görünceye kadar :) kesinlikle kötü niyetle dediklerini düşünmüyorum canım tam tersine gerçekten çok zayıfsın öyle söyleyenler sağlık açısından düşünüyor olabilirler.

En iyisi kafana takmamak. Bana da deniyordu hep boyun kisa diye mesela (kendi annem bile, düsün yani). Ben bunu iyice takinti yaptim. Kendime güvenim kayboldu. Ama baktim elden bisey gelmiyor. Olan bana oluyor. Baskalarinin ne dedigini sallamiyorum artik.
Kisaysan kisasin, zayifsan zayif. Sagligin yerinde oldugu sürece gerisi bos.

ya sağlık acısındada diyebilirler ama alamadığımı biliyorlar her gelmelerinde felan demeleri gıcıgıma gidiyor

annemde sağlıklısın boşver felan diyorda işde cevremizdeki insanlar yokmu:))

kesinlikle ve kesinlikle katiliyorum arkadasa
10 sene sonra gorsunler seni, sen cillop gibi onlar kocamis olacak

ben 18 yasindayim, 1,56 ve kilom 47 ydi enson, kime ne ,hayat bize guzel,yaslanmak nedir bilmeyiz

bana slakca konusanlara ""SIZ BENI 10 SENE SONRA GORUN'" diyorum

Son düzenleme:
Bu tarz konular bana hep egonun sisirilmesi istendiginde aciliyor gibi geliyor.

Lutfen kusura bakmayin.

haha canım ya takma kafaya. Bak ben 21 yaşındayım 34 bedenim çok zayıfım. Arkadaş ortamında konuşulan şey hep zayıflıgımdır artık ciddiye almamayı öğrendim. Zayıfım diye bunalıma girdiğim ağladıgım dönemler olmuştu. Hatta bu halde üniversiteye başlayamam kazansamda gidemem diyordum. Sonuç: kazandım gidiyorum paşalar gibi....... kilomda aynı hiiiç alamadım ergenlikten beri. Makyaj yapıyorum topukluları giyiyorum gdiyorum okuluma hiç de takmıyorummm :)) Boşver almaya çalıştıkça alamazsın akışına bırak hayatı...

Millet kendi kusurlarını örtmek için onun bunun kusurlarını öne atarmış...
Kimsenin ne dediğini önemesemeyeceksin. Sen kendini seviyorsan memnunsan halinden kime ne? Takma canım. Benimde boyum 160 kilom 51. Yaşımdan küçük göründüğümü söylerler aaa hiç göstermiyorsun falan derler. Bizde 30lu yaşlara geldiğimizde 20lik gözükeceğiz daha ne?

bazen banada kilo al zayıfsın diyenler olur bazılarıda aksine iyisin hic bozma der ama ben soyle dusunuyorum insanlar sanırım ince gorduklerinde kıskanclıktanmıdır nedir tepki veriyorlar hani oyle hastalıklı olursun tamam ama bunuda bir kere dersin sonra uzatmazsın yani gobekli falan olucan heralde ozaman hah iyisin diycekler valla kimseyi takma zayıf olmak herzaman iyidir

bodur tavuk her daim piliç

be güzel işte küçük gösteriyomuşsun.. ilerde çok mutlu eder bu durum seni.. unutma bodur tavuk her dem piliç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…