- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
- 113
- Konu Sahibi S a l o m i
-
Yazinizda yazim hatalari var.Acele yazdiniz belki ama sinavlara calisan biri otomatige baglayip hakkiyla yazi yazar hale gelir. Siz de siki calisirsaniz otomatik olarak dogru yazmaya baslarsiniz. MeselaBayanlar ben bir öğretmen adayıyım
Geçirdigim saglık sorunları sebebiyle bir türlü adam akıllı kpss ye çalışıp atanamadım.
Çevremden ve arkadaşlarımdan herkes atandı gitti kendimi hiç bir işe yaramaz gibi görmeye başladım.
Hep kıl payı atamaları kaçırdım. İnanın virgüllerle dahi olsun kaçırdığım oldu
İki yıllık evliyim
Şimdi 5 aylık hamileyim ve
11 ay sonra KPSS , EĞİTİM ve ÖABT alan sınavları olucak
Sorunum şu ki artık evde olmaktan sıkıldım .
elimde meslegim olmasına ragmen yapamamaktan sıkıldım.
Yarın birgün bebegim dogunca derse çalışma imkanımda çok azalacak .
Çevremdekilerin" amann sanki okuyanlar ne oldu ki" sözlerinden olur olmadık yerde laf çarpmalarından imalarından bıktım.
Artık boş boş evde oturmak istemiyorum.
Benim gibi olup dogum arefesinde ve dogum sonrası çalışıp atananlar var mı.
Başarı örneklerine İHTİYACIM VARRRR..
Morale ve yapabilirsin sözlerinize ihtiyacım var ...
bu şartlarda benim hayatımda birşeyler başarmak için muhakak atanıp buralardan uzaklaşmam gerek .
Şaka gibisiniz kadın derdini anlatmış moral bekliyor beni teşvik edin diyor sizde destek olacağınıza köstek olmuşsunuz resmen. Moral mı bozmaya çalışıyorsunuz yardımcı olmaya mı ? Hadi benim de yanlışlarımı bulunYazinizda yazim hatalari var.Acele yazdiniz belki ama sinavlara calisan biri otomatige baglayip hakkiyla yazi yazar hale gelir. Siz de siki calisirsaniz otomatik olarak dogru yazmaya baslarsiniz. Mesela
imkanımda - imkanim da ayri
birseyler- bi sey ayri
hic bir-hicbir bitisik
birgun- bir gun ayri yazilir
ayrica ayrinti olacak ama
dahi olsun- dahi yeterlidir. Olsun .. oldu seklinde iki olmak filli anlatimi bulandirmis.
Dogumdan once siki calis
Sonra deneme coz. Bol pratik sart.
Gerisi Allah kerim. Allah calisanin hakkini verir.
Bayanlar ben bir öğretmen adayıyım
Geçirdigim saglık sorunları sebebiyle bir türlü adam akıllı kpss ye çalışıp atanamadım.
Çevremden ve arkadaşlarımdan herkes atandı gitti kendimi hiç bir işe yaramaz gibi görmeye başladım.
İki yıllık evliyim
Çevremdekilerin" amann sanki okuyanlar ne oldu ki" sözlerinden olur olmadık yerde laf çarpmalarından imalarından bıktım.
bu şartlarda benim hayatımda birşeyler başarmak için muhakak atanıp buralardan uzaklaşmam gerek .
Sevgili kader arkadasim,seni oyle iyi anliyorumki.bendebbiyoloji mezunuyum yasim 34,alim cok az bizim bolumdede.iki kere hazirlandim sinava atamamadim.o dedigin laf carpitmalarida,hic bir ise yaramama hissinide hep yasadim.arkadaslarim atandi gitti,ben hep uzaktan baktim.derken cocugum dogdu.ilk zamanlar ders calismayi hic dusunmedim.zaten bizim sinav 2 yilda bir.bi kacirinca 2 yil bekliyosun.sonra cocugum 2yasina gelince,esiminde destegiyle hazirlanmaya karar vedim.cocuk uyurdu oglen 3 saat calisirdim.hic bir is yapmazdim,isleri o uyanikken birlikte yapardik.aksam esim gelince 2saat oyalardi o aradada calisirdim.onlar uyuyuncada halim kalirsa bakardim.yani gunluk 5 saat calistim.ama temmuzda olan sinava kasimda basladim.hatta matematige yazin ara ara soru cozerek baslamistim.deli gibi soru cozdum falan ozellikle tarihten
Neyse uzattim..
Derken sinav oldu aciklandi..
87 aldim.onemli olan brans siralamasi tabiki siralamamda 87.ilk alimda olmasada ikinci yada 3.alimda atanmayi umud ediyorum.eger senin bransinda alim coksa sakin birakma cocuk olacak diye.4ay doguma var.4ay caliss.sonra 4 5 ay vakit buldukca calis.istersen yapabilirsin
Derken sinav
Güzel düşünün. Herşeyden once bebeginiz için çabalayın önce şu 4 ayı güzel degrrlendirin. Sonrasında bebiş olunca tabi biraz zorlanacaksınız ama bu da engel değil. Yaparsınız bebeginizin kısmetine inşallah. Allah kulunu darda koymaz. Agzı olan konuşur unutmayın. Benimde kayın validen bi gun bana okuyan noldu gibi imalarda bulundu toplum içinde cok içerledim hastane ye gidecegin zaman randevunu yada diger işlemler için nedwn beni arayıp bana soruyosun kızına sormuyosun dedim e sen biliosun herşeyi dedi. Bende dedim neymiş okuyan okumayan bir değilmiş. İlla çalışmak lazım değil dedim Allah nasip ederse oda olur dedim. Herkes birbirine bakmıştı kümse bişey diememişti.Bayanlar ben bir öğretmen adayıyım
İki yıllık evliyim
Güzel düşünün. Herşeyden once bebeginiz için çabalayın önce şu 4 ayı güzel degrrlendirin. Sonrasında bebiş olunca tabi biraz zorlanacaksınız ama bu da engel değil. Yaparsınız bebeginizin kısmetine inşallah. Allah kulunu darda koymaz. Agzı olan konuşur unutmayın. Benimde kayın validen bi gun bana okuyan noldu gibi imalarda bulundu toplum içinde cok içerledim hastane ye gidecegin zaman randevunu yada diger işlemler için nedwn beni arayıp bana soruyosun kızına sormuyosun dedim e sen biliosun herşeyi dedi. Bende dedim neymiş okuyan okumayan bir değilmiş. İlla çalışmak lazım değil dedim Allah nasip ederse oda olur dedim. Herkes birbirine bakmıştı kümse bişey diememişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?