Çevremdekilerin İmâları...

Yengem 1 çocuk dayım ve bitmeyen istekleriyle biyoloji öğretmenliğine atandı kii ataması zor bölümdür azimli olmalısın

Çok yakın arkadaşım hamileyken evde çalıştı sezaryenle doğum yaptı ve ameliyatlı haliyle sınava girip atandı
yeter ki isteyin

Öncelikle eğitim fakültesini bitirdiğiniz için öğretmen adayı değil öğretmensiniz. Bir kere bu düşünceyi değiştirin. İkincisi isteyen herkes yapabilir çocuklu ya da çocuksuz farketmez yeter ki isteyin ve çalışın. Çocuğunuz için kendinizi motive edin. İlk zamanlar tabi ki zorlanacaksınız ama eşiniz aileniz yardım ederse her şey hallolur. Kalbinizi ferah tutun

Benim arkadaşım var. Küçük çocuğuyla hazırlandı kazandı. Güzel de bir puan aldı. Doğuma kadar bol bol vaktiniz var iyi değerlendirin. Doğumdan sonra da yanınızda yardımcı olacak birileri olursa hazırlanmaya devam edersiniz. Bu devirde kimsenin kimseyle iş güç için alay etmesinin anlamı yok. Kaç üni. Mezununun kaçı kendi mesleğine göre iş bulabilmiş ki zaten?

Evet haklısınız inşaAllah dedigibiz gibi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…