- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Ne kadar saçma insanlar varBu coğrafyanin düşünce tarzı bu..
Geçen bı arkadaşım 2.kizini evlendirdi, henüz 18 yaşında idi kızcağız.
Büyük kız hala bekar henüz 20 yaşında.
Ona da "büyük kızın evde kaldı" diyorlarmış
Ben evlenince onların başı mı göğe erecek anlamıyorumAcelem yok kariyer yapcam diyinhayır yani evlenmenizin insanlara ne faydası olcak milletin derdi yok valla
Of sırf bu yüzden yurtdışın da yaşamak isterdim.Yok sen bul da evleneyim diyin bakalım ne yapacaklarMisafirliğe gelen isteyen biri yok mu diyor. Mahallede karşılaştığım komşumuz yaşın geçiyor diyor. Ailemin ara ara evde kaldın gibi şakaları beni artık daraltıyor. Çevremde okumuş eğitimli insanlarda dahil herkes benim evlenmemi konu ediyor. 28 yaşına gireceğim ama beni gören herkes yok mu biri isteyen hmm deyip öğütlerini sıralıyor. Belli bir noktaya kadar takmasamda sınav psikolojisiyle de daralıyorum. Yükseklisans mezunuyum doktoraya hazırlanıyorum ama çevrem beni aşırı yıpratma noktasına getirdi.
Kendilerine laf yapacak konu arayışlarıHep mutsuzluktan bunlar. Suursuz insanlardan uzak durun.
Çünkü evliliği zamana bağlayan Nasibe ve kişinin hazır hissetmesine önem vermeyen sonucunda da kadın ne çekerse çeksin kocandir diyip boşanmanin ayıp olduğunu sanan cahiller çok. Sonuç tabiki hüsran ama inşallah biz çocuklarımızı bu zihniyetle buyutmeyecegizBu coğrafyanin düşünce tarzı bu..
Geçen bi arkadaşım kızının ısrarıyla 2.kızını evlendirdi, henüz 18 yaşında idi kızcağız.
Büyük kız hala bekar henüz 20 yaşında.
Ona da "büyük kızın evde kaldı" diyorlarmış
Kendilerine laf yapacak konu arayışları
Maalesef herşeye toplum kendinin karar vereceğini zannediyor. Evlenmek herkesin kendi bileceği işOf sırf bu yüzden yurtdışın da yaşamak isterdim.Yok sen bul da evleneyim diyin bakalım ne yapacaklar
Çünkü evliliği zamana bağlayan Nasibe ve kişinin hazır hissetmesine önem vermeyen sonucunda da kadın ne çekerse çeksin kocandir diyip boşanmanin ayıp olduğunu sanan cahiller çok. Sonuç tabiki hüsran ama inşallah biz çocuklarımızı bu zihniyetle buyutmeyecegiz
2.Kızı kör kütük aşık olarak evlendi, onun için evliliğe izin verdi zaten...Ne kadar saçma insanlar var
Evet anlamadıkları da bu. Karşıma ilk çıkana yapışacak mıyım. Manavdan seçer gibi hadi aldım evleneyim yok kiÇünkü evliliği zamana bağlayan Nasibe ve kişinin hazır hissetmesine önem vermeyen sonucunda da kadın ne çekerse çeksin kocandir diyip boşanmanin ayıp olduğunu sanan cahiller çok. Sonuç tabiki hüsran ama inşallah biz çocuklarımızı bu zihniyetle buyutmeyecegiz
Bazı insanlar kendi hayatından memnun değiller mutlu degiller ve başkalarına biseyler diyerek kirarak mutlu olmaya çalışıyorlar üzücü ama var.2.Kızı kör kütük aşık olarak evlendi, onun için evliliğe izin verdi zaten...
Ama küçük kız evlenince büyük 20 yaşında bile olsa çevreden "evde kaldı" muamelesi görüyor
Benim de söyleyecek iki çift lafım oluyor ama ailem böyle yaparsan etrafımızda kimse kalmaz diyorHep mutsuzluktan bunlar. Suursuz insanlardan uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?