Bu tamamen terxih meselesi. Cok iyi anliyorum duygularini, ama paylasmak her anlamda zorluyor haberin olsun. 5. Ay bittikten sonra ilk defa paylasimda bulundugum halde hala dogurmadinmi aaaa diye surekli basiyorlar beni.
Simdi bu bizler icin cok onemli bir olay evet, ama sosyal medya hesaplarimizdaki cogu insan icin bisey ifade etmiyoruz acikcasi:)
Bir de tabi, olayin devamliligi konusu var. Rabbim kotu seyler yasatmasin ama sunu bilin ki, ilk hamileligimde kiz kardesimle bir hafta arayla hamile oldugumuzu ogrenmistik, onun haberini verdik tabi herkese arada beni de duydu herkes hergun tebrik telefonlari filan. Ben 10 haftaliktim o 13 haftalik filandi, o cinsiyetini ogrendigi gun ben bebegimin kalp atisinin durdugunu ogrendim ve kurtaj oldum.
Hergun tebrik icin arayan oluyordu, daha tebrik telefonlarini karsilayamadan ben bebegimi kaybettim demek o kadar aci ki, bir de noldu neden ki filan diye... isin hesap verme kismi kismi oldu... cidden cok zorlu bir surecti ve bu hamileligimde 3 ay dolana kadar kendime bile hamileyim demeye korktum...
Bu yuzden bence acele etmeyin, cok candan buldugunuz samimi cevrenizle paylasin ama ilan etmek icin hele su ikili testleri filan atlatin:)