Senin prensiplerin, oturmus bir karakterin var. Neden zaten kisiliklerini begenmedigin insanlarin fikirlerine bu kadar önem veriyorsun ki?
Bir daha ayni seyleri söylerlerse, ben böyleyim birakin sizden biraz farkim olsun, herkes ayni olmak zorunda degil diyip uzak dur onlardan.
Yani böyle sacma sapan konular hakkinda muhabbet ediyorlar gercekten onlarin yaninda olsan ne farkeder olmasan ne farkeder.
canım boşver onları sen doğal halini yaşa kim ne derse desin
bende senim gibiyim dedikoduymuş gün muhabbetleriymiş komşulara zırt pırt gitmelermiş falan hiç sevmem bende bu sebepten hep eleştirilirim asosyal olmakla suçlanırım
aslında normalde çok neşeli konuşkan biriyim ama yanımda gerçekten sevdiğim dostlarım olursa acayip keyifli bi insanımdır ama gelgelelim komşularım dedikodu yapmıyorum onlarla günlere katılmıyorum diye beni dışlıyorlar onlara sadece gülüp geçiyorum takmıyorum çünkü kafama takacak kadar değer vermiyorum onlara
en iyisini yapıyorsun canım..senin gibi insanlara herzaman hayranlık duymuşumdur..çünkü insanları memnun edemezsin hiçbir zaman..kendi yoluna bakacaksın sadece..ah ben de bi başarabilsem..
bazen canım çok sıkılıyor kızlar..sessiz sedasız kimseye zararı olmayan biriyim..konuşulacak birşey olursa konuşur yorum yaparım..onun dışında boş laflar edip geyik yapabilen biri değilim..bu durum her nedense iş çevremde göze batıyor..çok resmisin diyorlar..gel biraz dedikodu yapalım diyorlar...yapım bu benim..istesem de onlar gibi olamıyorum..inanır mısınız evlerindeki klozetin markasını bile konuşan var..ortak noktamız yok..yaşam şekillerimiz farklı..hal böyle olunca ben de ister istemez dışta kalıyorum..ama artık insanların bana olan eleştirilerini kaldıramıyorum..hep içime atıyorum..onları susturmak istiyorum ama kırarım diye susuyorum..ama onlar istedikleri gibi konuşuyorlar..bir de bekarlık durumu var tabi..çoğu evli diğerleri de nişanlı felan..bu da bir etken tabi..onlar kocalarından nişanlılarından bahsederken ben öyle kalıyorum..çevreme bakıyorum önlerine bir kısmet çıkınca kimmiş neymiş demeden hemen evleniyorlar..ama ben seçiciyim..onlar gibi olsam şimdiye kadar çoktan evlenirdim inanın..evliliği sorun etmiyorum..ne zaman kısmet olursa o zaman artık..ama çok ciddisin, çok resmisin demeleri canımı sıkıyor..kendileri gibi saçma sapan muhabbetler yapıp, şımarık davranmadığım için tüm bunlar..canım çok sıkılıyor ama
bazen canım çok sıkılıyor kızlar..sessiz sedasız kimseye zararı olmayan biriyim..konuşulacak birşey olursa konuşur yorum yaparım..onun dışında boş laflar edip geyik yapabilen biri değilim..bu durum her nedense iş çevremde göze batıyor..çok resmisin diyorlar..gel biraz dedikodu yapalım diyorlar...yapım bu benim..istesem de onlar gibi olamıyorum..inanır mısınız evlerindeki klozetin markasını bile konuşan var..ortak noktamız yok..yaşam şekillerimiz farklı..hal böyle olunca ben de ister istemez dışta kalıyorum..ama artık insanların bana olan eleştirilerini kaldıramıyorum..hep içime atıyorum..onları susturmak istiyorum ama kırarım diye susuyorum..ama onlar istedikleri gibi konuşuyorlar..bir de bekarlık durumu var tabi..çoğu evli diğerleri de nişanlı felan..bu da bir etken tabi..onlar kocalarından nişanlılarından bahsederken ben öyle kalıyorum..çevreme bakıyorum önlerine bir kısmet çıkınca kimmiş neymiş demeden hemen evleniyorlar..ama ben seçiciyim..onlar gibi olsam şimdiye kadar çoktan evlenirdim inanın..evliliği sorun etmiyorum..ne zaman kısmet olursa o zaman artık..ama çok ciddisin, çok resmisin demeleri canımı sıkıyor..kendileri gibi saçma sapan muhabbetler yapıp, şımarık davranmadığım için tüm bunlar..canım çok sıkılıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?