- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Hanımlar merhaba... Bir süredir ben de kk üyesiyim ve bu topicte birçoğunuzun konusunu okumak bana da nasip oldu...
Buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama artık çok doldum sanıyorum...
İlkin söylemeliyim ki yorumlarınız benim için çok değerli ve hepsini göz önünde bulunduracağım.
Gelelim konuma...
1 yılı aşkın sevgilimle birlikteyiz. Ama çevreye göre biz hiçte bir değiliz...
En başta mezhep farklılıklarımız var... Sonra dış görünüş itibariyle pek uygun olduğumuzu düşünmüyorlar...
Buna annem de dahildi ilk zamanlar. Artık onun bu önyargısını aştık. İlk zamanlar mezheplerimizi sorun ediyordu; kültür, yetiştirme tarzları vs...
Ardından buna dış görünüş eklendi, (yakışmıyorsunuz vb cümleler...) Ben çok üzülüyordum açıkçası...
Annemin görüşleri benim için çok kıymetlidir ama en azından tanışmalarını istedim...
Annem tanıdıkça çok sevdi, artık onunla bir problemimiz yok...
Ama çevre.....
Her gören mi aynı şeyi söyler... Kaldıramıyorum artık... Bazen biz yanyana iken dile getiriyorlar, çocuk çok üzülüyor...
Bana tek başımayken de sürekli ''birbirinize uygun değilsiniz siz'' deyip deyip duruyorlar...
Ben çok seviyorum.... Asla sevgilime belli etmemeye çalışıyorum, kendimizi kötü hissetmeyelim diye...
O çok üzülür biliyorum.
Akrabalarım bile böyle söylüyorlar, kırılıyorum çok...
Ben ne yapmalıyım, ciddi bir yolda ilerliyoruz..
Ama artık çok bunaldım bu yorumlardan...
Onlara gereken cevabı da veremiyorum bazen, bunlar büyüklerim de olabiliyor çünkü..
Sizce ne yapmalıyım? Bu yorumlara üzülmeme lüksüm var mı? Aşkımı yaşayamıyorum bu yorumlardan dolayı...
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
Buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama artık çok doldum sanıyorum...
İlkin söylemeliyim ki yorumlarınız benim için çok değerli ve hepsini göz önünde bulunduracağım.
Gelelim konuma...
1 yılı aşkın sevgilimle birlikteyiz. Ama çevreye göre biz hiçte bir değiliz...
En başta mezhep farklılıklarımız var... Sonra dış görünüş itibariyle pek uygun olduğumuzu düşünmüyorlar...
Buna annem de dahildi ilk zamanlar. Artık onun bu önyargısını aştık. İlk zamanlar mezheplerimizi sorun ediyordu; kültür, yetiştirme tarzları vs...
Ardından buna dış görünüş eklendi, (yakışmıyorsunuz vb cümleler...) Ben çok üzülüyordum açıkçası...
Annemin görüşleri benim için çok kıymetlidir ama en azından tanışmalarını istedim...
Annem tanıdıkça çok sevdi, artık onunla bir problemimiz yok...
Ama çevre.....
Her gören mi aynı şeyi söyler... Kaldıramıyorum artık... Bazen biz yanyana iken dile getiriyorlar, çocuk çok üzülüyor...
Bana tek başımayken de sürekli ''birbirinize uygun değilsiniz siz'' deyip deyip duruyorlar...
Ben çok seviyorum.... Asla sevgilime belli etmemeye çalışıyorum, kendimizi kötü hissetmeyelim diye...
O çok üzülür biliyorum.
Akrabalarım bile böyle söylüyorlar, kırılıyorum çok...
Ben ne yapmalıyım, ciddi bir yolda ilerliyoruz..
Ama artık çok bunaldım bu yorumlardan...
Onlara gereken cevabı da veremiyorum bazen, bunlar büyüklerim de olabiliyor çünkü..
Sizce ne yapmalıyım? Bu yorumlara üzülmeme lüksüm var mı? Aşkımı yaşayamıyorum bu yorumlardan dolayı...
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler arkadaşlar..