Çevrenizdekiler zayıflıklarınız kullandığı oluyor mu??

sırrınızı anllatmak istiyorsanız hiç tanımadıklarınıza anlatın bize meselaaa hem rahatlar hemde sağdan soldan duymazsınız.... :))

Merhaba kızlar bazen yekın çevremle derdimi ,sıkıntı paylaştığıma pişman oluyorum,İyiki siz varsınız.

O konudaki hassassiyetimi bildiklerinde zaman geliyor yüzüme vuruluyor şaka yollu

Ya da bir konuda alçakgönüllüce yaklaşayım karşı taraf üstünlük sağlıyor ezerek beni..

Ya bu yüzden mi oluyo ben şöyleyim böylemiyim acaba dedikçe üstüne geliyorlar

Bazen ummadığım insan o zayıflığımı tokat gibi indiriyor..

Biliyorum ben çok hassasım .Sanırım hayatı kuralına göre oynamak gerekiyor.GÜÇLÜ GÖRÜNMEK GEREKİYOR ANNE-BABAYA KARŞI BİLE GÜÇLÜ OLMAK LAZIM

ahhh ah, eski günlerim aklıma geldi. canım hassas olmıycan bu hayatta, azcık yüzsüz arsız olcan(tabii çizginden kaymadan, zaten sen ben gibi insanlar ne kadar arsız olmaya çalışsa da huy olmayınca olmuyor bi noktadan sonra). neyse yani kendini zorla, canını sıkanları çıkar hayatından, herkese herşeyini anlatma, herkese khemn güvenme, hassas noktalarını açığa verme.

oluyor insanlar açık aramaya çalışıyolar hemen bulursalarda yüzüne şak diye vuruyorlar acımdan ben genelde arkadaş ve uzak akrabalardan gördüm .aile konusunda çok sanlsıyım sanırım şükürler olsun ama çevre yapıyor .

kesinlikle oluyo. ben biraz çekingen bi insanım ve bunun sıkıntısını bazen ciddi anlamda çekiyorum.bu derdimi dostum dediğim insana anlattım.ve ozamanlar sürekli ay sen dur beceremezsin ebn yapayım ben konuşayım diye sürekli beni 2. plana atardı.kendmi aptal gibi hissederdim.ben yardımcı olsun diye bi sıkıntımı paylaşıyorum o daha beter hale sokuyo beni.ogünden sonra kesinlikle hiç kimseye anlatmadım butip sorunlarımı. gelip burda hiç tanımadığım insanlarla paylaşmak en yakınımla paylaşmaktan çok çok daha iyi.

Merhaba kızlar bazen yekın çevremle derdimi ,sıkıntı paylaştığıma pişman oluyorum,İyiki siz varsınız.

O konudaki hassassiyetimi bildiklerinde zaman geliyor yüzüme vuruluyor şaka yollu

Ya da bir konuda alçakgönüllüce yaklaşayım karşı taraf üstünlük sağlıyor ezerek beni..

Ya bu yüzden mi oluyo ben şöyleyim böylemiyim acaba dedikçe üstüne geliyorlar

Bazen ummadığım insan o zayıflığımı tokat gibi indiriyor..

Biliyorum ben çok hassasım .Sanırım hayatı kuralına göre oynamak gerekiyor.GÜÇLÜ GÖRÜNMEK GEREKİYOR ANNE-BABAYA KARŞI BİLE GÜÇLÜ OLMAK LAZIM
bende senin gibi düşünüyorum açıkçası bu nedenle hiç arkadaşım yok denebilir kimseyle samimi olamıyorum bide kadınlar arası destek olduğu kadar kabul edilmeliki çekememezlikte çok oluyo bub nedenlede güvenilmiyor

ben de her şeyi tartışma çıkmasın diye başta alttan alırım kimse kırılmasın maksat hoşlanmasam da tepki vermem direk

ama aynı şeyi ben yapınca kimse altta kalmıyo lafları yapıştırıyo kırılmamdan küsmemden hiç korkmuyolar
ben iyiniyetli olmaya çalışırken salak durumuna mı düşüyorum acaba

bir kac defa kazik yeyince aklin basina geliyor merak etme :34:

en yakinin olan kocana dahi derin yaralarini gostermeyeceksin..gun gelir sana karsi kullanabilir.

canim hayat böyle
ve her kim olursa olsun kimseye derdinden acindan vs bahsetme
bir söz var yanlis hatirlamiyorsam " birine sirrinizi verirseniz özgürlügünüzde vermis olursunuz gibi birseydi
bu konuda cok kazik yedim
yapmamaya calisiyorum artik kücük ergenlerin bile oyuncagi oluyoruz vallahi
o yüzden benim düsüncem ne kadar az insan o kadar iyi

bana da oluyor eskiden üzülürdüm şimdi eyvallah diyorum geçiyorum, artık bunun insanların yapısı olduğunu sadece bana karşı yapılan bir şey olmadığını anladım üzerine de düşünmüyorum, insanoğlu her şeyi yapar ben gene her durumda bildiğim en doğru şekilde davranırım kendi önüme bakarım

Aykut oğut'un aynalı kitabını ve orada bahsettiği sessiz anlaşmayı şiddetle tavsiye ediyorum bunların nedenini adam apaçık yazmış ve bende öğrendim nerede yanlış yaptığımı inanın kimsede suçç yok suç sizde kesinlikle okumalısınız

Back
X