Çevrimiçi olup mesajı geç okuyan şahış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
961
1.323
113
43
Merhabalar direk konuya dalış yapıyorum.36 yaşında boşanmış çocuksuz biriyim hastanede çalışıyorum.
Hastaneden bir sağlık memuruyla tanıştık 28 yaşında hiç evlenmemiş.3 gündür telefonla mesajla görüşüyoruz nöbetlerden dolayı yüz yüze görüşemedik ama teklif etti.neyse arıyor mesaj yazıyor güzel sözler söylüyor fakat bir mesaj yazıyor bende cevap veriyorum çevrimiçi 1-2 dk bekliyorum okundu olmuyor sonra cevap yazıyor.
Konudan rahatsız olduğumu belirttim ekran görüntüsünü attı işle ilgili dedi tahmin edersiniz cevapları.hastane dışında bir klinikte çalışıyor bu arada.bu olay dün akşam yine oldu artık kan beynime sıçradı tepki gösterdim.bana bir yazışma attı ama okunmamış 3 yazışma daha vardı onları atmadı.
Sabah yine aynı senaryo noktayı koydum oda kabul etti.ee biz ne yapalım yazacaklar olursa içimi döktüm kimseye anlatmak istemedim çevremde yorum olursa da alırım bir dal

Bence 36 yaşında biri olarak 28 yaşında biriyle konuşuyor olmanız bile hata. Yani yanlış tabi bana göre .
Yargılamak değil, bende evlenip boşandım, hiç evlenmemiş biri ile evlendim. Ama ne bileyim erkek zaten geç olgunlaşan bir varlık.. yani kendimden 8 yaş küçük biri ile ciddi bir birliktelik düşünmeyeceğim için en başından zaten o topa girmezdim.
Bence siz bir daha düşünün. Ve bu kontrol manyaklığı neden ? sürekli whatsapta mı değil mi diye mi bakıyorsunuz ?

Diyorum anlamıyorlar bu telefonlar watsaplar varken kimse kimseye sadık kalmaz üzgünüm

Ben 28 yaşındayım ama inanın kendi yaşıtım biriyle anlaşamam diye düşünüyorum.
Sizin de 1 2dk geç yazdı diye whatsapptan kontrol edip tepki vermeniz garip olmuş. İnsan buna taksa bile espirili bir dille söyler olay çıkarmaz bana göre

Rica etsem konuyu tekrar okur musunuz
Bakın şimdi konunuzu okuyorum ve cevap yazıyorum

Bu arada birisi de wa yazmış

Neden sizi bırakıp ona yazayım

Önce yazdığıma devam eder işim bitince de sonra yazana cevap veririm

Adam emir eriniz değil ki

Önce o yazdı bende cevap verdim öncelik benim olmalı dimi.ben yazsam önce dediğiniz doğru.çoğu kişi sorunu anlamadı bence

Önce o yazdı bende cevap verdim öncelik benim olmalı dimi.ben yazsam önce dediğiniz doğru.çoğu kişi sorunu anlamadı bence

İyi de okunmamış başka yazışmalar da var diyorsunuz

Adam sadece sizinle mi muhatap olsun

Bakın iş saatinde öncelik Hakkınız neden olsun

Kaldı ki flört ediyorsunuz 2 dakika geç cevap verse ne olur

Ne hissettiniz geç cevap verilince umursanmadığınızı vs mi

Bırakın yazmayı bana telefon etseniz iş saatinde, işimi yapar sizi meşgule atarım

Mesajinizi hemen degil 2dak sonra okudu diye sorun mu cikardiniz, sok oldum. Size yazmistir, siz cevap verirken baskasi bir sey yazmistir ona bur sey yaziyodur o sirada. Yani 10 saat deseniz hak Veririm de 2 dk nedir allah askina?? Ama sizin yas farkindan dolayi da olma bence. Ben de 36 yasindayim, 28 yas kardesimden bile kucuk. Kucuk bir cocuk onlar bana gore. Bastan yanlis zTen

Bi iki dakkika geç yazması mı sorun ettiniz, ilişki yürütecek bı insan değilsiniz bence.
Bu sorun edilecek bi konu değil.
İyi ki çevrenizde paylaşmışsınız...
Adam yoğun size ispat etmeye de çalışmış...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…