- 25 Şubat 2016
- 961
- 1.323
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Geç yazmasını değil çevrimiçi olup mesajı okumaması ve bunun sürekli olması1-2 dakika geç cevap yazmasını mı sorun ettiniz
İyi olmuş noktayı koymanız
Geç yazmasını değil çevrimiçi olup mesajı okumaması ve bunun sürekli olması
Diyorum anlamıyorlar bu telefonlar watsaplar varken kimse kimseye sadık kalmaz üzgünümMerhabalar direk konuya dalış yapıyorum.36 yaşında boşanmış çocuksuz biriyim hastanede çalışıyorum.
Hastaneden bir sağlık memuruyla tanıştık 28 yaşında hiç evlenmemiş.3 gündür telefonla mesajla görüşüyoruz nöbetlerden dolayı yüz yüze görüşemedik ama teklif etti.neyse arıyor mesaj yazıyor güzel sözler söylüyor fakat bir mesaj yazıyor bende cevap veriyorum çevrimiçi 1-2 dk bekliyorum okundu olmuyor sonra cevap yazıyor.
Konudan rahatsız olduğumu belirttim ekran görüntüsünü attı işle ilgili dedi tahmin edersiniz cevapları.hastane dışında bir klinikte çalışıyor bu arada.bu olay dün akşam yine oldu artık kan beynime sıçradı tepki gösterdim.bana bir yazışma attı ama okunmamış 3 yazışma daha vardı onları atmadı.
Sabah yine aynı senaryo noktayı koydum oda kabul etti.ee biz ne yapalım yazacaklar olursa içimi döktüm kimseye anlatmak istemedim çevremde yorum olursa da alırım bir dal
Rica etsem konuyu tekrar okur musunuz36 yaşında bi kadının değil de 16 yaşında birinin davranışı gibi. sabahtan akşama cevapsız bırakmamış ki. 1-2 dk geç yazmış sadece. mesajı yazdıktan sonra her seferinde çevrim içi mi vs diye kontrol ediyor musunuz cidden?
Bakın şimdi konunuzu okuyorum ve cevap yazıyorum
Bu arada birisi de wa yazmış
Neden sizi bırakıp ona yazayım
Önce yazdığıma devam eder işim bitince de sonra yazana cevap veririm
Adam emir eriniz değil ki
Önce o yazdı bende cevap verdim öncelik benim olmalı dimi.ben yazsam önce dediğiniz doğru.çoğu kişi sorunu anlamadı bence
Yok konuyu anladık ama ortada sorun edilecek bir durum yok diyoruz bizde.Önce o yazdı bende cevap verdim öncelik benim olmalı dimi.ben yazsam önce dediğiniz doğru.çoğu kişi sorunu anlamadı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?