Çevrimiçi olup mesajı geç okuyan şahış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu 3 günde en azından 3 saatliğine de olsa görüşseydiniz iyiydi,ben olsam bundan rahatsız olurdum.
Neyse...
İçine sinmemiş,görüşmeyi kesmişsin belki de hislerin doğrudur,hayırlı olsun inşallah.

Fazla komik olmuş yaptığınız bence anında cevap vermedi diye ayrılmak çok tuhaf. Sağlıkçısınız birde yani

Bildirimden okuyup müsait zamanda cevap yazıyordur.bunda ne var ki?ben böyle yapıyorum şuana kadar bir sorun çıkmadı.

Ya o nöbetçiydi ya ben o yüzden görüşemedik ama en kısa zamanda yemege çıkarmak istiyorum seni dedi

Çok da şey etmemek lazım. Bende bana aynı anda yazan birkaç kişi olursa birinin mesajını atınca diğerlerine cevap yazmayı unutuyorum mesela saatler sonra farkediyorum böyle bir şeyler olmuş olabilir ama sanki ilk günden hemen çok darlamışsınız gibi hissettim

Ucuz kurtulmuş sun dur diyelim

Erkekler bayanlar gibi düşünmüyor çok nadir insanlar var .

Gözümün önünde flört olan çift erkek aynı anda kaç kız ile konuşuyor iş yerinde birde görüntülü söz abartmasindan bahsediyorsunuz . Kaldiki babana bile guvenmeyeceksin sözünü bu devirdeki insanların üzerine çok güzel oturuyor . İstisnalar her zaman vardır.

36 yaşındasınız ama yaşınızın gerektirdiği gibi davranmıyorsunuz.3 gündür konuşuyorsunuz ama bana neden yazmıyorsun kime yazıyorsun diyerek kendinizi düşürüyorsunuz.Hayatta kendi irademle hayati bir durum söz konusu değilse vazgeçeceğim en son şey gururumdur.Sizin de öyle olmasını tavsiye ederim.Sizi çok özgüvensiz buldum.Bu konuda kendinizi geliştirmenizi öneririm.Kişisel gelişim kitapları ve videoları size yardımcı olabilir.

Burda insanlar aldatılıyor yok anlamadın mı bilmem ne.şimdi içime kurt düşüren bir davranış halkında yorum istiyorum herkes bir cool bir havalar işi varmış olay akşam 12 ve sabah 8 de oldu diyorum adam işte değildi ama anlayan yok.

Size de iyi bir psikiyatrist yardımcı olur mu emin olamadım hormonlar kötü etkiledi sanırım.yazılan konuyu okuyun anlamaya çalışın kafanızın içindekini azcık kullanın korkmayın eskimez

Size de iyi bir psikiyatrist yardımcı olur mu emin olamadım hormonlar kötü etkiledi sanırım.yazılan konuyu okuyun anlamaya çalışın kafanızın içindekini azcık kullanın korkmayın eskimez
Böylelikle yaşınızın kadını olmadığınıza iyice kanaat getirmiş oldum.Konuşmalarınız kendi kalitenizdir.Size iyi flörtler.

aklı başında yorumları dikkate alıyorum lütfen konumu yorum yapmayın
Konunuza yorum yapıp yapmayacağıma elbette siz karar veremiyorsunuz.3 günlük adam için whatsappta çevrimiçi ama bana yazmıyor ama benim mavi tikim hala yanmadı hesabında olan bir arkadaşın benim yorumumu mantıklı bulmasını istemezdim zaten.Sayın ablacım.

senin yorumlarını değerli bulmuyorum çünkü dinlemiyorum seni fikirlerini kendine sakla hayatta tek övünç kaynağın yaşın sanırım yazık acıyorum senin gibilere

barıştık.bir ay kadar görüştük telefonu geç açtığı için kavga ettik yüne ayrıldık
Bunlar önceki konularımızdan yazdiklariniz. Hâlâ aynı döngüde devam ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama yaşınıza uygun davranmıyorsunuz. Diğer konulara da istinaden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…