- 30 Mayıs 2015
- 55
- 12
- 18
- Konu Sahibi diamondssss
-
Tc kimligine kadar ezbere biliyorum kiiNumarasını silersen takip etmen zorlaşır, unutmak kolaylaşır...
%100 çözüm.
Doğrudur...Tc kimligine kadar ezbere biliyorum kii(
Haklisin zaten dusunuyodum ama boyle birinden cesaret alinca daha iyi hissediyorum tesekkur ederimDoğrudur...
Ancak kişi listende ekli değilse Çevrimiçi olup olmadığını göremezsin ki.
Onun ikinci sevgilisiyidjm ve 3 senelikti iliskimiz onun icin ondan beklemedigim icin boyle oldumOff dert ettigin seye bak eger baska biri varsa ayrılmakla en dogrusunu yapmışsın bence kısa sürede gölek degiştirir gibi sevgili degiştirenlere sinir olurum herkeze hak ettigi kadar deger vercen cnm insanların üstüne düştükçe kendini bişey sanıyolar çünkü hiç gerek yok aşk gelip geçici bi duygu bi anlık heyecan sevgi saygı önemli olan bunu hiçbi zaman unutma ve kendini küçümseme kendine güven
Onun ikinci sevgilisiyidjm ve 3 senelikti iliskimiz onun icin ondan beklemedigim icin boyle oldum
Belkide sen bakarsın diye kasten telefonu açık tutuyor watsapta, otomatik tuş kilidini kapatmıştır falan
Ama boyle bakiyorum cikiyo bi 5 saniye sonra tekrar giriyo oyle olabilir mi kiBelkide sen bakarsın diye kasten telefonu açık tutuyor watsapta, otomatik tuş kilidini kapatmıştır falan
Oyle bi neden yok sanirim sevgisi bitti, bittigine gore bulurda dimi baskasini:)ayrılan erkeklerler hemen brisini kolay bulabiliyo bende acıkcası kafayı yerdim bu kdr asırı online olmasında bit yeniği var diye düsünürdüm ki düsün bencede ayrılık sebebinide göz onunde bulundurarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?