Cevrimici

diamondssss

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
55
12
Oof kizlar daha ayrilali 1 hafta oluyo tam guclu oluyorum derken bugun 9 dan buyana hala whatsappda c.ici ya benleyken bile bukadar cok durmuyodu, arkadaslarina bakiyorum onlar c.ici degil ya kesin ueni birisi var icim daraldi uykum kacti yutkunamiyorum ya napicam :KK43:((((((((

Off dert ettigin seye bak eger baska biri varsa ayrılmakla en dogrusunu yapmışsın bence kısa sürede gölek degiştirir gibi sevgili degiştirenlere sinir olurum herkeze hak ettigi kadar deger vercen cnm insanların üstüne düştükçe kendini bişey sanıyolar çünkü hiç gerek yok aşk gelip geçici bi duygu bi anlık heyecan sevgi saygı önemli olan bunu hiçbi zaman unutma ve kendini küçümseme kendine güven

Off dert ettigin seye bak eger baska biri varsa ayrılmakla en dogrusunu yapmışsın bence kısa sürede gölek degiştirir gibi sevgili degiştirenlere sinir olurum herkeze hak ettigi kadar deger vercen cnm insanların üstüne düştükçe kendini bişey sanıyolar çünkü hiç gerek yok aşk gelip geçici bi duygu bi anlık heyecan sevgi saygı önemli olan bunu hiçbi zaman unutma ve kendini küçümseme kendine güven
Onun ikinci sevgilisiyidjm ve 3 senelikti iliskimiz onun icin ondan beklemedigim icin boyle oldum

ayrılan erkeklerler hemen brisini kolay bulabiliyo bende acıkcası kafayı yerdim bu kdr asırı online olmasında bit yeniği var diye düsünürdüm ki düsün bencede ayrılık sebebinide göz onunde bulundurarak

Gerçekten yaşadığını birçok kız yaşamıştır ama ayrıldıktan sonra erkeklerin çoğu böyledir kolay kolay yas tutmazlar,çivi çiviyi söker derler ve ciddi olmasalar bile başkasıyla görüşmeye başlarlar.Diyelim ki yanılıyoruz hayatında biri yok,ona bakmaya devam edersen bir süre sonra alışkanlık haline gelicek belki de gelmiştir,sosyal medyadan da takip ediyorsundur.Sana tavsiyem kendine söz ver ve bundan vazgeç:KK47:geçmişe bağlı kaldıkça kendine hayatı zehir ediceksin ama eski erkek arkadaşın gününü gün ediyordur.Bir süre kendini dinle uğraşacak birşeyler bul,daha iyilerin seni bulacağını hayal et.:KK3:

Amann boşver be güzelim. Senin kaybedeceğin ne var ki?

1 hafta içinde hemen biriyle konuşabiliyorsa zaten kazanmışsın demektir. Bu kadar takıp üzülme. Hayatına bak.

ayrılan erkeklerler hemen brisini kolay bulabiliyo bende acıkcası kafayı yerdim bu kdr asırı online olmasında bit yeniği var diye düsünürdüm ki düsün bencede ayrılık sebebinide göz onunde bulundurarak
Oyle bi neden yok sanirim sevgisi bitti, bittigine gore bulurda dimi baskasini:)

X