Doğuma Hazırlık Ceyda ablamiza uygun ikiz kizlarima isim ariyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

misya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
92
4
86
Ankara
Kızımın adı Ceyda. Bir ay içinde ikiz kızlarımızı bekliyoruz ama isim bulamıyoruz. Yardımcı olur musunuz kızlar. Duru ismini de beğeniyoruz.

Son düzenleme:
Kızımın adı Ceyda. Bir ay içinde ikiz kızlarımızı bekliyoruz ama isim bulamıyoruz. Yardımcı olur musunuz kızlar. Duru ismini de beğeniyoruz.

eylül , nazlı, ela , nil, hazal ,nehir , beren , ecrin nisa , beril , zeynep , defne , asya bnm aklıma glnlr cnm

Ben hep iki kızım olursa isimleri Ela ve Ceyla olacak derim. Sizin de bir kızınız varmış adı Ceyda'ymış bence Ela ve Ceyla size de çok uyar.

Bu arada Duru ismini de bu ara ben çok beğeniyorum ama dediklerim hem modern hemde size uygun gibi geldi. Hayırlısıyla kavuşun inş.

ceyda
Esra
MelDa
Serra
Berra
Semra

Eda ve ela

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ceyda ceylin ceren yada ceyda duru ceylin yarende güzel

Perşembe sezaryan oluyorum ama hala isimleri yok kızlarımızın of ne zormuş...

Ceyda - nilda - zümra ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kızımın adı Serra dok beyenerek koydum biz anne ve babaların en büyük görevi cocuklarımıza guzel isimler koymaktır bunun bilince olarak dikkat etmek gerekiyor isim koyarken anlamları da çok önemli bir sürü isim kulağa hoş geliyor fakat isim anlamına bakınca cogu uyduruk isim çıkıyor karşımıza

Serrâ (السَّرَّاء&#1615 Arapça’da “bolluk, saadet, refah, genişlik” gibi manalara gelmektedir. Kur’an-ı Kerim’de iki ayette (Âl-i İmrân, 3/134 ve A’râf, 7/95) bu manalarda kullanılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…