ceyız alısverısı:(

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
kızlar artık ufaktan ufaktan ceyız alısverısıme baslayayım diyorum hangi sitelerden alısverıs yapıyorsunuz acaba?

canım ben henüz bişey almadım ama markafonide güzel ve kaliteli şeyler oluyor, özellikle yatak örtüleri nevresim takımları hem şık hem uygun oluyor küçük ev aletleride öyle..onun haricinde site olarak değilde mağaza olarak bernardoyu tavsiye ediyor etrafımdakiler.2 arkadaşım çeyizinin nerdeyse tamamını ordan yaptı şık şeyler var cidden..

Eğer mutfak esyası olarak cicili bicili seyler düsünüyorsanız bi kac site tavsiye edebilirim cok sirin seyler var illa ki duymussunuzdur ama bende zamanı geldiginde oralardan toplayacagım cok seyler varr :16: tantitoni,karemika shop,altinci cadde ... diye bu ucunu cok seviyorum :34:

canım ben henüz bişey almadım ama markafonide güzel ve kaliteli şeyler oluyor, özellikle yatak örtüleri nevresim takımları hem şık hem uygun oluyor küçük ev aletleride öyle..onun haricinde site olarak değilde mağaza olarak bernardoyu tavsiye ediyor etrafımdakiler.2 arkadaşım çeyizinin nerdeyse tamamını ordan yaptı şık şeyler var cidden..

canım pek vaktim olmadıgımdan int uzerınden halledeyım ufak tefekleri diyorum ben ama bakarım makrafonıye

Eğer mutfak esyası olarak cicili bicili seyler düsünüyorsanız bi kac site tavsiye edebilirim cok sirin seyler var illa ki duymussunuzdur ama bende zamanı geldiginde oralardan toplayacagım cok seyler varr :16: tantitoni,karemika shop,altinci cadde ... diye bu ucunu cok seviyorum :34:

hemen bakıyorum:)

şimdiden alışverişe başlaman demek birçok eşyayı kampanyalar sayesinde uygun fiyatlara alman demektir. dışarıda gezmeyi sevmiyorsan birçok markanın internet sitesi mevcut. english home, mudo gibi. ayrıca markafoni, limango, pera bulvarı gibi çok güzel ürünleri uygun fiyata alabileceğin yerler de var.

kızlar artık ufaktan ufaktan ceyız alısverısıme baslayayım diyorum hangi sitelerden alısverıs yapıyorsunuz acaba?

Benim internetten alışveriş yaptığım tek site evim.net cok da memnunum .kristal cam su takımı vs. almak için de kesinlikle kristalgalerisi.com u öneriyorum 2 günde teslim ettiler bir de hediye eklemişler yanına.memnun kaldım açıkcası.bir bak derim

Back
X