- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
-
ciğerciden yada carrefuor'da falan da oluyo kokoreçi alıyom
usulüne uygun pişiriyorum
şampiyon halt etmiş kaydirigubbakcemile3
on iki kişilik pasta takımı paçabahçe .
herşeyin oniki olması takıntım varda:)
lahanam başlık açmış kendinee :)) hepsi çok güzel lahanam, özellikle o yeşil kapaklı ikea saklama kaplarını bende katalogdan gördüm, boyutlarını merak ediyodum çok kullanışlı görünüyolar kitapçığında :) boyutları işe yarar şekilde dimi? herşeyi toplar gibi görünüyo hem fiyatıda çok uygun geldi bana :))
herşeyin çok güzel maşallah, şimdiki aklım olsa bende okurken vs vs toplamaya çalışırdım birşeyler, en iyisini yapıyosun vallahi :)
en kısa zamanda o güzel yüreğini hakkedecek biride çıkar karşına inşallah çoookk mutlu huzurlu bir evin olur..
ayyy yemek takımına beğendim ya bende alcam ama karar veremedim kaça aldın yazabilirmisin.ben geçenlrde baktım kütahya porselene yanın da da kahvaltı takımı hediye veriyomuş almadımmm hisar markası aklımda şu an bakarımmm.
güle güle kullan canım çeyizlerini inş. en ksıa zamanda senin de yetişmen gereken bi tarihin olurda telaşelerinide görürüz
bu arada bundan bendede var çay tabakları çok kaygan , bardaklar üstünde cirit atıyo desem anca yani kaydirigubbakcemile3 çok oynaklar
bu arada kayınvalidem onları yıkadı kutunun en altında tabağı vardı büyük servis onlar kuutuyla berber çöpe gitti :roflol: :roflol: :roflol: fark edememiş tabakları ....benim büyük servislerim yok o nedenle
amin naneciğim...
ay tabakların bu kadar oynak olduğunu bilmiyordum.
iyi oldu bak sölediğin.
ben bunu seviyorum işte.
böyle konularda fikir çok öenmli .
sen önceden deneyimlisin çok sağol.
tabak olayınada çok güldüm.
ama oluyor böyle şeyler..
makinaya atmıyorsun değil mi tabakları...
büyük tabaklar en altta başka bi kutu içinde.üstteki tabakları alınca en altta hiç bişi yok gibi duruyo.bende görmemiştim.forumdan birisinin yazısını görünce kutuları allahtan atmamışım tekrar bakıp büyük tabağı kurtarmıştım.benimkinin çay tabakları pek oynak diil.rahat kullanımı.hatta bulaşık makinasına bile koydum ben.
lahana çeyizlerin çok güzel güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun
ikea aşığıymışsın
ozaman sana ve ikea severlere müjde 5 9 mayıs arası süper indirimler var bi bakın derim:))
lahana çeyizlerin çok güzel güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun
ikea aşığıymışsın
ozaman sana ve ikea severlere müjde 5 9 mayıs arası süper indirimler var bi bakın derim:))
özellikle pasta takımına bayıldımm
Güle güle kullanırsın inşallah aldıklarını
Saklama kaplarını almakla çok iyi etmişsin.İnan çok işe yarıyor
diğer topikte yazdım ya keşke gitmek nasip olsa...
böyle indirimler iyi oluyor.
bana orda gezmek bile yetiyor ama:)
:
ooo lahananmmm
benim aldıklarını hayırlısıyla tez vakitte neşeyle mutlulukla kullan canımm
hepsi birbirinden güzell
bazı şeylerimizde ortakkk
ikea farkı :))
evet ben de çok seviorum bi de koltukalra yayılıp oturuom boshayallersmile
haftasonu git bi elin boş dönmezsin:hihoyyyt
canım aldıklarının hepsi çok güzeller
özellikle ikedadan olanlar ayrı bir ilgimiçekti:)
wok tavanı gözüme kestirdim aklinialirimsmile
yemek takımın çok çok şık
güle güle huzurla kullan inşallah
tebrikler ,ne kadar ince düşünce ,henüz bir evlilik niyeti yokken bunları almanız çok güzel ,takdir ettim ,inanın söz ,nişan dönemlerinde daha da zor oluyor ,mutlaka eksikler kalıyor ,ben nişanlıyken yaptım herşeyimi 9 ay içinde ,ama gel bana sor ,iki ayaç bi pabuçta koşuyordum ..
allah inşallah bu eşyaları keyifle paylaşabileceğin bir eş nasip etsin..
canım çok sağol.
nerelerdesin karşılaşamıyoruz.
bazne görüyorum seni..
umarım bişiy vardı hallolmuşdur canım...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?