- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
-
lahanamm içim eridi içimm hiç kıskanmadım boshayallersmile
güle güle kullan canım çok çok güzel bi seçimmm opuyorumnanaktan
aaa kaya mayalarr zemuszemus
ben çok severek kullanıyorumm bu kaya mayalarıı lahanammm sendee iyi günlerde mutlu günlerdee kullannn cicimmm Şeniz
çokk mantıklı olmuş kahvaltı takımı zaten kaya mayayıda çokk beğeniyordum. sende iyi düşünmüşsün
toplamda ne akdara mal oldu sana canım?
çok güzel olmuş lahanaaaa
bu kaya mayalardan bende alam bari çok beğeniyorum
=Burcuözge;13268861]süper olmuş canım.
dışarda uyduruk kahvalyı takımları 150 tl. ki 6 kişilikler. senin hem 12 hemde çok orjinal benim fikrim tabi... bende böyle bir set olşuturmak istiyorum. güle güle kullan canım
canım çok sık hepsi güle güle kullan" kahvaltı tasları ,zeytinlikler züccaciyeden...:) " demişsin bakırköydeki züccaciyecilerdenmi aldın acaba? oradaysa hangisi kımızı siyah zeytinlikler her yerde olmuyor
benim düşüncelerimde aynen bu doğrultuda oldu.
dışardaki kahvaltı takımları ne kadar güzel olursa olsun 6 kişilik olmaları sinirimi bozuyordu.
çünkü 12 kişi takıntılıyım biliyorsun:)
bende hem kaya mayaları cici bir şekilde değerlendirmek,hemde bu cici tabakların her parçasını istediğim zamn başka şekillerde kullanmnak için bu takımı yaptım...
inş kullanmaya kıyarım
:)
canım bunları şirinevlerden aldım.
ama sürekli var burda.
yakınsan gelebilme şansın varsa tarif ederim canım...
:asigim: canım tarif edersen sevinirim ş.evlere çok yakınım bende seniin gibi takım yapacağım porland tabaklarıda kendi sitesinde buldum ordan almayı düşünüyorum
canım zaten kaya mayalar porlanddan yani bende siteden aldım..
sadece diğer zeytinlik ve kahvaltılıkları uydurdum...
ş.evlerde çağrı market var merkezde ben ordan aldım.
başka şubeleride var bak istersen netten
kayayla maya aşkına bayıldım yahuopuyorumnanaktan
güle güle kullan cokta hesaplı olmuş canım..
çok şirin güle güle kullan.:Saruboceq:
iyi günlerde kullanın inş . Hepsi birbirinden şık . Özellikle paşabahce pasta takımınızı cok begendım . Rabbim hayırlılarıyla karsılastırsın inş.
cok güzel herşeyin cnm benimde ikea rendelerim ve pasta setim aynı bende porlantın mama seti var kızlar nazar boncuklu takım 2tane alıp kahfaltı için kullanmak istym:)) çok tatlıı geldi gözüme bi bakıp yorum yaparmısınız kim bilecek mama seti ni dedim kendi kendimeeehihoyyyt
porland mama takımı diyemi geçiyor.
resim ekleme şansın yokmu...
ilgin için sagol cnm benim malesef eklemeyi bilmyrm ama google porland mama seti diye gir nazar boncuklu olan int sitesinde varr yorumunu bekliyorum:)
çok teşekkür ederim canım...Annemde bana bu kırmızı pasta setinden almıştı iki tane sanırım. Evlenmeye yakın olanlardan daha çok çeyizin var maşallah canım. Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. :)) boshayallersmile
ikea tepsim.
çok sefiyorum...:)
çok şirin bişi bu :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?