-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Canımmmm benim çok güzeller ve fiyatlarıda öyleymiş. Köşe nerede satılıyor ki? Firma ismi biliyor musun internetten satan falan?
Hatice hoşgeldin bebemmmmmmm.

canım baktım ben de resimlerine, hepsi çok güzeeel, güle güle kullannn boshayallersmile

güle güle kullan cnm kırmızı köşe koltu. bende sevyrm ama aksesuvarlarım siyah kırmızı
şimdi köşe alsam öyle çok mu karartır odayı beyaz köşe daha mı iyi olur kararsızım
ama resim eklemişmiydin diğer sayfalarda mı kaldı görmedim benn

ben geldim.. ben geldimm :)) işlerimi bitirdimmm oh beee :))

hoşgeldin cnmm

Gtmtt sen nişanlı diil miydin yoksam kız fotoların çok güzeller Emme sevgilinle göremedimde.

gercekmiii 1 su bardagına 1 yemek kasıgımı koycam ama ben öyle spor fln yapmıom uyuzum biraz ne yicem peki

ben 40 tl aldım çiçeğimi strafordan yapılmıstı bak kuzenim benden 1 ay önce diktirdi 700 e alırsanız 800 demişti kadın ama onunki böyle transparan pullu çiçekli taşlı flndı kadın dediki şimdi bu elimde kalır fazla talep olmaz onun için alacaksanız uygun fiyat yaparım dedi ama benim gelinligimi almak isteyince 2 kat fiyat biçti sordum nie böyle senin gelinligine talep cok olur kullanırım burda ondan dedi yani modele göre değişio

mutlusunnnnnnnnnnn hadi gül bakalım :1hug:
cisil ablan geldi
yardım edicez sana her konuda heee ağlama yersin tokatı bak heee:1hug:

sonbaharcımmm :1hug:

Gtmtt sen nişanlı diil miydin yoksam kız fotoların çok güzeller Emme sevgilinle göremedimde.

yok canım yaaa biz daha çıkıyozzz kaydirigubbakcemile3 yaa ben aile attım topu artık onlarda olay, anlattım sevgilim olduğunu ciddi olduğumuzu evlilik düşündüğümüzü ama hala hele bi tanışalım görelim demedilerr mafoldumben deseler ve onaylasalar başlıcaz o sürece girmeye amaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…