- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #20.001
gercekmiii 1 su bardagına 1 yemek kasıgımı koycam ama ben öyle spor fln yapmıom uyuzum biraz ne yicem peki
ben 40 tl aldım çiçeğimi strafordan yapılmıstı bak kuzenim benden 1 ay önce diktirdi 700 e alırsanız 800 demişti kadın ama onunki böyle transparan pullu çiçekli taşlı flndı kadın dediki şimdi bu elimde kalır fazla talep olmaz onun için alacaksanız uygun fiyat yaparım dedi ama benim gelinligimi almak isteyince 2 kat fiyat biçti sordum nie böyle senin gelinligine talep cok olur kullanırım burda ondan dedi yani modele göre değişio
Bebemmmmmm 19 haziranda düğün var.tam tarih söle bana bakim ama 3 gece cok o fiyata 7 gece kalacagınız yerler var
kızlar gelinliğin içine jartiyer takımı alanınız oldu mu hani korselisi filan var ya onlardan işte ???
Bebemmmmmm 19 haziranda düğün var.
21inde balayına çıkmayı düşünüyoruzzz????? Kız süpersin sahi yaww. Senin önerdiğin yeri arattırcam nişanlıma.
Hep otelde kalalım diyoruz bide yemek memek, havuz iyi olsun yeter anladın sen onu bebeğim?????
Bana kesin bir yer söyle olur mu kuşş?
biricikkkk alınganlık yapmam nen
gördük işte (şaka tabi)
:1hug:
kızlar bu bindallı nasıl bundan almayı düşünüyorum:uhm:
Youm bak bu şekildede yapılabiliyor. Ben direk kaşıkla içiyorum tadı çok acı hh bu arada elma sirkesini iyi bir marka alın. İlk şişem tadı çok güzeldi o bitti indirimli bilmediğim bişey aldım tadı resmen tuzlu susabah kalkar kalkmaz aç karnına bir yemek kaşığı sulandırılmış elma sirkesi içiyosun bir de gece yatmadan önce bunu düzenli olarak yaptığında müthiş bir incelme ve cildinde parlaklık berraklık olduğunu görceksin
öyle otel aranmaz o zaman fiyatlar cok olur acentayla görüşürsün şimdi size 5 gece yetermi yoksa 7 gecemi bakam
Ben nişanlıkta mesela üstüme büstiyer giyicem ama alta bişey düşünmüyorum giymiycem.
Fatihte diktirdim nişanlığımı 850 YTL SATILIK
hoş buldum tatlışş :))
Hatice hoşgeldin bebemmmmmmm.
h.g haticecim Şeniz
cnm eğer zayıfsan giydirmiolar
bende istiodum ama zayıf olduğum için giydirmedi terzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?