-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar bu bindallı nasıl bundan almayı düşünüyorum:uhm:

Eklentiler

• $06738mf5fe4.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 18

hmmm olabilir valla benimki sade düz fazla kabarık olmayan bişiy hayal ediyrm artık ne olur bilemem ama kiralık istemiyrm ztn elbet bulunur brde ben kışın diktirmeyi düşünüyrm temmuzda belli olcak gerçi net tarih ama eğer ekim kasım gibi olmazsa kışın diktireyim ki belki daha uygun olur fiyatlar die.

tam tarih söle bana bakim ama 3 gece cok o fiyata 7 gece kalacagınız yerler var
Bebemmmmmm 19 haziranda düğün var.
21inde balayına çıkmayı düşünüyoruzzz????? Kız süpersin sahi yaww. Senin önerdiğin yeri arattırcam nişanlıma.
Hep otelde kalalım diyoruz bide yemek memek, havuz iyi olsun yeter anladın sen onu bebeğim?????
Bana kesin bir yer söyle olur mu kuşş?

kızlar gelinliğin içine jartiyer takımı alanınız oldu mu hani korselisi filan var ya onlardan işte ???

ay valla giyilmez daha öncede söledim çorap bile giymedim ben zaten gelinlik insanın ayagına dolanıo arabada fln zorlanıosun bide corap jartiyer fln insan mahvolur

öyle otel aranmaz o zaman fiyatlar cok olur acentayla görüşürsün şimdi size 5 gece yetermi yoksa 7 gecemi bakam

bende 600 kiraladım dikildi üzerime göre ilk ben giydim yani ama almak isterseniz 1.200 dedi almadım bende zaten ne gerek var[/QUOTE]

canım sen nerde diktirdin bana bilgilerini verirmisin benim daha zamanım var ama araçtırdığım kadarıyla 1.000 tlden aşağıda hiç görmedim oda kiralık diktirmeye kalksam 2.000 tl diyorlar

dilek sen otelcilikle mi ilgileniosun
indirimli sezon nezaman başlıo ekimde mi eylülde mi
ona göre gün alcaz da

Youm bak bu şekildede yapılabiliyor. Ben direk kaşıkla içiyorum tadı çok acı hh bu arada elma sirkesini iyi bir marka alın. İlk şişem tadı çok güzeldi o bitti indirimli bilmediğim bişey aldım tadı resmen tuzlu su Ona göre hhh. kaydirigubbakcemile3

Ben nişanlıkta mesela üstüme büstiyer giyicem ama alta bişey düşünmüyorum giymiycem.
Fatihte diktirdim nişanlığımı 850 YTL SATILIK

YOU-KNOWbende 600 kiraladım dikildi üzerime göre ilk ben giydim yani ama almak isterseniz 1.200 dedi almadım bende zaten ne gerek var[/COLOR][/B][/QUOTE]

canım sen nerde diktirdin bana bilgilerini verirmisin benim daha zamanım var ama araçtırdığım kadarıyla 1.000 tlden aşağıda hiç görmedim oda kiralık diktirmeye kalksam 2.000 tl diyorlar

öyle otel aranmaz o zaman fiyatlar cok olur acentayla görüşürsün şimdi size 5 gece yetermi yoksa 7 gecemi bakam

Bebem 5 gece bile yeter . Ama sen şurası güzeldir diyosan 7 gecelikelrede baakbilirsin. Fiyatlarıda aşağı yukarı böyle olursa süper olur tatlım be sanada fazla masraf oldum. Geçende sorduydum bir sürü

Gelinliğin içine jartiyer giyilirmiş mi yawww o eve gelince giyilir:d Sıkıntı yapar o bee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…