-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar bu bindallı nasıl bundan almayı düşünüyorum:uhm:

güsel cnm ama fesi ve tülünün renginin uymasına dikkat et,arkadaşımda mor giymişti pek uymamış tülün renkleri fln sevmedim ben. bide tül gibi bişi örtülüyoya kına yakılırken onuda mor bulunmuyo özel yaptırman lzm. kırmızı koydu onlar bide hiç beğenmedim. aklında bulunsun

speeyd cnm ben zayıfım baya ondan demişte olabilir
ama bende o zaman öğrendim zayıf gösteriomuş iiice
aa evet onu normal çiçekçilerde yapar dimi
nişanlımın arkadaşı çiçekçi çok gzl çiçekler yapıo adam
güveniyrm ona

Bebem 5 gece bile yeter . Ama sen şurası güzeldir diyosan 7 gecelikelrede baakbilirsin. Fiyatlarıda aşağı yukarı böyle olursa süper olur tatlım be sanada fazla masraf oldum. Geçende sorduydum bir sürü
delirme len işim bu yardımcı oluyom seker elimmi yoruluo sanki sen benden haber bekle yol dahil fiyat sölicem sana birazdan
YOU-KNOWbende 600 kiraladım dikildi üzerime göre ilk ben giydim yani ama almak isterseniz 1.200 dedi almadım bende zaten ne gerek var[/COLOR][/B]

canım sen nerde diktirdin bana bilgilerini verirmisin benim daha zamanım var ama araçtırdığım kadarıyla 1.000 tlden aşağıda hiç görmedim oda kiralık diktirmeye kalksam 2.000 tl diyorlar[/QUOTE]
ben mersinde diktirdim cnm
dilek sen otelcilikle mi ilgileniosun
indirimli sezon nezaman başlıo ekimde mi eylülde mi
ona göre gün alcaz da

aslında 15 eylülde baslar ama ekimde bakın siz

çok teşekkür ederim kızlar beyenmenize sevindim siz beyendikçe oh be diyorum iyiki bunları seçmişim :1hug:

mobilyamı göremeyenler arkadaşlık teklifi gönderirlerse kabul ederim albümümden bakarlar

Lepik halılarımın hepsi kaşmir
VıZYON diye bi mağazadan aldık avcılardan kocaman bi bina
kampanya yapmışlardı bizde gördük hemen gittik aldık
perdelerimide seçtim dün çok güzeller çok beyendim markaları taç olcak iyi bi markadır inş

şimdi ben çıkıyorum kızlar bu cts pazar açıköğretim sınavım var toplam 7 ders dua edin hepsinden geçiyim dualarınızı eksik etmeyin lütfen çünkü hem çalış hem oku hem evlen gerçekten çok zorlanıyorum doğru düzgün çalışamadım kalmam inş
sizi çok seviyorum iyi tatiller mcxx

yok zaten model olarak bu ama renk olarak kırmızı istiorum ben

bilmem canım bende bi farklılık görmedim eğer öyle ise istemem zaten.sempatiksalakcinni

başarılar canımm benimde var sınavım bu gece yine devam edicem çalışmaya
umuyrm gzl geçer bye bye

Drearines başarılar canım şimdiden.
Taç iyi bir firmaaaaaaaa. Perdeleride öyledir sanırsam.
Sonbahar eklersen ne güzel olacak evettttttttt.

hilalim
başarılar cnm
ayrın yoksun o zaman öptüm snei dualarım seninle

sonbahar sen öle dersen gidermi hiç

iyi akşamlar kızlarr
sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldumm
yarında sizleyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…