G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #20.021
cnm göğüs kısmında papatyalar vardı oradan aşagıya dogru iniodu tek sıra eteginde 4 tane fln vardı bide etek ucunda vardı baksana imzamda foto var görünüo papatyalar tek tek diktirdim hepsini bazı yerlerde dantel gibi dikiolarmıs öle sevmiodum ben 600 tl diktirdim 2.duvak taç çiçek içindeydi ama ben onların çiçeğini kullanmadım kendim ayrı aldım[/QUOTE
cnm sen çiçeğini istanbuldan mı aldın,öle ise sölesene nereden ben bilmiyom nerelerde satılıyo :S canlı değil sanırım seninki ,canlı düşünüyodum ama bakim yapaylardanda güsel bişiler bulurum belkim gelinlik modelime göre ...
kızlar bu bindallı nasıl bundan almayı düşünüyorum:uhm:
ben de nişanlığımı Fatihte diktirdim 1.200 TL di pazarlıkla 1.000 TL verdik :))
delirme len işim bu yardımcı oluyom seker elimmi yoruluo sanki sen benden haber bekle yol dahil fiyat sölicem sana birazdanBebem 5 gece bile yeter . Ama sen şurası güzeldir diyosan 7 gecelikelrede baakbilirsin. Fiyatlarıda aşağı yukarı böyle olursa süper olur tatlım be sanada fazla masraf oldum. Geçende sorduydum bir sürü
YOU-KNOWbende 600 kiraladım dikildi üzerime göre ilk ben giydim yani ama almak isterseniz 1.200 dedi almadım bende zaten ne gerek var[/COLOR][/B]
dilek sen otelcilikle mi ilgileniosun
indirimli sezon nezaman başlıo ekimde mi eylülde mi
ona göre gün alcaz da
güsel cnm ama fesi ve tülünün renginin uymasına dikkat et,arkadaşımda mor giymişti pek uymamış tülün renkleri fln sevmedim ben. bide tül gibi bişi örtülüyoya kına yakılırken onuda mor bulunmuyo özel yaptırman lzm. kırmızı koydu onlar bide hiç beğenmedim. aklında bulunsun
speeyd cnm ben zayıfım baya ondan demişte olabilir
ama bende o zaman öğrendim zayıf gösteriomuş iiice
aa evet onu normal çiçekçilerde yapar dimi
nişanlımın arkadaşı çiçekçi çok gzl çiçekler yapıo adam
güveniyrm ona
delirme len işim bu yardımcı oluyom seker elimmi yoruluo sanki sen benden haber bekle yol dahil fiyat sölicem sana birazdan
cnm göğüs kısmında papatyalar vardı oradan aşagıya dogru iniodu tek sıra eteginde 4 tane fln vardı bide etek ucunda vardı baksana imzamda foto var görünüo papatyalar tek tek diktirdim hepsini bazı yerlerde dantel gibi dikiolarmıs öle sevmiodum ben 600 tl diktirdim 2.duvak taç çiçek içindeydi ama ben onların çiçeğini kullanmadım kendim ayrı aldım[/QUOTE
cnm sen çiçeğini istanbuldan mı aldın,öle ise sölesene nereden ben bilmiyom nerelerde satılıyo :S canlı değil sanırım seninki ,canlı düşünüyodum ama bakim yapaylardanda güsel bişiler bulurum belkim gelinlik modelime göre ...
bende canlı istiodum ama hemen sönüo bozuluo dediler saklamak istiyodm cunku çiçeğimide mersinden aldım cnm ama burdada gördum heryerde var eminönünde de vardı bi çiçekçiye git sor mutlaka vardır
çok teşekkür ederim kızlar beyenmenize sevindim siz beyendikçe oh be diyorum iyiki bunları seçmişim :1hug:
mobilyamı göremeyenler arkadaşlık teklifi gönderirlerse kabul ederim albümümden bakarlar
Lepik halılarımın hepsi kaşmir
VİZYON diye bi mağazadan aldık avcılardan kocaman bi bina
kampanya yapmışlardı bizde gördük hemen gittik aldık
perdelerimide seçtim dün çok güzeller çok beyendim markaları taç olcak iyi bi markadır inş
şimdi ben çıkıyorum kızlar bu cts pazar açıköğretim sınavım var toplam 7 ders dua edin hepsinden geçiyim dualarınızı eksik etmeyin lütfen çünkü hem çalış hem oku hem evlen gerçekten çok zorlanıyorum doğru düzgün çalışamadım kalmam inş
sizi çok seviyorum iyi tatiller mcxx
bende canlı istiodum ama hemen sönüo bozuluo dediler saklamak istiyodm cunku çiçeğimide mersinden aldım cnm ama burdada gördum heryerde var eminönünde de vardı bi çiçekçiye git sor mutlaka vardır
yaa ölemi kesin bnm solar :) eminönü mü off gene arıcasda arıcas off ne zmn alışıcam İstanbul ' a yaa...netten araştıriim bari adres çıkar belkim
bilmem canım bende bi farklılık görmedim eğer öyle ise istemem zaten.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?