-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

mutlusun tatlım 19 mart ta oldun önceki ay yani şubatın da 8 inde oldun öyle mi?

eğer öyleyse hesaplamıyor siklusunuz 21 günden kısa ya da 35 günden fazla ise bu hesaplayıcı doğru hesaplamaz diyor

tşk ederim ada cım teeeeeh yaaaaa amaan mecbur geciktirici kullancam napıyım

şu sirkeli suyu içeyim ben de madem
belkim işe yarar
kollarım da incelir mi ki
pöffff
o gelinliğin içinde oldu mu yani
hadi büstiyerle belimi bir güzel sıkıştıracaklar da
kollarımı ne yapacaklar bilmem mafoldumben

ayy sormaa o kollar bende de var nası onları yok etcesssmafoldumben

ben kollarım için 500ml su şişeleri var ya hergün elimin altındalar 35 gündür yapıyorum fotomu çekince anladım gerçekten işe yarıyor...Birde sabahları az sulandırılmış bir yemek kaşığı elma sirkesi içiyorum hem cildi berraklaştırıyo parlaklık sağlıyo hemde sağlıklı zayıflama da büyük rol oynuyo.bir de her sabak aç karnına bir yemek kaşığı yoğurdun içine çörek otu koyarak yiyin akşama kadar tokluk hissi veriyor kolay kolay yiyemiyorsunuz bi yapın çok memnun kalcaksınız sonuç alcaksınız

500 ml.lik şişeleri ağırlık kaldırır gibi kaldırıyoruz yani kaç kez peki?
incelteyim diye hepten kas yapmayayım sonra

Youu bebemm uçak muçak bayağı fazlalaşır miktar. Antalya gene otobüsle gidilir. Anam orasıda hayvan gibi yola otobüsle mi gidilir yawww 16 saat zong- antalya arası uçak biletlerine bakındık bayağı bir aradık istanbul aktarmalı en uygun 600lüydü fiyat. O yüzden otobüs diyoruz bide erkekn uçak bileti uygun diyor pehhhhh neresi uygunsa on yere bakındım bişi bulamadım Kuşum yawwwwwwww inan mahçupum sanada iki saattir yoruyorum

500 ml.lik şişeleri ağırlık kaldırır gibi kaldırıyoruz yani kaç kez peki?
incelteyim diye hepten kas yapmayayım sonra

aynen öyle tv izlerken hiç durmadan aklına geldikçe elinin altında bulundur ik tane 500 ml su şişelerini yavaş yavaş ağırlık kaldırır gibi..toplanı veriyor kolların incelmeyi farkedersin

eee nisan ben de yavrum
anam ağladı kaç aydır aç geziyorum ortalıkta
mesela bugünkü menümü yazayım ben size

menüm
kahvaltı : 1 dilim salam + 1 dilim domates ve 1 dilim beyaz peynirli tost + 1 fincan çay
ara : yarım dilim kepek ekmeği üzerine k.k. kadar beyaz peynir
öğle : 1 kase domatesli şehriye çorbası + 1 dilim beyaz peynir + yarım salatalık + yarım domates + 1 dilim kızarmış kepek ekmeği
akşam : bilemiyorum evde ne varsa artık

şu son günlerde feci acıkıyorum,hani düğün zamanı gelinlerin iştahı kapanırdı bu ne şimdi,23 günüm kaldı benim aksine açılıyor.

Benim de iştahım açıldı bir gün kendimi şımartıyım dedim anaaaaannn 6 gün oldu hala şımarığımm toplayamadım 6 gündür yiyorum ama yarın yine kaldığım yerden devam edicem kaydirigubbakcemile3

ben bundan 3 yıl çok feci sinir oldum
60 kiloydum
görünürde fazlam yok ama o kiloda olmamalıyım dedim
ve her içitiğim suya limon sıktım bikaç damla 1,5 ay boyunca
ve sabah 1dilim kepek+peynir şekersiz çay çtim ki kahvaltım normaldede yoktur bnm
öğlen kepek ekmeğiyle tost yaptım
1bardakta ayran

akşamda domates salatalık marul vs karışık bol ekşili salata filan
bide kabak,pataes ve kızarttım az yağlı
teflonda çok güsel oluyo o bak

ve gün içinde 2 kez egzersiz knd kndme

1,5 ayda 6 kilo gitti :lepi:

Nisaaaaaannım naptın sen 1,5 ayda 6 kilo verecm haaa benim metabolizmam o kadar akıllı değil biraz tembel de kendileri ırsi ırsii

delikafadulden Adam al beni vur sana doymak bilmiyorum tövbe yaw gözüm aç karnım aç sürekli yiyorum ama sıkıntıdan bide zayıflarsınız diyorlar banada pek uymadı düğüne 3 ay kala rejim yaptığım halde kilo aldım. Ay bide yapmasam:roflol:
Napcaz yawww? Sirkeye başla bebem sende. Azcık toplaşır gibi oldum:) Sendede etki eder muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…