-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya iyide oda dengesizleşmesin alla alla biraz düşünceli olsun aynı seyi ben ona yapsam onu takmadan sabahın köründe kalkıp gitsem hemde hiç haber vermeden acaba beyefendinin hosuna gidermiydi

cnm senin aklın halen onda ama evleniyosun:1ninca:

akannehirakannehirakannehir

ya iyide oda dengesizleşmesin alla alla biraz düşünceli olsun aynı seyi ben ona yapsam onu takmadan sabahın köründe kalkıp gitsem hemde hiç haber vermeden acaba beyefendinin hosuna gidermiydi

peki nişanlın şuanda dün msne başka birine bakmak için girdiğini bilse ne olucak.
Bunun için ne düşünür sen kendini onun yerine koy bence öyle düşün. laelaelaelaelae
Erkek arkadaşın belkide düşündüğü için aramadı parlamadan önce ölç-tart ve biç derim. boşa tartışmalar ile üzülmeyin

neden bilmiorum ama içimde fırtınalar kopuyor bunu yaptıgı için acısını cok kötü alırım ben ondanklava:

kızlar ya burası iyice bir derdim vara döndü hee
ya evet çok güzel şeyler yaşamış olabiliriz bugüne kadar ama onların hiçbirisi evlenilecek kişiler değilmiş
geçmişi hatırlayıpta üzülmenin alemi yok
çünkü onlar doğru kişiler olsaydılar yanımızda olanlar onlar olurlardı

sen benim sabah yazdıklarıma bi bak hele ordaki imzaları gör buna hiçç bişi demezsin
azrayla sabah sabah bir coştuk ki

ece laan harbiden sapıksınız heee baktım o ne lan öyle içim gitti dermişim :jeyyar:

Gizem canım buket güzelmiş ama alttaki yeşil yapraklar daha büyük olabilir.

yaa bütün sayfalara baktın mı sen animasyonlar imzalar neler neler ekledik
benim içim gitti inanki :jeyyar:

dileğe onu hangi çok bilmiş demiş ki

yaa bütün sayfalara baktın mı sen animasyonlar imzalar neler neler ekledik
benim içim gitti inanki :jeyyar:

dileğe onu hangi çok bilmiş demiş ki

Sen buraya yazmadan baktım canım senin profilden son msjlardan girdim baktımolumunekankayizsmile
adını bilmiyorum canım aman çok güldük ona da delikafaduldendelikafadulden

ay allahım ya neler var ona neyse imzadan falan
dilek keşke adını da söyleseymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…