-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben alyansımı değiştirmicem ya vazgeçtim şuanda iyi anlaşıyoz alyansımla :roflol:

hadii be ciddi misin

evet ciddilmaz: bide dini fetva vermeye kalktı bana bende cevabı yapıştırdım benim avatarımı görunce rahatsız oluomuş mahrem şeyleri yansıtıomusum baska bişi fotosu koyacakmısım özel nedenimi varmıs neden koymusum kendi avatarında bebek fotosu var kendi onla özleşmiş bende avatarımla özleşmişim cevabı yapıştırdım sustu kaldı

ay allahım ya neler var ona neyse imzadan falan
dilek keşke adını da söyleseymiş

daha 100 mesajı var benim takıldıgım topiklerede gelmio hangi arada derede görmuste beni rahatsız olmus anlayamadım hayranlarımdan biri sanırsam bayanssulusmile

ya ben nişanda babamla dans etsemmi ki yaw

şarkı olarak ta En kıymetlim-kenan doğulu düşünmüştüm ama net dğweil

Ben değiştiticem ama kafam karışıyor beee
adaşımm nası bişi düşünüyosun bilmiyorum ama yüzük yapısı olarak eklediklerim gibi bişey tercih et diyebilirim, ben hep böle dümdüz pürüzsüz olanları beğeniyodum, sonra evlilerden öğrendim ki onlar çok çabuk çiziliomuş, çizilince de çirkin gözüküyomuş doğal olarak.

mesela ben şu son resimdekinden denedim burda, 1 parmağıma bunu 1ine de yapısı düz olan bi yüzük tatktım, bu çok şık çok orjinal gözüktü onun yanında
:lepi:

bende düz diyordum ama aynı şeyi bende duydum bizimkisi ilk başta beyaz altın olacak.
Modelde çok şekilli olmayak çünkü hakan gümüş aynı model yaptırmamız lazım ki yapabilsinler
Elimde modellerde bunlar işte
Bide mesela ben hem sarı altınhemde beyaz altınlı istiyorum yani taş olanyere sarı altın olarak düşündüm hep

şu en sndaki duz varya dumduz ben ona bayıldım cok şık duruo elde ama sonra ona 3 taş eklettim altalta

tmm cnm sonucu banada ilet olurmu opuyorumnanaktan
şarkı sözlerine koptum ama he kaydirigubbakcemile3

kıslarrr benimksi aradı milyon defa özür diledi seni düşündüğüm için aramadım hayatım sırf sen uyu die arayıp uyandırmadım falan dedi bende bagırdım cagırdım tüm içimi boşalttım rahatladım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…