-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sanırım senin kabul etmeme sansın yokta 30 gunu gecerse gnderiolar benim arkadasım garantisinin son haftasında gnderdi 31 gun oldu yenisini verdiler hemde kendi pc artık yoktu piyasada en son cıkan modelini verdiler

gulsun iyi yapmışsın canım
aslında güzel fikir seninki daha farklı millete de diğerlerinden dağıtıcaksın :lepi:

bende mi alsam ama napıcam şimdi. :jeyyar:
kız speddyyy... sen şimdi nişana yoğunlaş... bırak kınayı düğünü:))))sen nişsanda tepsimi hazırlatıcan yoksa yastıkmı??

gulsun iyi yapmışsın canım
aslında güzel fikir seninki daha farklı millete de diğerlerinden dağıtıcaksın :lepi:

evt valla... çok iyi oldu:)) rica ettim.. kargolanıyor şu anda... malum cuma akşamına lazım:)))

oranında değişik bi pazarlık yöntemi varr işin sonunda hiç aklına gelmeyen bi fiyata alıosunnnkaydirigubbakcemile3
bakıcam orayada cnm teşekkürlerrr
ayrıca gül olayınıda iyi yapmışsın alarak çok güzel duruyolarrr

speedy dur be kızım yaa
biz evlenene kadar belkim daha güzel şeyler çıkar
ayy gulsun sen deyince farkettim hiç zamanın kalmamış senin yaa

speedy belki yastık olucak demek allah bilir beyaz satenden olur o yastık :jeyyar:

oooyyy teşeküler cannıımmm bakıcammm abiye elbise manyağı oldum sempatiksalakcinni
elbisenin rengi fln çok güzel ama buarada kıza da elbise hoş olmuş heeee

speedy belki yastık olucak demek allah bilir beyaz satenden olur o yastık :jeyyar:

kim bilir belki de :roflol::roflol::roflol::roflol:

oooyyy teşeküler cannıımmm bakıcammm abiye elbise manyağı oldum sempatiksalakcinni
elbisenin rengi fln çok güzel ama buarada kıza da elbise hoş olmuş heeee

evet ama o kızı tanımıyoprum :çok üzgünüm::roflol:
model olarak gösteriyim dedim bence git bak buna ama geç kalma bitebilir :1shok:

sipidi hiç misfir sever deilsin oysaki müjde seni bogaza karsı evinde sabah kahvaltısına cagıracaktı sen kızı kovdun

kızlar yastığa ve tepsiye alternatif minik sandıklar var onlardan gördünüzmü hiçç ben sanıyorum ondan yapıcam
ilk yastık düşünmüştüm sonra dışarıda olmasına karar verince o sandıklar daha ii olacak gibi geldi

BEN HİÇ görmedim bilmiyorum onun için

:roflol::roflol::roflol:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…