- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #21.341
sorunum ekranda titreme olmasıydı. Götürdüm hep geçici olarak düzeltip geri vermişlerdi ancak her iade edişlerinde sorun daha da büyüyordu. son götürdüğümde anakartı değiştirdiler.Şimdi kabul ettiler ki ekrandaymış sorun. E tabi ekran titrerken yazılımsal sorunlar aramak da garip doğrusu:)) şimdi monitörünüzü değiştirmek gerekiyor diyorlar. Allahtan garanti kapsamında cihaz.. Ama düşünsenize anakart dğeişti şimdi de monitör değişecek; yamalı bohçaya döndü mübarek... Bunu kabul etmeyip ürün değişimi yada para iadesi istesem yapalar mı acaba?
kız speddyyy... sen şimdi nişana yoğunlaş... bırak kınayı düğünü:))))sen nişsanda tepsimi hazırlatıcan yoksa yastıkmı??bende mi alsam ama napıcam şimdi. :jeyyar:
gulsun iyi yapmışsın canım
aslında güzel fikir seninki daha farklı millete de diğerlerinden dağıtıcaksın :lepi:
canım bende eminönünden aldım kına kıyafetimi... çokta beğenerek aldım... 320 TL den 200 e düştüler... bence ilk gitceğin yer eminönü olsun... daha uyguna bulursun...
bu arada kızçeler.... ben de ecenin linkini verdiği siteden bindallım için kemer alıcaktım.. onu alırken 10 adet gülden alıverdim... .. arkadaşlarıma vercem :)))
oooyyy teşeküler cannıımmm bakıcammm abiye elbise manyağı oldum sempatiksalakcinni
anladım canım özellikle yavruağzı istiyorsan fatihe bak tüm vitrinler o renklerde bayılıyorum bende hihoyyyt
bu aralar çok sık gittik ama bi süre gitmeyiz herhalde öncelikle git zerropointe bak derim
%50 indirim var şuanda hele bi elbise çok uygun arkadaşım kınasına aldı balık geliyor aşşağı doğrı tek askılı askısıda gülllü falan.bu kızın elbisesinin kırmızısı aldı sempatiksalakcinni benim çok hoşuma gitti ama başka ne renkleri var inan bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/355904-jasmin27nin-nisan-fotolari.html
speedy belki yastık olucak demek allah bilir beyaz satenden olur o yastık :jeyyar:
speedy belki yastık olucak demek allah bilir beyaz satenden olur o yastık :jeyyar:
oooyyy teşeküler cannıımmm bakıcammm abiye elbise manyağı oldum sempatiksalakcinni
elbisenin rengi fln çok güzel ama buarada kıza da elbise hoş olmuş heeee
yastık olsun yastık sonra ona baş koyarsınız kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
süpersinn dilek :lepi:
sipidi hiç misfir sever deilsin oysaki müjde seni bogaza karsı evinde sabah kahvaltısına cagıracaktı sen kızı kovdun
sipidi hiç misfir sever deilsin oysaki müjde seni bogaza karsı evinde sabah kahvaltısına cagıracaktı sen kızı kovdun
kızlar yastığa ve tepsiye alternatif minik sandıklar var onlardan gördünüzmü hiçç ben sanıyorum ondan yapıcam
ilk yastık düşünmüştüm sonra dışarıda olmasına karar verince o sandıklar daha ii olacak gibi geldi
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?