-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çok değişmişsin valla speedy

adaer hoş geldin canım

evet canım çok farklı 2 resim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aslında yalan söylüyorum ben değlim dermişm aklinialirimsmileaklinialirimsmile

nan bulabilsem gidio ben alcam hilal napıyım :mymeka::mymeka:

ben iki disk alsam onların tanesi 10 tl mi?sıyraç bide bir şey diyodun onlar tek tek mi fiyatlı?
diye sormuştum ben ayrı ayrı renkli yapmıycam frechin üstüne siyah baskı yapacağım da

bak diskler 10 lira 2 tane alırsan 20 oluo damga ve sıyırac birlikte satılıo bunları almak zorundasın onlarda 15 die biliorum ama 25de olabilir o benim foto koydugum yerin bi kaç sayfa gerisinde fiyat yazıodu ordan baksana bi oje almak zorunda deilsin yani normal satılan ojelerlede oluo ama yogun olsun yeter

dilek nan ben evliyim balım ya
bu yaz evimi yerleştirdiğim gibi tatile gitmek istiyorum
sende nereye gidebilirim fikir versene bana

dilek nan ben evliyim balım ya
bu yaz evimi yerleştirdiğim gibi tatile gitmek istiyorum
sende nereye gidebilirim fikir versene bana

kuşum kuşadasına git sakin güzel kafanı dinlersin denizine girersin karsında yunan adaları kuşadası güzelçamlıya git

[/COLDileğim OR]bebem nişanlıma önerdiğin yerleri bir bir izah ettim. Ya kıbrıs ya yerli bugün bişeyler yapacak inş sürpriz yapar kıbrıs der.
Çok teşekkür ederim tekrar kuşummmmmm.

he tamam canım,dur ben seçeyim diskleri bir az dersanede çalışayım aylığımı alınca sipariş veririm.kaydirigubbakcemile5

ben 1 o gösterdiğimi aldım işte şimdi 2 tane daaa alcam begendigim var ondan sonrada almam dierlerini begenmedim taş flnda alırım belkim

len dilek sen benim ne kadar gerizekalı bi insan olduğumu bilmediğin için direk kuşadası diyonnn

otel adı neyim yaz len
sempatiksalakcinni

hahah eregli kız başka şeylerle uğraşmaktan gelinliğe fırsat kalmıo hahha
ben perdelerimi çok merak ediyorum dikilmeye başlanmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…