-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

oh maaşallah,bende çok tedirginim nişandan sonra başalayacaksın ama ne kadar sürecek hazırlıklar o var :umursamaz: canım gelinliğine bak bence hatta en zoru o kızlar kışın yaptırıyor yaza alıyor hem daha uyguna geliyor sen hiç mi bakmadın?

çisil kız biz benziyos nan nasıl kirpiklerin çekmez bana

he factor iyidir ya alıcam düğüne yakın bende ama takma kirpikte daha çok etki edio yaju rimeller

jean hiç bakmadım hiç fırsatım olmuo haftaiçi iş cts günleri eğitim pazarları açıköğretim kursu zaten haftasonu doğru dzgn yerler açık olmuo genelde haftaiçi açıklar e nişanlım cts gnleride çalışıo çok zorlanıyorum çok o şekilde mantıklı canım ama bi model götürüolar benim beyendiğim bi model yokki

of amaney sipit ne güsül olmuş nan rimelin resmini ekle şimdi de

çisil ekle kız ben çok mrk ediorm evini evdaşım

jean hazırlık süreci çok zor çok yıpratıcı derler genelde şükürler olsun ben hiç yıpranmadım çok kasmadım kendimi telaşlanmadım şu şöle olcak bu böle olcak demedim gayet rahat davrandım benimle aynı tarihlerde evlenicek arkadaşlarımın gelinlikleri dikili gün beklio ben daha seçmeyi bırak bakmadım bile

gulsunum canım benim
geçmişte misin???
nasıl geçiyor günlerin??? heyecan nasılllll???

Son düzenleme:
son kez soruyorummmmmm

yunan adalarına kim gidecekti

bilmiyoruz kii :sm_confused::sm_confused:

of amaney sipit ne güsül olmuş nan rimelin resmini ekle şimdi de

canım resmini bilmiyorumki üstü sarı kaplı model int çok araştırdım ama bulamadım hiç bi yerde mafoldumbenmafoldumben
ucu demir gibiydi 1 yıl önce fiyatı ise 50 YTL idi. şuandaki fiyatını bilmiyorum ama bilmiyorumkismile

sipi şimdi çantayı kafana yicennnn heeee alsanaalsanasmile

ah adam da olmasa ben naparımmmm sempatiksalakcinni

hilalim evdaşımmmm çarşamba ekleyecem cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…