-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adacımm evin çok tatlı olmuş güzelimm opuyorumnanaktan allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin, evinden mutluluğu huzuru bereketi eksik etmesin...

yok canım korkma nkorkucak bişi yok
gerçi benim planlarımda yoktu böyle bişi
ben davul zurna bekliyodum ama böle oldu :)

daha da güzel olmuş pınar
hm sana süpriz olmuş hemde böyle dualar eşliğinde çıkmışşsın evinden.
Düğünde de bol bol oynamışşsındr

bencede herpsinin yeri ayrı
birde duadan korkan birini de ilk kez duydum ben

Hakanın ailesi de mesela düğünden sonra davullarla gelmek istiyorlar aslında onlara kalsa nişanda da öyle istiyorlar ama dedik düğğnde olsun en azından ikisi farklı olur

ay kızlar bir şey daha soracağım aklımdakileri sorayım şimdiden siemens ve bosh beyaz eşyalar arasında azıcık fiyat farkı var ve ikisininde aynı yerde üretildiği söyleniyor doğru mu?siz hangi marka aldınız?

bencede herpsinin yeri ayrı
birde duadan korkan birini de ilk kez duydum ben

kaydirigubbakcemile3 duadan korkmuyorum hoca gelsin okusun ama o tekbirden korkuyorum Allahüekber . .. .diyorlarya ondan korkuyorum duyunca irkiliyorum garip oluyorum :kedi:

anladım canım
o zmaan şimdiden hiç düşünme bence beyaz eşyayı falan
çünkü kalite çok değişiyo modeller değişiyo
birde söz nişan olacağı zaman bunları düşünmeye inan hiç fırsatın kalmıyo

şimdi düşünme,sözde nişanda fırsat olmuyor kaydirigubbakcemile3 çok çelişkili değil mi yav,ben şimdi düşünüyorum altyapı hazırlıyorum :kedi: yanlış mı yoksa alsak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…