-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Adacımmm gördüm çok duygulandım ya. Kız şaka maka gidiyorsun bende mi böyle hazırlanacağım Canım herşey o kadar güzelki evin çok ferah, çok sevimli ben heryeri çok beğendim, bayıldım. Allah'ım (CC.) masal evinde büyülü mobilyalarınla güle güle oturmayı nasip etsin tatlım sana. Rüyama bile giren kırmızı kanepende bir foto çekinip koyarsın artık tatlım bizlere tam seçemedim çünkü üstündeki kalabalıktan:)

adacım benim düğünüm 19.30 daydı
kuaföre 12 de gidicektm ama rötarlı oldu 1 de gittim .
çünkü imam nikahı kıyıldı saat 12 de .

sonra benim işim 4e doğru bitti ama bekledim diğerlerini tabi
6ya doğru eve geldik biraz yemek yedik oturduk sonra hemen çıktık tabi
kırmızı kuşağıma yasin okudular , erkek kardeşim taktı dualarla
sonra kapıyı kapadı tabi damatdan bahşiş almak için :))
sonra imam vardı nikahı kıyan, dualarla çıktık evden

Pınar canım ne güzel yaw.
sen evlendin Liste de biraz düştüm şimdi sıra da adaer var oda evlenirse nişana yaklaşıyorum :jeyyar:

slm arkadaşlar :)
çok sık uğrayamıyorum buraya şimdi de geçmişi okuyorum olanlardan bihaber olmamak için
geçenlerde sevgilimle aramız pek iyi değil demiştim ya artık iyi :)
o yüzden buraya içim rahat giriyorum...

aaaa pınar ı gördümm evlilik nası gidiyo canım??

canımm hoşgeldinnn, bak tam senlik bişi buldum, düğün hediyesi yollıyım mı sanaa

hoş buldum canımm :)) ayyy süper bunlarrrrrrrrrrr bayıldım yaaaa harbi tam benlik.. Rock'n Coke a giderken ve tüm konserlere giderken takarız iboyla :)) opuyorumnanaktan hatta kına gecesinde falan:))

ayy o gelinlik üzerindeyken nasıl yedin canım ya... ya birşey dökülseydi:)))

bizde kuşak bağlanırken bahşiş alınır... kapı kapatma yoktur...

ee iznin ne zaman bitiyor canım.. işe dönecekmisin??

herşey yolunda canım darısı başınıza

üstüme mama önlüğü gibi bişiler koydular öyle yedim valla :))
bu hafta son , haftaya iş başı yaopıcam canım

ay pınarcım çok sevindim yav ben çok korkuyorum öyle tekbir mi ne getiriyorlarmış ya ben ondan korkuyorum yapmasınlar

you_know cum senin gelin çiçeği pek meşhur olmuş yaaaa, gelin buketi diye arıyorum google da nerdeyse her sitede karşıma çıkıyo vallaaa, hem de altın şu yorumla beraber " bu tam benlikkk" :lepi:

ya ne bileyim herkes öyle garip garip bazen düğün tv de görüyorum korkuyorum dua okusunlar ama öyle demesinler koyun keserken dedem diyordu hep onu hatırlıyorum çok üzülürdüm küçükken kesmesin diye sanırım o korkuyla takbiri bağdaştırdım bilinçaltımda şimdi hep korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…