- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #22.521
Aşağıdaki misaifrler biri bizi dikizliyor olayı yapmayınız lütfen. Gidin hesap alınız eğer erkeksenizde bayan takliti yapıp aramıza sızabilirsiniz ama sakın atıp tutmayın şayet walla olmaz illa atacam diyorsanızda destekli sallayın lütfen:) 006 ve ninja dilek hemen çakarlar uyarmadı demeyin :roflol:
okurkende özel ders veriyodur kesinbayanssulusmilesempatiksalakcinni
hoşbulduk nasılsınız kızlarr adanın evine baktım cokk güselll allah agız tadıyla oturmayı nasib etsin
lisedeyken mi ders vericekkk :1shok: lisedeki ne bilcek de ders vercek ayoll gamyoncuiremsu yok valla bi gariplik var bu iştee kaydirigubbakcemile yanii ben de öğretmen olup aynı yoldan geçmesem neyse dicem ama, nan ben 22 yaşında anca başladım işe, bu 5 yıldır kaydirigubbakcemile töbee töbeee kaydirigubbakcemile
sanırım kimden bahsettigini anladım ama yanılıosunuz ben içerigini biliorum olayın dogru yaniayy bizim bu topikte hancı ylcu mekanı olmuş he
geleln kafa bulmaya çalışıo
saf mı sanıolar salak mı anlamadım
gelene insan gibi davranıyoruz
ayrım falaln yok ama
aptal muamelesi yapılması da hoş olmuo bu şekilde
kız netim gitti kapandı içimde kaldı ama yine oynuyak yarın ama bugun kociş evdeDilemmmm hoşgeldin gülüm. Nassın düngece btirdin olayı :lepi:
Karaböcek sende hoşgeldin.
kız nasıl oldun gittinmi doktorahoşbulduk nasılsınız kızlarr adanın evine baktım cokk güselll allah agız tadıyla oturmayı nasib etsin
lisedeyken mi ders vericekkk :1shok: lisedeki ne bilcek de ders vercek ayoll gamyoncuiremsu yok valla bi gariplik var bu iştee kaydirigubbakcemile yanii ben de öğretmen olup aynı yoldan geçmesem neyse dicem ama, nan ben 22 yaşında anca başladım işe, bu 5 yıldır kaydirigubbakcemile töbee töbeee kaydirigubbakcemile
bugün mandal aldım haha 30 tene 1,5 lira
sonra perde baktık
zaten bi salon perdesi var ona da ya diktircez ya da annem bişiler yapcak
bunun haricinde ne alınır diye bakındım okadar
böcük nası oldun kuzum? kan tahlili sonuçlarını alıcaktın bugün? bişi çıktı mıııCADIARZU
sanırım kimden bahsettigini anladım ama yanılıosunuz ben içerigini biliorum olayın dogru yani
mecburiyetten
sanırım kimden bahsettigini anladım ama yanılıosunuz ben içerigini biliorum olayın dogru yani
kız netim gitti kapandı içimde kaldı ama yine oynuyak yarın ama bugun kociş evde
kız nasıl oldun gittinmi doktora
mecburiyetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?