-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gülsun yav artk bizle bol bol resim paylaşırsın dimi ben senin kına kyafetini bindallını gelinliğinin son halini hangi saç modelini yaptırcaksan onun resmini sonracıma evini çeyizlerini görmedim mafoldumben
canım zaten eve net bağlattık.. ayrıca balayına yanımızda notebook ile gidcez... fırsatım oldukça girerim.. dönüşümde de evimi paylaşırım inş.:))

ayy gulsun kıs az kaldı yaaa snn yerine bende heycanlandım bak evet gulsun hanım duygularınızı alalım
yaa çok duygusuzumm... hahahah
inanınki saf saf ortalıkta dolanıyorum.. akşam çıkmadan masamı toparlamalıyım ama bir sürü yetiştirmem gereken şey var..(( sanki yarınki kına benim değilmiş gibi hissediyorum....

gulsunn özel bi soru sormak istiyorum
evlilik öncesi ne gibi hazırlıklar yaptın kendinle alakalı söyle bakalım
canım ben lazere gidiyordum.. dolayısı ile çok az kaldı ve o konuda sorunum yok..saçımı boyattım... kaçlarımnı bıyığımı kendim alırım hep.onu hallettim.. başka da aklım a birşey gelmiyorr:))

anaaam bitmiş lan şmdi sipidi diyince baktımda 2 gun yaziiii zemuszemus bende gelcem düğününe :kedi:
hee anacım.. 2 günde yatmeyecek tabi bana.artık balayı dönüşü inş...

tamam anlaştıkkk :1shok::1shok::1shok:

vallahi yaw 2 günü kaldıı anammmma ohaoldumsmileohaoldumsmile
ne güzel beeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
lülülülülülü

lepicim ev çok güzel görünüyor.. özelliklede mutfak...:))allah ağıuz tadıyal oturmayı nasip etsin canım...

lepicim eviniz çok güzel..Allah huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin inş.

lepicim güzel günler geçir inşallah o evde balım
rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah...

lepikim güle güle aşkla oturun e mi bebem çok güzelmiş bide senin elin değdimi fıstık gibi olur

lepicim eviniz çok güzel..Allah huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin inş.

lepicim ev çok güzel görünüyor.. özelliklede mutfak...:))allah ağıuz tadıyal oturmayı nasip etsin canım...
ay saolun kızlar ya
en güzlleri sizlerin olsun
biz kiradayız işte ev sahibinin evi güzel ben eskitcem hehe
sıfır dedik minikliğine göz yumduk hehe

lepik kızz nasıl birden hızlandı senin evlilik işi

kız benimki taşıncak
beim evlilik ekimde hız mız yok

evet canım konuştuk
yani seni arayan diğer kız değilim
bak bunu bildiğime göre kesin konuşmuşuz kaydirigubbakcemile3

dilekkk ben arıyorummmm

buldum turkcelimi arayanı avukat sekreteriymiş bu numara baskasını üzerine kayıtlı dio mehmet bilmem ne bende hayır didim 2 senedir bende didim ok dedi kapattı sabahta finans bankdan aradılar numaramı onur airden almıslar onur airin bazı musterilerine kart veriolarmıs konustu durdu istemiyorum diorum adresinizi alayım gnderelim diyor anlamadınız galiba istemiyorum diyorum ama bedava uçak bileti vercez dio market alısverişiniz indirimli olcak dio isterseniz kredide cekebileceksiniz diyo istemiyorum ya dedim hala dioki 1 haftada elinizde olur postalayalım onayınızdan sonra bende didimki vermiyorum onay istemiyorumda dedim kapattımlmaz:

lepicimmm çeyizlerine bakıyorum şimdi albümde
yavrum mini dikiş mak. bile yapmışsın
dedim bizim kız aşmış olayı kaydirigubbakcemile3
hele rendeye yazmışsın ya...
rengi farklı olsaydı daha iyi olurdu ama buna da şükür diye....işte orda koptum kaydirigubbakcemile3
güzel günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…