- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.341
nie kızıosunmafoldumben
canım zaten eve net bağlattık.. ayrıca balayına yanımızda notebook ile gidcez... fırsatım oldukça girerim.. dönüşümde de evimi paylaşırım inş.:))gülsun yav artk bizle bol bol resim paylaşırsın dimi ben senin kına kyafetini bindallını gelinliğinin son halini hangi saç modelini yaptırcaksan onun resmini sonracıma evini çeyizlerini görmedim mafoldumben
yaa çok duygusuzumm... hahahahayy gulsun kıs az kaldı yaaa snn yerine bende heycanlandım bak evet gulsun hanım duygularınızı alalım
canım ben lazere gidiyordum.. dolayısı ile çok az kaldı ve o konuda sorunum yok..saçımı boyattım... kaçlarımnı bıyığımı kendim alırım hep.onu hallettim.. başka da aklım a birşey gelmiyorr:))gulsunn özel bi soru sormak istiyorum
evlilik öncesi ne gibi hazırlıklar yaptın kendinle alakalı söyle bakalım
hee anacım.. 2 günde yatmeyecek tabi bana.artık balayı dönüşü inş...anaaam bitmiş lan şmdi sipidi diyince baktımda 2 gun yaziiii zemuszemus bende gelcem düğününe :kedi:
lülülülülülü
tamam anlaştıkkk :1shok::1shok::1shok:
vallahi yaw 2 günü kaldıı anammmma ohaoldumsmileohaoldumsmile
ne güzel beeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
lepicim güzel günler geçir inşallah o evde balım
rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah...
lepikim güle güle aşkla oturun e mi bebem çok güzelmiş bide senin elin değdimi fıstık gibi olur
lepicim eviniz çok güzel..Allah huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin inş.
ay saolun kızlar yalepicim ev çok güzel görünüyor.. özelliklede mutfak...:))allah ağıuz tadıyal oturmayı nasip etsin canım...
lepik kızz nasıl birden hızlandı senin evlilik işi
dilekkk ben arıyorummmm
evet canım konuştuk
yani seni arayan diğer kız değilim
bak bunu bildiğime göre kesin konuşmuşuz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?