-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kaç kiloyum len sizce burda

ay kollarıma bakın bacaklarıma ayı gibiyim

Son düzenleme:
gulsun kınada ne giyecektin sen???

ayyy canım kusura bakma ... arada bakıyorum buraya..o yüzden geciktim biraz... çok yoğunum..
canım ben kına için elbise aldım... kabarık değil ama şık birşey... resim eklediğimde görürsünüz... kına yakılacağı zamanda bindallı giycem.. kırmızı kadifeden.. şalvarlı falan...
istersen gönderebilirrim.. satın aldım eminönünden 30 tlyee:sm_cool:

şaka bi yana dilek eğer sen bu kilodan 5 kilo verirsen çok incelirsin
burda en fazla 60 kilosundur
ki abartarak söylüyorum

lepi çeyizlerine ben de baktım hayırlı olsun allah ağız tadıyla bir ömür kocacığınla birlikte kullanmayı nasip etsin

ben fotoyu göremediim için bişi diemiciim dilek neren yüklediysen sanırım o olay yasaklı iş yerinde :S

nassıl yaaa.... ee o zaman senin baya uzun olman lazım canım.. çünkü gayet iyi görünüyorsun ordaa...
1.70 kız boyum valla 65 kiloyum kimse inanmiiiiikaydirigubbakcemile3 şimdi 2 kilo verdim yüzümden gitmiş annemle msn de konusodum yüzn çökmüş sen zayıfladınmı dedi aaa yooo dedim bende kaydirigubbakcemile3
ben fotoyu göremediim için bişi diemiciim dilek neren yüklediysen sanırım o olay yasaklı iş yerinde :S

faceden yükledim şeker aldım buraya yapıştırdımkaydirigubbakcemile3

gülsünnn sen şafağı bitirmişsin dualarımız seninle alnının akıyla ve senin için kusursuz bir düğün olması dileğiyle bol bol eğlen

gördüm gördüm dileğim.. dost acı söyler bencede biras versen süper olursun valla ,yüz hatların çok güsel opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…