- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #23.381
haha öle mi demişimlepicimmm çeyizlerine bakıyorum şimdi albümde
yavrum mini dikiş mak. bile yapmışsın
dedim bizim kız aşmış olayı kaydirigubbakcemile3
hele rendeye yazmışsın ya...
rengi farklı olsaydı daha iyi olurdu ama buna da şükür diye....işte orda koptum kaydirigubbakcemile3
güzel günlerde kullan
teşekkürler bitanemlepi çeyizlerine ben de baktım hayırlı olsun allah ağız tadıyla bir ömür kocacığınla birlikte kullanmayı nasip etsin
bi albüm yapcam yapamdım hee dünden beri uğraştım başlık dio başlığı yazıyorum sonra altında iki tane kutucuk var herkes görsün bide irtibatlarınız ve yöneticiler görsün dio bende herkes deilde sadece listemdekiler görsün die diğerini işaretledim sonraa resimleri yükledim altındaki butona da bastım ama gel gör ki yüklenmiyor geri dönüp bakıyorum sadece albüm ismim duruyo ama içinde resim yook offffff((
cnm resimlerin jpeg uzantılı olmasına dikka et
bide boyutunu küçült
makineyle nasıl çektiysem öyle yüklüyordum küçültmedim çünkü küçültürsem resmin bi bölümü kesilecek beceremedim yaa
3resim bi arada yüklemiyon dimi
tek tek yüklüyon
mutlusun önce eklemek istediğin resimleri yeni bi klasöre kopyala ki sonra üzülmeyesin
sonra da picture mangerde aç resmi resmi düzenle de orda boyut yazıyo istediğini seç genelde 640*480 tam boyut
onu seç sonra da kaydet de tamamdır :lepi:
mafoldumben
gülsünnn sen şafağı bitirmişsin dualarımız seninle alnının akıyla ve senin için kusursuz bir düğün olması dileğiyle bol bol eğlen
ayy çok sağolun arkadaşlar..
sorum şu: onlineevtekstili sitesinden bitane nevresim takımını çok beğendim. aramızda oradan alışveriş yapan varmı? yada önerirmisiniz alsam?
netten hiç alışveriş yapmamış değilim limangodan aldım pike takımı bugün yolda yrn gelecek ama belirttiğim siteden hiç alışveriş yapmadım bi fikir alayım dedim..
hepinize ayrı ayrı a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?