- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.041
hiç duymamıştım mutlusun
bizde çeyrek konur
ben kına yaparsam nişanlıma sölecem yüzük alsınlar
kızlarr ben size demişmiydim
kuzenim evlendiğinde kına gecesinde kıza bir bilezik annesine de süt parası bilezik istediler
yani kızın annesine de kına yaktılar çok tuhaftı
mutlusunnn üzülme canım hepsi bir alem vallaa herkes birşey bilmiyormuş havasına giriyor bu döenmlerde erkek anaları böyle vallaa... bir klağından girsin bir kulağından çıksın hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz..
bizde de var bu adet
annelik hakkıdır
anneye bişiler yapılır tabi yaparlarsa kına gecesi
aynı anlattığın gibi ayrıca kardeşe de baldız yüzüğü alınır biz hala almadık
bu elli kuruş meselesinde önce şaka yapıyorla zannettim ama çok ciddilerdi babam da dedi ki valla bizim istanbuldan burdan(ankaradan)çok akrabamız gelcek millet sizle dalga geçer dedi..kayınvalidemde milletten banane dedi ben de onlarla birlikte kahkaha atar geçerim dedi..sonra ciddi ciddi bak anne dedim barii akrabalarınızdan biri çeyrek meyrek getirirse kınadan önce versinler sana sende gel kına da onu koy dedim ne derse beğenirsiniz
tamam dedi sende düğün gecesi takılar takılırken kimseye çaktırmadan bana geri ver de o kişide düğünde taksında adı söylensin olur mu benim güzel kızımm(((
tamam dedi sende düğün gecesi takılar takılırken kimseye çaktırmadan bana geri ver de o kişide düğünde taksında adı söylensin olur mu benim güzel kızımm(((
isim söyleme yok canım artık pek,çift masa masa dolaşıyor hem herkesi öpüyor böylece hoşgeldiniz diyor yada uygun bir zamanda takı sırası kuruluyor millet takıyor takacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?