-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

lepim benimde cuma günü olacak ona bakarsan hafta içi diye kim gelecek dediler vs.. ertesi gn işi olan var uzaktan gelenlerden kim gelecek dediler sen çevreye bakarsann ooooooooo gelen gelir kalan sağlar bizimdir dedim banane yaaa ben o günün tadını çıkarmaya bakarım zaten gerçekten yanımda olmak isteyenler her türlü olurlar..

lepi lütfen yanlış bi karar alma
ne hevesle tuttunuz siz salonu
şimdi ağlamayı bırak cnm
git elini yüzünü yıka iyi gelir inan ki.

:umursamaz:bence şuan çok öfkelisin herşeyii siliyorsun... benim anenmdee hergün bin tane iğne gibi laf sokuyor farkedilmeden çok kalp kırılıyor üstümüze geliniyor ,memnun olunmuyor yine de yine de memnun olunmuyor ... ama ne yaparsan kendine edersin benden demesi... çünkü takdir edilmiyoruz malesef... eksiksiz hatasız en güzeli olsun diyorlar ama kalp kıra kıra... öfkenden sinirinden şuan duramıyorsun biliyorum canım ama lütfen skinleşmenin yolunu bul ve kararından geri de dönme ....

kim ne derse desn canm sen öle olsun istiosan öle olmalı bence lütfen sinirle bişe yapma bırak gelen gelsin gelmeyen gelmesin

kızlar çıkmak zorundayım... lütfen acele kararlar vermeyin şuan çok zor durumdasınız ... şuan sağlıksız düşünüyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…