-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yahu benmde gnduz olcak ne var sanki gece gunduz farketmesss o gunun tadını cıkarın kızlarr benmde annemler gerı döncek die gunnduz oluo mafoldumben

mutlusun aynı bensin ya şimdi düğün öncesi yaptıklarım geldi aklıma bende acmazdım tlf arar dururdu zavallım ama şimdi onla aynı yataga yatınca nasıl buyuk vicdan azabı cekiyorum biliomusun allahım bizi bu gunlere getirdi ama ben onun sucu yokken ona neler yaptım sakın bak sakin ol

iyi geceler lepicim
bu gece bişey düşünme ltfn
yarın sabah sakin kafayla verirsin kararını
şuan mantıklı düşünemiyosun öfkelisin çünkü

lepicim sıkma canını. biz de nikahı p.tesi yaptık napalım. hem yer yoktu hem de 500 lira daha ucuz hafta içi. sana nasıl uygunsa öle valla gelen gelsin napalım

bak benim annemde herseyime karısırdı hatta aynı seyi kardeşim yapardı ona ses yok ben yapınca olmaz olmamıs bak en basit örnek vereyim ben bi elbise begenmiştim bana dediki bu iş kadınları için ideal senden daha buyukler için baska bak fln dedi bende baska elbise aldım ertesi gun ben adanaya gittim arkadaslarımla akşam eve bi geldim yatagın üstünde istdgim elbise nasıl sevindim biliomsuun bana almıs diye kardeşim geldi o benim annemle aldık dedi varya nasl kötü oldum kardeşim 20 yasnda daha işte bazen böyle hakszılıklar olabilio uzulme sende sakin ol bak az kaldı dugunden sonra kocişinle olcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…