-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar çıkmak zorundayım... lütfen acele kararlar vermeyin şuan çok zor durumdasınız ... şuan sağlıksız düşünüyorsunuz....
vereliniortakçok haklısın
lepicim okuyosun di mi:umursamaz:

aman tanrım ne stres dolu bi gündü böyle bugünün böyle olacağı sabah tan belliydi hava bir kapalı bir yağışlı
sen ne yaptın cnm
telefonları açtın mı

tatlım lütfen yapma böle sakin ol birazzz ( nası istiosan öle yap kimseyı düşünme kimseye göre hareket etme gelen gelir gelmeyezde gelmezz cok mu önemli sanki

you canım yaa şuan tek düşündüğüm bu işin yürümeyeceğii kendimi odaklamışımm

delirmeyin ya ne oluo bugun szie bak benim yasadıgımı yasasanız siz oooo coktan vazgecmiştiniz nişanlında suc varmı yok al karsına ailesinin yaptıgını dogru oılmadııgın anlat

kızlar bi sakin olun yhaaa alla alla ne oluosunus ii düşünün ii olsn her sey kötu düşünmeyin bütün kötulükleri olmszlklrı cıkarn aklnzdan

you know yaklaşık aynı şeyleri yaşıyorum ben de
üstüne bi de bunları yaşıyorum
düğün yeri ayarlamıştım bugün
daha öncede sölemiştim
ama annemle kavga ettim
git parayı al boşuna düğün yapma kimse gelmez dedi saat 1 de cumartesi diye

lepicim bnm zamanıma kdr çoktan dolar zaten 1 ayda :))
sen beni napcan boşver
ama sen mutlu olacaksın
kına geceni yapacaksın, nikahın düğününde kılınacak, balayına gideceksiniz
lütfen güzel şeyleri düşün olumunekankayizsmile

benim düğünümde 1 deydi ama mecburen aldık o saati cunku annemler dönmek zorundaydı ogun tekrar mersine mafoldumben

sakin ol gelen gelir gelmeyen zaten aksam yapsanda gelmez düğününde anlayacaksın kimin dost oldugunu ve sakın bu sinirle bişi yapma sakinnnnn

kızlarr hıncınızı nişanllarnzdan almayın cocuklarn bi sucu gunahı yok.. ayrıca dugun gununuzu sehr etmeyn gidin eglenin oynayınnn

10.000tl yi bitirip beni bu hale düşürdüğü aklıma gelioo kızıyorum şuan kızmaya ve bir bin katmaya çok müsait bir psikolojideyim

o konuda haklısın cok dusuncesizlik yapmıs ama sakin ol çözmek zorunda kendi yaptı kendi çözecek sakin ol üstüne gitme bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…