- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.461
bende dıorummki tek benmi böleyim acaba cokmu abartıorum diorum kendi kendime
neyi abartıonmu kız
yahu ne bilim herbişei kafaya takar oldum deli gibi onu bunu kafama takıom uykularım kacıo die dedim :))
e dugun yaklaştıkca olur böle seyler sıkma canını
teş.ederim canım..gulsun çok hoş olmuşsun
sağol heracım.. amin.....ayyy bnde geldimm gülsun çok hos olmusuunnn Allahhh bi ömür boyunca mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasındarısı başmızaaaaaaaaa
:)) teş.ederim canım.. değiştiriyorum hemen.. iyiki hatırlattın valla.... şimdilik herşey olunda...gulsunnn tebrik ederim ..
Hemen profil durumunu değiştir :))
herşey çok güzel geçmiştir inşallah hiçbir sıkıntı yaşanmamıştır
teş.ederim canım benim...Cute 2003-2005 ordaydım kuş ben bölüm bankacılıktı. Bende seni görmedim sanırsam foto varsa albümden şimdi bakıp tanırım belki:)
Lepi bebem bu aileler caz yapmasalar keşke üff of poffff yapabileceğimiz bişey olsa keşke ve içinde ukde kalmasa hiç birşeyHayırlısı olsun inş bakalım.
Nan bende seni seviyorum seme ninja
Gülsün hayırlı-uğurlu-sevinçli olsun canım inşş herşeyin mükemmel olmasına sevindimAyrıca çok güzel olmuşsunda.Sonbaharcım ne iyi etmişsin:) çaktırma Nasılsın bu ara?j
cnm gzl adetler bunlar iyikide yapmışsın
vardır mutlaka bir sebebi bende uğur parası istiyrm
başımdan aşağı atsınlar belki yararı olur
gülsuncum tebrik ederim Allah tamamını erdersin
sağol canım benim.. evt herşey ailelerin istediği gibi oldu....gülsünncümm şimdi okuyabildim geçmişii..çok güzel olmuşsun cnm.herşeyin güzel geçmesine çok sevindim. inş. hepimizin öyle geçer.bardak kırma olayı ilgimi çekti bizde yok öle adetler ama ne hoş yaa herşey usulune göre olmuş..çok sevindim cnm adına...
amin canım çok teşekkür ederim..gulsunn Allah tamamına erdirsin cnma.s.
Eşinle birlikte sağlıcakla huzurla mutlulukla bir ömür paylaşırsınız inşAllah
inş. canım.. şimdilik herşey yolunda....gülsun canım mutluluklar dilerim, çok güzel bir balayı geçirin inşallah
de lüxe oda
bir de club oda ne oluo standartı biliom
deluxe daha lks demek sanırım ama club ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?