- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.441
beni alsanaalsanasmile
ayy canım çok teşekkür ederim yaa.... kız hep dilimdesin valla... çarşıya çoıkınca yaa dilek burdan da bahsetmişti.. aaa bak şurasıda şuym uş falan diyip hep seni anıyorum... bende seni çok seviyorum... valla herşeyi paylaşıyorum... alın bir paylaşım daha..ay cok duygulandım biliomusun böyle ayrıntılı anlatmıssın kendi yasadıklarım geldi gözümün önüne fln burda herseyi paylaşıyoruz sıkıntılarımızı sevinçlerimizi birgun gidiyoruz 2 3 gun sonra evli olarak geliyoruz hayat böyle birsey işte belkide gercek hayatta paylaşamayacaklarımızı burda paylaşıp gercekten gercek dostluklar kuruyoruz
seni cok seviom kız gulsunn allah seni cok cok mutlu etsin umarım kararlarından asla pişman olmazsın asla
bak havada düzelmiş bebeem iyi bari havuzada girmişin ama dikkat et ıslak kalmasınaklinialirimsmile
canım çok tgeşekkür ederim... inş. en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız bu güzel günleri..gulsun canım cok sewindim tatlım yha hersey gönlünce olmus ne güsel darısı bızım basımıza inş.allahım bi ömür boyu mutluluk versin canım hepp mutlu olun
ayy canım çok teşekkür ederim yaa.... kız hep dilimdesin valla... çarşıya çoıkınca yaa dilek burdan da bahsetmişti.. aaa bak şurasıda şuym uş falan diyip hep seni anıyorum... bende seni çok seviyorum... valla herşeyi paylaşıyorum... alın bir paylaşım daha..
ilk gece birşey olmayacak demiştim.. olmadı tabiki:lepi:
dün buraya gelince öğlen gibi aman be dedim.. olsunda kurtulayım... insanın karşısındakii anlayışlı ve bilinçli olunca herşey mükemmel olurmuş.. gerçektende öyle oldu.. bunu kimseye söyledmedim ve söyleyememde... tek size:)))
[/url][/IMG]
valla bizde sadece davul zurnayla çıkarılır ama damat tarafı karadenizli olnca kemençede eklendi... o bardak kırma adetinin sebebini bilmiyorum.. ama annemde yapmiş.. kayınvalideme çalması söylenmiş önceden...bana kırdırttılar işte... gelenek işte...:))gulsunn cnm hayırlı olsunn
güzel geçtiğine çok sevindim
eskiden hiç sevmezdim şu davulla gelin çıkarma işini ama nedense geçen seneden beri çok istiyrm bende cnm kayınvalden nie bardak çaldı sen nie kırdın
amacı nedir yani
gulsun cok gusel olmussun canım
öğlen milmaz: akşam olacaktı mum ışığında ben öyle hayal etmiştimmafoldumbenkaydirigubbakcemile3delikafadulden şaka kız ama sorunsuz geçtiğine sevindim bebeeem bu arada foto görunmuooo hizliresim den yuklesene ayyy gördum gördum kıııız elbisen cook guzelmiş yeni gördum ben harikasın bebem
Cute 2003-2005 ordaydım kuş ben bölüm bankacılıktı. Bende seni görmedim sanırsam foto varsa albümden şimdi bakıp tanırım belki:)ereğli biz senle aynı dönem okumadık dimi,senin fotoyu görmedim ben hiç.sen beni tanıdınmıki...
Lepi bebem bu aileler caz yapmasalar keşke üff of poffff yapabileceğimiz bişey olsa keşke ve içinde ukde kalmasa hiç birşey
kızlar hepinize bir cevap vereyim en son durum şu
iptal ettim
düğün müğün yapmıyorum adama anlatırken tutamadım ağladım
oysaki nekadar metanetli gitmiştim
kapora mı geri aldım çıktım
yapmicam düğün müğün istemiyorum
inadım inat cumartesi yapcam nikahı gelen gelir gelmeyenin yerin dibine kadar yolu var
ama hayat boyu unutmicam unutturmicam
milleti düşünmek adına ben istediğim düğünden oldum
eve geldim hiç bişi olmamış gibi oturuyorum işte
tartışmaya girmedim tekrardan bitti hepsi bukadar
şmdi karar vermeye çalışyıroum
temmuza gün bulursak evleneyim mi yoksa gene ekimmi bekleyelim diye
kafama eserse gün de bulursak temmuzda da evlenebilrim
artık çok da bişi umrum da değil
balayına gideyim yeter diyorum okadar
Nan bende seni seviyorum seme ninjaada
sipidi
ece
cute
ereğli
lepi
karabocuq
sonbahar
adını unuttuğum dierleri
hepinizi cok seviom kız opuyorumnanaktan
Cute albümün yok yaww göremedim seni
Karaböcek nasılsın. Hilal nasılsın güzel bacımmm :))
Adamm bulur gelirsin inş tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?